Христо-секцио,3850 г,53 см. на pretty_mimi/термин 8.02/
Стефан - 4150гр.,52см., на ivonk
Pretty, МАРГО, за вашите ангелчета... Очаваме ви отново!
Хранене на кърмачката Хранителен режим на кърмачката Най-разпространените митове,свързани с кърменето Още интересни неща за кърмачката
Таблица за размери на бебе-момче от 0 до 2 години Таблица за размери на бебе-момиче от 0 до 2 години Развитие и полезна информация за бебето след раждането Още полезна информация за бебето Хранене на бебето по месеци Кожни проблеми при бебетата - лекция "С 9 месеца на училище" Масаж и гимнастика за деца до 1 годинка За бебетата от 0 до 6 месеца-съвети за бъдещи мами Всичко за развитието на бебето от 0 до 1 година Всичко,което ви интересува за бебето и детето Всичко необходимо за хигиената на бебето За бебетата Всичко за бъдещата и настоящата майка сп. Моето дете Семейна библиотека Хранене на бебето Къпане на бебето-на английски Детските болести Диета след раждане

ФЕВРУАРСКО бебче, сладко и напето,ще пече с мама гъзето на морето

много съм изпуснала от старата темичка ама утре ще чета че сега много ми се нанка

Честита ни нова темичка 

Мислим да пътуваме при мама към 15 юни:))) Пътя е около 2 часа. Ще тръгнем към 7 сутринта- нямаме климатик и трябва да сме стигнали преди жегите. Нямаме и хладилна чанта. Не знам как да пренеса литър два кърма? мислим да прескочим до Търново за една нощ с татето, ама бебо трябва да яде . Дали има начин с лед някак си да стане? 
Явно се бях наспала вече (за пръ път от месеци!). Голяяям кеф... 
). Получих супер много цветя (в саксии, нали сме еко
), градинско зайче, комплект тортени чинии парфюм (Булгари Омния, направо ме уцелиха в кръвната група
), подаръци за бейби, ама най-впечетли подаръка на любимия... Каза хайде да си търсиш подаръка, ще играем на топло-студено. Обикалям аз нагоре-надолу и най-накрая се спрях прех коша за памперси в банята, където беше "горещо". Казах му, че ако ме накара да ровя вътре и няма нищо, ще му откъсна главата
Той се смили и ми каза, че не е вътре. Погледнах под коша и намерих един ключ. А сега де! От къде е тоя ключ? Обикалях, обикалях вратите и намерих една вътрешна към гаража. А там, на задната седалка на колата имаше... машина за хляяяяб!!!
А аз толкова много исках!!! Като добавка имаше и 5 кг. различни видове брашно