За ужас на мама ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана

• 15 917
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Аууу, Червена шапчице! Mr. Green Зара е страхотна!
Нашето столче ще е такова:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_44&products_id=2553
Такова ползваме с каката и досега, само че вече табличката отпред е демонтирана отдавна. Май ще го ползваме, докато и влиза дупето в него, защото не си го дава.  Laughing За мен е най-удобно, защото може да се използва най-дълго. Peace
Най-странното място на което съм кърмила е в градинката зад Операта във Варна. Само по себе си не е толкова странно, само че на съседната пейка спеше подпийнал клошар, а от другата ми страна същество с неустановен пол чоплеше маникюра си. Калина тогава беше почти на 2, вече уж сучеше само сутрин и вечер, но  се връщахме от един РД, беше се превъзбудила и взе да си иска. Та се наложи в студа да заголя млекоцентрали. Mr. Green Един от малкото пъти, когато ми е било наистина неудобно да кърмя. А иначе съм кърмила почти навсякъде.
Теди, ти само от едната гърда ли кърмиш по принцип? Имам впредвид на хранене.
Яна, доживях аз да ти давам съвети, ама слагай лед. Аз имам едно мазило от ветеринарната аптека, Рефрегеранс се казва. Ползвах го като направих мастит първия път, купих си го и сега. Много е добро за бучки и запушвания. Само мажеш тънък слой, ако не е близо до зърното може и да не се измива. Беше ми го препоръчал мамолог. Дано утре да си по-добре!

# 226
днес Мая беше за 1 път на рафтинг Laughing
това с нея е баш-дебелия алхимик hahaha
след реката и спорта бяхме на кръчма и искам да ви покажа моя зет как го прибрахме Joy(само данпо не разбере че съм я пуснала тая снимка,че лошо ми се пише)
Wine Glassтака е като пие домашна ракийка
а ето така почиват мама и бебе
айде лека нощ че ви залях със снимки Hug

# 227
yanast проблема е там , че тя хапва от двете и остава гладна

# 228
Алхимика & Co.,сЮпер сте Mr. Green Зетя ме кефи hahaha Баш Алхимика е много секси!! Къде го намери тоз мъжага,бе,душа? Много си му е добре на човека коремчето.То ако и той беше клечка като тебе трябваше вечер да си гушкате кокалите...Месце трябва да има..месце Laughing
А ти така на хамака както си се излегнала блажено не ти ли е малко неудобно пред нас Crossing Arms Laughing Mr. Green
Вие няма ли да идвате вече към Пловдив? Айде във вторник ще развяваме кълки с Елфитка и Радка80.С теб ще станем "неочаквано добра комбинация" Mr. Green

Диде,много сте сладки със Заринка Heart Eyes

Теди,направила съм ти 5 фризури,но ще правя още,затова не съм ти пуснала снимките все още...

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 00:13 от foxy81

# 229
Дидерончо много сладка малката червена шапчица Heart Eyesна теб кога ще ти излезнат резултатите?
За кърменето и аз да си кажа,няма парк дето да не ми е виждал цицетата,макдоналд(паркинга) 2пъти,пред народния театър, а онзи ден отидох да си подам документите за парите за раждане и кърмих в една канцелария(бяха много любезни,аз си храних детето а те ми попълваха документите)
wondertedy7 аз от началото Мая си я храня и от 2 гърди ама тя яде и като вземе да не и пуска силно и сама си иска другата,незнам дали е правилно но щом чавето така му е удобно аз така ще си правя.
Фокси мерси,неудобнпо ми е все на една страна ама като няма кой да ме завърти Laughingмое да ми дойдете на гости в двора на сестрата пък и на вас да ви е неудобно като на мен Hug
Янита чакаме снимки от двора ти да видим чий двор е най голям и подходящ за форумска среща Laughing Heart Eyes

# 230

Фокси мерси,неудобнпо ми е все на една страна ама като няма кой да ме завърти Laughingмое да ми дойдете на гости в двора на сестрата пък и на вас да ви е неудобно като на мен Hug

Уф,искам,искам!Сега кандардисвам мъжлето да дойдем към Софето,ама не ми се връзва на сладките приказки... ooooh! Трябва да измисля друга тактика ...

Баш Алхимика,врътни я малко таз Убавица,бре... Laughing

# 231
За кърменето: на паркинга на Мол- Пловдив, на изхода от Несебър ( баш на пътя  Laughing трябваше да отбием че гладно дЯтето) а за парка и заведенията да не говорим то си е обичайно  Mr. Green

Мерси Фокси няма проблем ще почакам  Grinning пък после ще трябва да отскоча при Алхимика да ми реализира някоя от тях  Laughing , че мойта фризьорка много заета чак след 20 юни има часове  ooooh!

Ламтурник по принцип кърмя от едната гърда и ги редувам на всяко хранене, а вечер като е по-малко давам и от двете. Обаче от вчера ми се налага още от сутринта да давам и двете , щото едната не и стига и към вечерта вече нищо не остава  Confused

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 00:35 от wondertedy7

# 232
wondertedy7 аз от както съм с по къса коса ходя при една девойка да ме оформя(преди сама се клъцках)и тя все е заета до...ама аз я заплашвам че ще отида в тях да ме подстриже и винаги намира време Laughingпробвай с нахалство,а сега даже като ходя и детето ми дондуркат могооо съм нагла Mr. Greenю
Фокси не с лошо на мъжо не давам да ме врътка Stopсъжалявам доктора ме повреди,абе момичета какво да правя с тоя кекс Confusedама хич не става Sickни дюрекс ни олио ни зехтин ,ами ако наистина нещо съм се повредила?
мале кой знае кой ни чете аз какви ги пиша Whistling

# 233
  • София
Миме, абе, ти беше ли на дофтор? Cry

# 234
ми да и тп 2 пъти и ми вика нищо ти няма,да ама не  имами.доктор ох боли ми вика че съм се психясала щото ме било страх като девствена мома.ох айде лягам че утре пак ще ми се спи,лекинка на всички и дано да е поспалива.ние ядохме в 21 после 00 сегада видим следващото...

# 235
Айде,сума ти работа свърших-приспах децата в 22ч.,изпрах една пералня,нагласих следващата за 5 сутринта,подквасих мляко и дано да не съм се изложила,че ми е за първи път Blush,приготвих манджорното на гладниците /ако евентуално се събудят по-рано от 5-6ч. сутринта/,поговорихме си на четири очи с тати,направих си маска на фейса и...е време да лягам вече Mr. Green

Лека,мека и полека с дюшека Whistling Laughing

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 01:17 от foxy81

# 236
  • София
Чудничко беше днес! Ей сега се прибрахме от двора - хладничко, розите са нацъфтели...

naiema, какво прави наш Серго на твоите снимки? Преди малко си говорихме точно за него.... Колко е малък светът Hug

# 237
Ламтурниче, мерси!
досега държах топло за да изцедя колкото мога и сега ще  сложа студено за през нощта.

Уондърлейди, дали за теб е приемливо да опиташ вечер да сменяш гърдите по няколко пъти в рамките на 1 кърмене? Така докато суче от едната в другата ще се образува малко кърма, и пак, и пак, докато се нахрани детето. Предупреждавам, че това може да означава първите 3-4 дни бебето да суче по час-дори два. Е, ако се измориш много може да дадеш бебето на мъжа ти за малко, докато си починеш, или да дадеш малко АМ. Но ако на всеки 2-3 вечери намаляваш грамажа с по 10 гр. би трябвало да се получи.

# 238
  • София
carbo, аз много страдам за гукащия период - много внезапно приключи това сладко гукане и приказване... Дано и крясъците  бързо преминат в нещо ново и по-кротко.
mama_pettty, искам и аз на такова зелено...
dideroncho,малката червена шапчица е страшна сладурана!
alximika и вие добре се забавлявате гледам... Въобще само аз май никъде не съм ходила още с бебка:(

Аз пък вече се сдобрих с таткото, здраво преядох, изгледах пресконференциите (не мога да обясня защо - въобще не ме интересуваха) и е крайно време да си лягам, че към 3-4 очаквам включване. Айде лека нощ!

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 06:18 от mrm

# 239
  • София
Ужааас, май не съм само аз безсънна тая нощ... Въобще не ми се спиииии... Развълнувах се от изборите! Joy

Общи условия

Активация на акаунт