, а адашчето започнало повече на татко си да прилича, след като той се е подстригал

, но аз още се колебая дали да не я заведа при неонатоложката дето я изписа от Т.К. /Шумилина/... Ако някой иска инфо за нея - да пише, имам визитка 
както и този с гукането
И двата периода ми бяха много сладки и съжалявам че не я снимах с камерата /само веднъж се сетих - първо не бях натиснала бутона за запис
и съм пропуснала около 30минути весело гукане, а след това записах как я карам да гука, а тя не ще ВЪРХУ друго що-годе весело гукане
/
Пак е готина, ама трявба да я гъделичкам и милото да снима, пък той не ще 

/. За нея да кажа, че е с лактобацил, а ако детето има лактозна непоносимост няма да му действат добре тия капки, някъде във форума четох една тема, че тогава трябва капки с бифидус бактерия

Всеки сам преценява какво и до колко да споделя. Аз си казах мнението за гласуването, без да съм искала да го налагам. А за техниката и запечатването на моменти - не знам вече колко двд-та записахме с нашия фотомодел
Още като си купувахме камерата за сватбеното пътешествие си мечтаех как ще си снимаме детенце, а после ще гледаме записите на бала и ще хлипаме над чаша уиски (мама де, татко не пие).
). 
То като гледам май ще сме си само тричките

вече втори ден почваме да хапваме от двете гърди още от сутринта, а към вечерта вече и давам и АМ
,че ми се иска още да се покърмим. Та в тази връзка искам да попитам дали е възможно сега като давам АМ да се възвърнат коликите 

и айде да не сме само обичайните заподозрени ( ние си знаем кои
) Препоръчани теми