Мартеничка, благородно ти завидях- отдавна мечтая за машина за хляб. Милото има един приятел, който работи в склад за техника и им позволяват да си купуват доста неща на доставни цени. Поръчали сме му и машина за хляб, ако получат, ама засега няма. А иначе вчера получих МР3 от същият източник- закъснял подарък от мъжо за годишнината ни. Отдавна си мечтаех, ама тайничко, защото и без това сме зле с парите, а той разбрал и ми подари.
Напълних я с дискографиите на Ахат, Дорс и Рейнбоу, та днес ще слушам, а утре ще пробвам как се качват филми, снимки и електронни книги.И ние сме много космати, ама Калина на 4 години още не са и опадали косъмчетата по гръбчето и крачетата, така че явно ще им подарим по една лазерна епилация като се замомят.
Ето и малко снимки от вчера:
Мислим върху нещата от живота
Слонът, моят приятел.
И да ви попитам, как ги перете тези плюшените играчки като нашето слонче. Имаме още 2 подобни, но на всичките пише да не се перат в пералня. А едната е музикална, а другата с вибрация, та ме е страх да не се развалят в легена с водата.

Вчера бяхме на преглед при докторицата от ЖК и тя каза, че шумчето на сърчицето на Енчо според нея се било увеличило... Как точно го разбра, като между двата прегледа имаше около месец и половина, не разбрах...
Ама ме хвърли в такъв ужас, че цял ден ревах...