За ужас на мама ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана

• 15 819
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
ПЛОВДИВСКА СРЕЩА-във вторник-9 юни,от 12.00 часа пред магазин Сани в кв.Смирненски

# 211
  • София
autumnsphere, wondertedy7 , хич не ме успокоихте! Значи поне месец крещене #Crazy
Марти, надявам се да не се обидиш, но аз смятам, че не бива да се споделя кой за кого е гласувал...  Peace
Сега пък ние се изпокарахме с таткото!

# 212
  • София
Абе нещо не се справих с цитата...

# 213
  • София
Eдно вечерно "здравейте" и от мен Simple Smile

Как мина този жегав ден? Като се замисля че тепърва предстоят жегите и лошо ми става Sad
Раличка е като Мерилин Монро с тази стойка  Joy, а адашчето започнало повече на татко си да прилича, след като той се е подстригал Wink
Иве, и аз си харесвах дървените столчета, но брат ми /не този с бебето на път/ ми подари за погачата столче на МАГ ИНГЛАНД... Хубаво е - с жабче и колани, метално/пластмасово е... не съм обърнала внимание на спирачките, но има колани... Честно да си кажа аз може би нямаше да купя точно него, но добре ни е дошло Simple Smile

алхимиче, пиши телефона на лични, моля и МЕРСИИИ предварително Hug, но аз още се колебая дали да не я заведа при неонатоложката дето я изписа от Т.К. /Шумилина/... Ако някой иска инфо за нея - да пише, имам визитка Simple Smile

и Бела наскоро откри писъците, за сега са само от радост, но много ора ги бъркат с начало на рев  Laughing
А периодът с плезенето при нас премина Sad както и този с гукането Sad И двата периода ми бяха много сладки и съжалявам че не я снимах с камерата /само веднъж се сетих - първо не бях натиснала бутона за запис Banghead и съм пропуснала около 30минути весело гукане, а след това записах как я карам да гука, а тя не ще ВЪРХУ друго що-годе весело гукане Banghead Banghead Banghead/
сега се смее... на английски му казват giggle на тоя смях Simple Smile Пак е готина, ама трявба да я гъделичкам и милото да снима, пък той не ще Sad
Въобще язък ни за техниката, като ни/ми/ е малко акъла  #2gunfire

Да кажа, че акото май наистина се нормализира  Praynig
Взех и БиоГаята /и на двете с ентерола се мръщи, ама ги яде де и пита за още hahaha/. За нея да кажа, че е с лактобацил, а ако детето има лактозна непоносимост няма да му действат добре тия капки, някъде във форума четох една тема, че тогава трябва капки с бифидус бактерия

Хайде стига толкова от мен  Hug

# 214
Привет мами!
Ние отсъствахме от София 3 дни, бяхме на вилата с беба, тати, баба и дядо. Супер кеф, зеленина и тишина.Починах си прекрасно. По-късно ще ви кача и снимки.

Яна, относно транспортирането на кърма - става въпрос за 6 часа път от София до Варна. Не съм убедена, че с обикновена хладилна чанта, макар и с повечко лед вътре, ще стане. Все пак е топло, а пътят е много.

Относно среща утре - ще има ли и къде?

# 215
 По въпроса със столчето бързам да се включа. След дълго мислене май накрая се спряхме на този вариант:
Прикрепя се директно към нормален стол, което ми изглежда много по-стабилно от всичко друго. Има колани. Освен това щом престанеш да го ползваш не ти заема място.  Peace

Карбо, ама разбира се,че не се сърдя  Hug Всеки сам преценява какво и до колко да споделя. Аз си казах мнението за гласуването, без да съм искала да го налагам. А за техниката и запечатването на моменти - не знам вече колко двд-та записахме с нашия фотомодел  Flutter Още като си купувахме камерата за сватбеното пътешествие си мечтаех как ще си снимаме детенце, а после ще гледаме записите на бала и ще хлипаме над чаша уиски (мама де, татко не пие).  Rolling Eyes

Туту, Даримка, разбрахме се значи. Сутринта - на фрапе в Неделя (аз тортите им хич не ги долюбвам, а и още не съм свършила разкошния сладкиш за р.д.-то).

Уондъртеди, Найема, супер снимки! Море, каяк... Размечтах се направо. Засега обаче ще се ограничим само до надуваемия басейн на малката на верандата (днес видях подобна гледка на един балкон и се разтопих - детенце в басейнче се смееше и пръскаше татко си с вода  Heart Eyes).

Хубава вечер и спокоен сън на всички мами и бебоци!

# 216
  • Велико Търново
Търновки ние с Габи още към 9 часа ще сме в "Неделя" и ще ви чакаме  Hug

# 217
Ели,там съм  Peace

# 218
[img weight 450]http://www.snimka.bg/describe_photos.php?album_id=376027&photo_id=12780722[img]

# 219
Да му се не види #Cussing out
Не мога да се оправя с качването на снимки

# 220

И аз,и аз Simple Smile То като гледам май ще сме си само тричките  newsm78

# 221
  • в гората
mama_pettty, ето я красотата която искаш да покажеш  Peace

# 222
Здравейте, сладки мами!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОРИЯ /НОРЕ/! Да си жива, здрава и много щастлива!
 newsm59  smile3510   bigdance2

Честити месечинки на бебчетата!

Всички февруарски бебчета са разкошни! Просто са прекрасни!

Ние бяхме два дни на Белоградчик! Лелеее, скалите са невероятни! Каква красота, каква природа, какъв въздух, направо беше приказка! Наехме си къща и си изкарахме чудно! Бяхме, естествено, с детето, без баби и други роднини, а само с приятели! Ще ви покажа  няколко снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=343551&pid=12782132

Изпуснях много конкурси, затова ще кача няколко снимки, за да ни видите и нас!

Връщам се назад да чета! Лека нощ и спящи бебчета!

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 23:39 от dideroncho

# 223
Здравейте   bouquet
На мен май нещо иска да ми намалява кърмата  Sad вече втори ден почваме да хапваме от двете гърди още от сутринта, а към вечерта вече и давам и АМ  Confused Дано да е само временно  Praynig ,че ми се иска още да се покърмим. Та в тази връзка искам да попитам дали е възможно сега като давам АМ да се възвърнат коликите  newsm78

mama_pettty цъкаш върху снимката, която си избрала ( в случая е в снимка.бг) с десен бутон и даваш опция "копирай адреса на изображението" или ако ти е на англ. "copy image location" ето нагледен пример:

след това натискаш първия бутон на втория ред излиза това : [img ][/img ] и
[img ]пействаш тук[/img ]  Peace

същото е и за всяка картинка, която си харесаш в нета и искаш да споделиш с нас  Wink

искам и аз срещичкааааа хайде Варненки само кажете кога аз съм на линия винаги само да има желаещи  Party и айде да не сме само обичайните заподозрени ( ние си знаем кои Wink )

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 23:56 от wondertedy7

# 224
Уондърлейди-да, може да се върнат коликите докато коремчето свикне с новата храна. Дали не може да намалиш добавката и да кърмиш по-често? Иначе много майки си кърмят от двете гърди всеки път от началото до края...

Приятелки мои, да ви се оплача-имам запушване на гърдата. Още няма бучка, но е като натъртено и се опитвам да качвам Т... Бебето го прехраних днес, вече отказва да суче, сега заспа, за първи път се надявам да се събуди по-рано... аз слагам топли компреси, пия чай, сега ще ида да си взема топла вана и да цедя... Уф, гадост, а и мен хич не ме бива в цеденето, помпа нямам...

Общи условия

Активация на акаунт