За ужас на мама ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана

• 15 823
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Darima, да нямате дървеници? според това, което описваш за хапещите мушици на това ми прилича. Хванете 1-2 и занесете на някой ветеринар да види....

Янита, на мен най-необичайното ми кърмене е с баткото, като беше на 1,5 г., на сватбата на брат ми в Панама, седнала на първия ред... Но нямах избор-падна и се удари точно по време на церемонията, избора беше да му дамда суче или вместо свещеника да чуваме рева на Алекс... Иначе-самолет, летище, ресторант, планински пътеки и езера, абе, където сме ходили съм кърмила Simple Smile

# 196
За кърменето на необичайни места - на мен последно ми се случи в Технополис (или Техномаркет беше, все ги бъркам двата магазина), докато избирах телефон на другата си дъщеря Laughing Също - в заведение, на пейка, ходейки (в слинг), разбира се, сред природата (на пикник). Ами май това е.

# 197
  • София
Аз пък счупих 2 чадърчета на Кенгару точно на щипките - нарочно ли ги правят за еднократна употреба?
Коя мама обясняваше за крещящ период? Ние влезнахме с гръм и трясък/крясък/ в такъв. И като се радва и като недоволства надава зверски крясъци. Направо ме боли главта. Дано скоро премине, че......

# 198
  • София
Хахаха, ние сме във врещящ период от един месец някъде... Радост, възмущение, мъка - невероятни писъци... #Crazy Joy

# 199
  • София
и аз щях да се конкурирам за местата за кърмене /въпреки че съм от срамежливите и по принцип избягвам навън да кърмя/, но след поста на Яна ще остана пас Simple Smile
Яна, просто стане ли въпрос за кърмене  newsm20

Иначе и аз гласувах, щях и малката да водя, но тя пък заспа точно преди да изляза... нищо, другата седмица.
Марти, надявам се да не се обидиш, но аз смятам, че не бива да се споделя кой за кого е гласувал...  Peace

Какво другооо.. май няма, чакам брат ми да дойдат.. Леле ако рита бебочето вече, ще умра от кеф Simple Smile

bouquet и  Hug за всичкиии

# 200
kamelllia19 и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
Всички явно чистят, спят или гласуват в тая жега Joy
Вчера за първи път кърмих, ако може да се каже навън / в цветарският магазин на майка ми/, а в колата редовно ни се случва, на др места не съм си позволявала Flutter
Оня ден минавам през един парк, малката се разрева, случайно се обраъщам назад и гледам двама ей така ме гледат Shocked Вероятно са чакали да извадя някоя ц*ца, ама не ги огря Joy Joy
Викам на моя мъж, че са вероятно 2- а редовно чакаши да плакнат очички Crazy

# 201
Оооооо и ние се присъединяваме към врещящия отбор  Mr. Green Даже сме в него доста отдавна  Confused Като е гладна врещи, като се наяде вместо да спре да яде почва да врещи, като и омръзне да си играе с играчките( което става доста бързо) познайте .... пак врещи направо вече в чудо съм се видяла  ooooh! само на вън спи ама не можем по цял ден да сме на вън трябва и в къщи да стоим понякога  Tired Дано да отмине скоро тоя период  Praynig

# 202
Яна,дървениците не трябва ли да са под дървеня под?Аз чувам в спалнята през ноща да скрибуцат отдолу.Но тези хапещи,те не се виждат.Станеш,светнеш лампата-няма нищо.Легнеш си-почва се.Второ лято не може да видим какво е.И днес забелязах на Ника на крачето ухапано SadГадинките излизат само през ноща за няколко часа и сутрин вече ги няма-не рабирам! newsm78
Аз кърмех веднъж в пицария Wink
Ама винаги ми е малко притеснено да кърмя на по-обществени места не за друго,а за това,че млякото ми потича толкова скорострелно,че Ника като пусне и струята яко напред!Много често съм уцелвала таткото в лицето,в окото JoyТа малко ми е ...да не уцеля някой друг.

# 203
Дарима, ние имахме дървеници в един от апартаментите в хотела. Опасни гадинки са, наистина се крият и е трудно да ги видиш, и да, хапят хората. То обикновено така разбираш че ги има. Освен в дървения под виреят и вътре в матраците, дървенията на леглото, подматрачните рамки... Абе-потърсете специалист, трудно се унищожават, но става...

# 204
ха ха освен че сме февруарчета сме и КТМчета Joy

а по късно ще ви пусна от днешната разходка страхотни снимчици
карбоако искаш ще ти дам телефона на мойто спешно педи(писала си че си търсиш такова)тя е докторка в дом за изоставени деца на възраст от 0до 3години.много е модерна + че мрази аб само в краен случай,ходи навсякъде,прегледа и струва 20лв а ако се наложи и на другия ден да идва е 15.има и частен кабинет в квартал павлово. Peace

# 205
  • София
Здравейте и от мен, аз набързо да се разпиша, че събота и неделя нет-а е окупирам от наш'то работно тати, само да се похваля, че днес излизахме за пръв път с кенгуру, ходихме мама да гласува, после яко чистене в гадната жега, то какво друго да се прави и тъкмо се наканих да излизаме с количката и задуха и заваля, е дъжда беше за малко, ама вятъра остана и аз се предадох Simple Smile))
Дарима, на мен също ми звучи като дървеници, аз като бях ученичка 2-3 лета подред все ходех с някакви пъпки и все вечер ми се появяваха и ме сърбеше, на колко алерголози ходих, никой не разбра отк какво са, минаха от розов лишей до алергия от насекоми, което се оказа и почти вярно, не алергия, а охапвания, та накрая се оказа, че сме имали дървеници в дюшеците, нашите ги почистиха, не помня как обаче и оттогава не съм имала нищо такова.
Алхимиче, Надето иска не иска, ама аз искам тел-а на твойто частно педи, че щом ми е в квартала супер, аз още не съм водила малкия на частно, но имам желание да имам такъв вариант, а трябва ли да го заведа да се запознае с него, т.е. със здравословното му състояние или когато ми се наложи, тогава да го водя направо Simple Smile Аз четох за някакъв мъж, много добър в Павлово, ама още не съм се наканила и при него да отида, ама щом я препоръчваш жената, по-добре така.
Деси, аз мислих тези дни да ти се обаждам за среща в Южния, ама вчера много се карахме с татито и излязохме да се помирим на пица в О'Шипка тримата, после насам-натам и не стигнахме до парка, днес пък гласуване, а беше и супер жега, та, може някоя следваща събота или неделя, когато ти е по-удобно, тогава, ще решаваме като наближи Simple Smile
Мами, имам и един въпрос, вие какво столче за хранене мислите да купувате, на мен ми харесват дървените на Бертони, които стават на столче и масичка и са с три положения на гръбчето, с мека дамаска, но нямат колани за закопчаване, затова се двоумя, дали пък да не взема пластмасово, без значение на коя фирма, ама с колани, но пък дървените ми се виждат доста по-стабилни, а и има пластмасови с колелца, който са по-скъпи, обаче пък имат спирачки само на предните колела, а някои даже нямат за застопоряване та като се върти детето да не стане нещо да се поджлъзне стола, вие какво мислите?

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 19:21 от iva_angel

# 206
  • в гората
 Иве, виж на какво попаднах точно по-въпроса. Peace

http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=4&id=2918

# 207
Включвам се набързо с малка фотосесия:
Как папаме:

Как стъпваме:

За ВТОРНИК ще бъде Супер за среща в Южния парк!

# 208
Ето и от нашата разходка днес малко снимки!

# 209
Наема,Драбела,много готини снимки!И малките така се кефят,едната на лъжицата,а другата на таткото мотора!
На всички лека нощ,аз отивам да се оправям за спане. Hug

Общи условия

Активация на акаунт