За ужас на мама ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана

• 15 818
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Теди, давай и от двете. Може и да е по-малко кърмата няколко дни, но после ще се регулира. А и ще стимулираш лактацията, защото 3-часова пауза на гърда е по-добре от 6-часова. Ама, че го обясних! ooooh! Колкото повече суче, толкова повече ще има. Ако си решила да дохранваш първо я кърми и я дохранвай едва ако още е гладна, с най-малката дупка на биберона. Ако имаш замразена кърма, можеш да я използваш сега. Аз съм дохранвала така Калина за около седмица, само вечер, горе-долу на същата възраст беше. Не се отби.

# 241
Добро утро!
Май още няма закуска,така че нападайте смелооо  Laughing

Янита със Серго се запознахме преди години покрай един Субару форум.Мъжо е фен единствено и само на СУБАРУ ( няма нужда да ви казвам каква кола караме ).И оттога се виждаме когато ни се отдаде възможност.А вчера ходихме на Мотосъбора в Приморско,а той нали е от организаторите  Sunglasses Снимките са на неговия мотор  Wink

# 242
  • Бургас
Yanast, и аз миналата седмица бях повече от учудена - нали колкото по-дълго кърмиш, толкова по-малко е вероятно да се запушат канали? newsm78 Та, запушиха ми се каналите на 1та гърда, вдигнах Т, тя стана квадратна, абе - направо ужас! Това - миналия понеделник. Остана малка, леко болезнена бучица, която каквото и да правя не можах да махна.  Вчера, момата сука, сука, и по едно време се чу малко "пук" от гърдата, та сега и тая бучка я няма. Grinning

Момичета, смятам вече да започна да и давам вода. По колко мл. изпиват вашите мишоци между храненията?

# 243
  • София
Леле, Найема, обожавам палачинки!!!  chef newsm64

# 244
Да ти е сладко тогава  Heart Eyes

РЕД,ние пием много водичка - често стигаме и по 2 шишета на ден,т.е.около 300 гр.Но със сигурност едно пълно си изпива за деня.

# 245
Добро утро! Миленче страхотна закуска си спретнала Hug , ще взема да направя паланчинки през седмицата и аз .

РЕД, ние вчера изпихме над 200 мл вода. Аз и давам от първият месец на моята, в нач. майка ми я подслаждаше, но ако си я гледам сама пие чиста, преварена.

dideroncho, мн сладка Червена шапчица си имате у вас Heart Eyes . Ако не се бъркам, утре ще ходиш за резултатите от изследванията! Стискам плаци вс да е наред, с теб сме!!! Hug

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 08:54 от kamelllia19

# 246
Добро утро и от мен!
Бебка спи ,каката мие пода на стаята си  с парцала(каква отмяна си имам Mr. Green) ,аз да се оплача,тези дни Александра неиска да спи нощем,много често се буди и мрънка а през деня е много весела и се чудя на какво се дължи,не я храня нощем тя е на АМ изцяло и вевчер след къпане  изяжда по 150мл и като се събуди не е гладна даже но пие много вода,може би и е топло незнам ,слагам я да спи само по боди с къс ръкав и я завивам с чаршафче(в стаята е 26 градуса даже през нощта пада на 24),някой има ли същия проблем.
Чудя се да не са зъби,защото като я гледам май скоро ще и излезе отдолу зъбче.

П.П.Да кажа за водата - пие по 200-300мл на денонощие.

# 247
Яна, Ламтурник благодаря ви  Hug ще настоявам до край  Naughty Пък за дългото сукане - тя по принцип си хапва по 1 час, така че съм свикнала  Laughing

Ммммм naiema    chef много вкусноооооо! Мерсаж  Peace

Как ги карате чаветата по толкова вода да пият  newsm78 мойто отказва категорично да пие  Naughty Като се опитам да и дам се мръщи все едно и давам говно с извинение  Embarassed Аз до сега не настоявах ама сега си мисля , че в тия жеги е хубаво да пийва по малко  Thinking

# 248
  • пак там

Здравейте и от нас!

Първо да ви благодаря отново за топлите думи.  Hug Момичета, идея си нямате колко ми помогнахте, почти се бях сринала. Много ви обичам, ей!   love001

Ние ходихме до Свищов през почивните дни, че бях на изпит (взех го с шестичка, да се изфукам  Embarassed ), малчо се държа просто превъзходно, почти през цялото време спа - и на отиване, и на връщане.

Ей го - на мама пътникът:

# 249
Теди, нещо със снимките при мен не става, въпреки търпеливите ти инструкции. Тази опция Копирай изображението я няма изобщо. Има стандартно копирай, ама с него не става, проверено е вече. Ще трябва да почета повече по въпроса май.
Не се притеснявай от кърменето от 2 гърди, не е проблем, аз го практикувам от известно време, тъй като Яна се инати и не ще да суче като намалее кърмата от едната гърда. Мързеливка е. Дано всичко при теб да се оправи и да махнете добавката скоро.

# 250
Ей, Рися старшет сладур е Енчо Hug
Рали е на АМ , но не иска грам вода- направо в тази жега си е притеснително, ама насила как hahaha

# 251
  • Пловдив
ПЛОВДИВСКА СРЕЩА-във вторник-9 юни,от 12.00 часа пред магазин Сани в кв.Смирненски
Леле, момичета... как 12 на обед #Crazy Моят малчуган откакто са почнали сериозните жеги изобщо не ми дава да излизаме по това време, то са писъци до засиняване и се прибираме бързо-бързо  Sad разходките ни вече са само по хладно /сутрин или вечер/. А не е като да е навлечен, само по памперс или вечерта тъничко боди.
та накратко - няма как да дойда в горещините. съжалявам мнооого, искаше ми се да ви видя /хем с Елфитка можеше да видим на кой му липсва повече счетоводството  Wink /

Говорите често за Братската могила... аз в щастливите дни, когато можех да правя разходки през деня почти всеки ден бях там, ама никой не съм видяла Sad

# 252
mama_pettty и аз ще се опитам да ти обясня  Wink
Ето една снимка
Когато кликниш върху самата снимка с десен бутон на мишката на най долния ред пише Properties/ Ако си с Мозилата пише Информация за елемент / Щракваш върху него и копираш Address URL / Адрес ако си с бг версия /.В случай за тази картинка е https://cdn.bg-mamma.com/O1UR/19ce1428.jpg и този адрес го слагаш между [ img ] и [ /img ] без интервалите между тях.Или за по-лесно натискваш първата картинка на втория ред над поста ти и тези [ img ] ще ти излязат  Peace

# 253
mama_pettty явно тази опция я няма при всички браузъри сега пробвах с интернет експлоръра и наистина има само "copy" Аз съм с мозила.
Та като пробвах с експлоръра се натъкнах на това кафенце
и реших да ви почерпя с него защото много ми хареса  Flutter

# 254

УСПЯЯЯЯХ.
Мерси много.
А това е Яна в петък сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт