Нашето столче ще е такова:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_44&products_id=2553
Такова ползваме с каката и досега, само че вече табличката отпред е демонтирана отдавна. Май ще го ползваме, докато и влиза дупето в него, защото не си го дава.

Най-странното място на което съм кърмила е в градинката зад Операта във Варна. Само по себе си не е толкова странно, само че на съседната пейка спеше подпийнал клошар, а от другата ми страна същество с неустановен пол чоплеше маникюра си. Калина тогава беше почти на 2, вече уж сучеше само сутрин и вечер, но се връщахме от един РД, беше се превъзбудила и взе да си иска. Та се наложи в студа да заголя млекоцентрали.
Теди, ти само от едната гърда ли кърмиш по принцип? Имам впредвид на хранене.
Яна, доживях аз да ти давам съвети, ама слагай лед. Аз имам едно мазило от ветеринарната аптека, Рефрегеранс се казва. Ползвах го като направих мастит първия път, купих си го и сега. Много е добро за бучки и запушвания. Само мажеш тънък слой, ако не е близо до зърното може и да не се измива. Беше ми го препоръчал мамолог. Дано утре да си по-добре!
това с нея е баш-дебелия алхимик 
(само данпо не разбере че съм я пуснала тая снимка,че лошо ми се пише)
така е като пие домашна ракийка
айде лека нощ че ви залях със снимки

Трябва да измисля друга тактика ...
пък после ще трябва да отскоча при Алхимика да ми реализира някоя от тях
съжалявам доктора ме повреди,абе момичета какво да правя с тоя кекс
ни дюрекс ни олио ни зехтин ,ами ако наистина нещо съм се повредила?
,приготвих манджорното на гладниците /ако евентуално се събудят по-рано от 5-6ч. сутринта/,поговорихме си на четири очи с тати,направих си маска на фейса и...е време да лягам вече