За ужас на мама ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана

• 15 798
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Iva_angel ще се окаже че май сме землячки.И аз съм от Стара Загора,майка ми е от Зетьово, а една от сестрите на баба ми живее в Златна ливада. Хубаво е там, ние даже скоро ходихме с малкия да го види прабаба му, цял ден си откара в сън на чист въздух.
Ние сега излизаме добре,че не е такава жега като вчера.

Ами да, Мими, майка ми и баща ми са от Чирпан, но аз съм си родена в Стара Загора и там съм си живяла докато не станах студентка, като изключим летата в Чирпан де, дядо ми е от Зетьово, другият от Златна ливада, бабите са ми от Михайлово и от Меричлери, в Златна ливада наистина е много, много красиво, а си имат и един от най-старите манастири на Балканския полуостров, между другото сме ходили и на родова среща там, оказа се, че почти цялото село сме рода, на Рогошеви беше, така че нищо чудно и ние някакво rodninstwo да завържем, всъщност нашата къща е на улица над реката, под площада се пада като идваш от пътя от горе, съседка ни е баба Минка, на другата баба не й помня името, но пък там всички са си много близки Simple Smile)))

За срещата в Южния утре,днес валя следобед, но това го дадоха и в двата сайта, в които следя времето, т.е. познаха, стринта жега, следобед дъжд, за утре го дават цял ден да е слънчево и да стигнат темп. до 29 градуса, така че парка ще ни се отрази много добре, какво ще кажете обаче за някоя по-ранна срещичка, към 10 или 11-12, пък в жегите ще се скрием под дебелите сенки навътре в парка, хайде да се говорим повечко, а непрочелите мами ще ги открием по телефона и ще се разберем и с тях Simple Smile)) Та за утре казвайте само час, ние с Весито сме там, ще дойдем с градския транспорт с 83 или 72 от Красно село, така че Доре, ако искаш може и ти да се присъединиш към нас Simple Smile

# 286
  • София
Айде в 12.00 да ме вземете... Praynig Cry You know me... Wink

# 287
  • София
Хехе, ми да видим другите мами какво ще ги устройва и да решим, аз храня дребсън в 10 и в 14, така че по това време трябва да сме си или вкъщи или в парка, че по пътя ще ми е трудно да друсам шишета Simple Smile))

# 288
Здравейте и от мен!
Сутринта ходихме да ни вземат кръв, пак от вената Sad Гоги доста плачка, и аз с него  Cry Утре ще видим какво е положението, надявам се всичко да е ок  Praynig Иначе минахме и през педито - за протокола - 8000 гр, 68 см сме  Laughing добре папкаме  breastfeeding В петък ще ходим да ни бият Пентаксима и така.
Тук е адска жега и не е за излизане, затова през деня вкъщи, след малко ще хапваме и на разходка  1stroller

Пети
, и аз благородно ти завидях за къщичката и дворчето  Party

Това е засега от нас, утре повече  Hug Hug Hug

# 289
Здравейте, сладки мами!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА! Да са живи, здрави и да растат щастливи!

Етна, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Много да се обичате и много да ви радва малката сладурка! Аз също не успях да видя снимките  Cry , отварям някакъв сайт!

Дарима, Ника също е прекрасна! Много е хубава и сладка! А косата й е върха!  Hug Браво, че нищо й няма! Да ти е жива и здрава и вече да не плачка!

Яна, дано вече си по-добре! Аз не мога да ти дам съвет, но мисля, че ти знаеш какво да направиш, за да оправиш положението!  Hug

Доре, Йоан е страхотен! Така му се радвам!   bouquet

Куцо пате,  Hug !

Гери, браво на големия сладур! Герой е той! Истински мъж!  Grinning

Еми, къде си? Рая и Борис добре ли са?

И моята мишка не пие вода, по-точно не пие нищо от шише. Бута го с език и се чуди какво е това. Но аз упорито преварявам вода всеки ден, но не иска! Мисля от другата седмица да почна със сокчета, та да видим!

Много много благодаря за хубавите думи за Заринка! Толкова сте мили! Страхотни сте, както и всичките  бебчета!   bouquet   bouquet   bouquet
А за резултатите от биопсията, да, прави сте, ще излязат утре! Ама, как помните това?  newsm78 Абе, направо сте върха! Радвам се, че ви има!

И аз ще дойда утре на срещичка! Кажете кога и съм там  Peace ! Само трябва да избегнем голямите жеги да не сме на път, т.е. към 9-10 ч да сме в парка!

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 18:37 от dideroncho

# 290
  • София
Абе и аз съм по-скоро за 10 там, ама да видим и другите мами, хайде, включвайте се, Маринче, Толо, Инче, Миме, Мечи, Пипег, Куцо Пате, оххх, ако съм забравила някоя мама, моля за извинение, Наде, теб ще могат ли да те докарат?

# 291
# 292
Бройте и нас с бебе Радина за парка утре. Само се разберете нещо тези, които пътуват, че ние така или иначе сме тук. Обикновено ядем към 10 ч., но и за тогава да се разберете ще намерим начин да се присъединим.

Някоя мама беше питала за рамки. Аз ползвам ето това - http://www.smilebox.com/.

# 293
  • София
Добре де, така като гледам няма да се разберем за конкретен час, ако искате да се разберем да кажем за 11 на някой от входовете, който дойде по-раничко ще обиколи малко парка, а който дойде по-късно, ще се обади да пита къде сме и така, какво ще кажете?

# 294
  • Пловдив
iva_angel ,вече пишем в другата тема

# 295
Някоя мама беше питала за рамки. Аз ползвам ето това - http://www.smilebox.com/.
Аз питах. Мерси много!   bouquet
Камелия, хубави станаха, да, ама са малкък формат, а кото се увеличат до снимка резолюцията отива на кино. Sad Как професионално прозвуча, сякаш знам какво е резолюция. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт