Ние сега излизаме добре,че не е такава жега като вчера.
Ами да, Мими, майка ми и баща ми са от Чирпан, но аз съм си родена в Стара Загора и там съм си живяла докато не станах студентка, като изключим летата в Чирпан де, дядо ми е от Зетьово, другият от Златна ливада, бабите са ми от Михайлово и от Меричлери, в Златна ливада наистина е много, много красиво, а си имат и един от най-старите манастири на Балканския полуостров, между другото сме ходили и на родова среща там, оказа се, че почти цялото село сме рода, на Рогошеви беше, така че нищо чудно и ние някакво rodninstwo да завържем, всъщност нашата къща е на улица над реката, под площада се пада като идваш от пътя от горе, съседка ни е баба Минка, на другата баба не й помня името, но пък там всички са си много близки
)))За срещата в Южния утре,днес валя следобед, но това го дадоха и в двата сайта, в които следя времето, т.е. познаха, стринта жега, следобед дъжд, за утре го дават цял ден да е слънчево и да стигнат темп. до 29 градуса, така че парка ще ни се отрази много добре, какво ще кажете обаче за някоя по-ранна срещичка, към 10 или 11-12, пък в жегите ще се скрием под дебелите сенки навътре в парка, хайде да се говорим повечко, а непрочелите мами ще ги открием по телефона и ще се разберем и с тях
)) Та за утре казвайте само час, ние с Весито сме там, ще дойдем с градския транспорт с 83 или 72 от Красно село, така че Доре, ако искаш може и ти да се присъединиш към нас 
You know me...
Гоги доста плачка, и аз с него
В петък ще ходим да ни бият Пентаксима и така.

Абе, направо сте върха! Радвам се, че ви има!
! Само трябва да избегнем голямите жеги да не сме на път, т.е. към 9-10 ч да сме в парка!