За ужас на мама ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана

• 15 796
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от мен.
Мартеничка, благородно ти завидях- отдавна мечтая за машина за хляб. Милото има един приятел, който работи в склад за техника и им позволяват да си купуват доста неща на доставни цени. Поръчали сме му и машина за хляб, ако получат, ама засега няма. А иначе вчера получих МР3 от същият източник- закъснял подарък от мъжо за годишнината ни. Отдавна си мечтаех, ама тайничко, защото и без това сме зле с парите, а той разбрал и ми подари. Heart EyesНапълних я с дискографиите на Ахат, Дорс и Рейнбоу, та днес ще слушам, а утре ще пробвам как се качват филми, снимки и електронни книги.
И ние сме много космати, ама Калина на 4 години още не са и опадали косъмчетата по гръбчето и крачетата, така че явно ще им подарим по една лазерна епилация като се замомят. Mr. Green
Ето и малко снимки от вчера:
Мислим върху нещата от живота

Слонът, моят приятел.

И да ви попитам, как ги перете тези плюшените играчки като нашето слонче. Имаме още 2 подобни, но на всичките пише да не се перат в пералня. А едната е музикална, а другата с вибрация, та ме е страх да не се развалят в легена с водата.

# 16
  • София
Момичета, ние като по чудо се наспахме тази нощ, станахме в 5:00 за хапване и после спахме до 7:30. Кефффф...

Така че може и аз да сколасам за сутрешното кафе! newsm44

# 17
Добро Утро Мамчета.

Искам да ви почерпя, днес Гугито ми прави цели 4 месеца.

Честити месечинки и на всички други дами и господа, като гледам са толкова много на този ден, че не мога да ги изброя всичките.
Ралица - на Толо      Таня -  на zabche
Ивелина - на teodora popova  Калина - на krasikoko  Габриела -на Qnush
Ая - 26
Радина -на pippeg
Йоан- на ^desika^    
Михаил -  на Mecholana     Самуил - на ladymax
Данаил -  на Янита

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 09:07 от Албена13

# 18
  • София
Zдравейте Simple Smile

Аз вместо запис да кажа на Мечи, че и Белослава има бяла пъпчица на същото място. Тя имаше такива и по лицето и не се махат. Те са едни твъди топченца и не ,могат да минат от самосебе си /поне при нея/ Затова аз там ги стиснах и се махнаха, но на гърдичката не става. много е мекичка и хлътва навътре. на 12ти сме при педи и ще питам, че освен там има една и д очето. Абе те не им пречат /при нея поне нито е зачервено нито нищо/, но мен лично много ме дразнят  Blush
Та ти не се притеснявай, ако не се зачерви. А аз ще питам и ще ти кажа Simple Smile
ред: при нас е от повече от 2 месеца, но миналия път док не дойде /само сестрата/ и не можах да питам

Честито на всички бебоци от днес!!!!
и на техните майки, разбира се Hug

До скоро Simple Smile

Ааа лукрециана, а защо ти е да я държиш кърмата замразена... то и без това много време й трябва да се размрази... тамън докато стигнете... и там да постои 1 ден /нощ/ в хладилника...
А я тоя дух - какво се има предвид под развалена кърма? Че бебчо не иска да пие или нещо ства отровна  Crazy Simple Smile

# 19
  • пак там
Добро утро и от нас и честити месечинки на бебета и мами!  smile3525

Карбо, а за това задавяне педи какво каза? Нормално ли е?

Аз да ви се оплача  Sad Вчера бяхме на преглед при докторицата от ЖК и тя каза, че шумчето на сърчицето на Енчо според нея се било увеличило... Как точно го разбра, като между двата прегледа имаше около месец и половина, не разбрах...  newsm78 Ама ме хвърли в такъв ужас, че цял ден ревах...  Sad Уж видимо му няма нищо, около устичката му посинява само като се къса от рев, пък и като го водихме на ехокардиография Томова каза, че не е страшно, ама сърцето ми се е свило на топка. Ще пробваме да го заведем другата седмица в 3та градска да видим и те какво ще кажат, че... Ох, думи вече не ми достигат, златенцето на мама, само дано нищо му няма, нищо друго не искам...

Извинявайте, че ви натоварвам, ама няма на кой да се изплача... Мъжо се опитва да ме успокоява, ама и на него му е тежко и притеснено, а на бабите не смея да кажа, да не ги разстройвам и тях, та... вас ви товаря по случая, извинете...

# 20
Добро утро Wink

Честити месечинки на всички бебони, родени на 5-ти!!
И аз вчера изкарах 2-3 трънчета или каквото е там, резултатът обаче не беше спокойно бебе, даже рева още повече от друга вечер.

Мартеничка, честита машина за хляб, на мен лично ми е много полезна, макар че напоследък не ям хляб и гледам да не я ползвам много.

Ламтурник, играчките аз ги запирам само леко, без да ги потапям в леген, че да не дадат фира Laughing

Рися, заведете го и другаде големия малък бонбон и дано всичко да е наред Hug

# 21
  • Варна
Добро утро,
Рися стискам палци всичко да е наред, сигурна съм че ще е. Няма по-важно за нас от това бебчетата ни да са здрави  Shocked Shocked

# 22
Предлагам нова тема за снимки ''Сладки спящи февруарчета'' Simple Smile
Пускам 3  ''спящи снимки'' от нас, на едната както е видно сме сърдити, а като се събуди беше още по-сърдита Simple Smile На последната татито каза, че приличала на предадено глиганче.

# 23
ЧЕСТИТИ ЧЕТВЪРТИ МЕСЕЧИНКИ НА МНОГОТО БЕБЧЕТА РОДЕНИ НА ТАЗИ ДАТА! Да са живи, здрави и да растат щастливи!

Мартеничка, браво за хубавите подаръци! Със здраве да си ги ползваш! А за парфюма- това е моят най-много харесван и използван парфюм!  Peace

Рися, дано нищо му няма на Енчо! Ще стискаме палци, а ти го води и на друг доктор!  Praynig

Иве, пълна ти е кутията, затова ще ти отговоря тук- за съжаление го нямам, но Куцото пате може да ти го даде! Можеш да и пишеш на лични или да й се обадиш по телефона!  Hug

Дая, Ламтурниче, много сте сладки и готини! Куклички!   bouquet

Измислих едно заглавие, приемам критики и редакция  Blush :
ФЕВРУАРЧЕ сладко се смее и за разходки копнее!

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 10:19 от dideroncho

# 24
честити месечнки на многобройната тайфа днес  love001
Рися надява се докито да не е права и всичко да е наред,и не ни натоварваш нали затова е форума да споделяме и притесненията си не само радостите. Hug
Доре тя Ивето сигурно ти се е обадила ама да ти кажа в 11 на дон вито Heart Eyes
хубав ден на всички а той се очертава да е такъв  bouquet

# 25
Здравейте и от нас Simple Smile
Рися, не се притеснявай всичко ще е наред, сигурна съм  Hug
Честито на най-многобройната групичка наборчета   party023
autumnsphere, не знам как издържаш на постоянно ядене на 2 ч, ха дано Йойо да смени малко режима че да се наспиш  Praynig Ние както Хетера, продължаваме в същия дух, с тази разлика че вече взех да свиквам  Rolling Eyes Иначе вчера срещнахме нашата педиатърка, и тя каза че Гого и се вижда доста бледичък и има съмнения за анемия и сега в понеделник ще правим пълни кръвни изследвания, дано да няма помен нито от жълтеница, нито от анемия  Praynig Praynig Praynig

Няма смисъл да казвам, че нашите бебчета са най-сладки - Ламтурче, Дая, страхотни са малките принцеси  Heart Eyes

# 26
Честито на всички мини рожденици !
Да са ни живи и здрави малките беборани !

# 27
Момичета, на моето гуги започнаха да му никнат долните 2 зъбчета.  Много се учудих, помислих, че е рано, но природа.
Сега горкото плаче повече, и много трудно заспива.  Някой знае ли рецепта по въпроса?

# 28
  • Пловдив
Рися, включвам се набързо, за да те успокоя. Ако проблемът е само в шума /т.е. както чета явно тази Томова е установила че е физиологичен/ наистина не е страшно. Аз от раждането /моето, а не на Красен Wink ) съм с такъв шум и съм се интересувала доста, с годините се преодолява, в почти всички случаи се израства. При мен е бил толкова силен, че са искали дори да ме оперират. Накрая се разминах с яки профилактични прегледи няколко пъти годишно, за да се следят нещата.
сега прегледи правя на няколко години, последния беше преди 4 мес /заради очакваното секцио/ и все още клапата не се затваря плътно, но кардиолога ме успокои че това до НИКАКЪВ проблем не може да доведе.
и нещо весело: тоя шум го използвах винаги, когато трябваше да се скатая от училище, лекарите се стряскат ако не знаят какво е Simple Smile
стискам палци наистина да е това, а най-добре да не е нищо, а просто предпазливост от страна на лекарите.

Албена, ние мажем венеца с гелче, успокоява го донякъде./ Калгел е нашето, има различни/

# 29
  • Varna
Рися,  Гери  дано при малчовците ви всичко е наред!
 Весел празник на празнуващите днес.  Grinning
Ние също си имаме косми по ушенцата, отзад на кръста и една бяла пъпчица под дясната гърдчка.  Wink
 На зъбоникнещите-дано мине по-леко, моето момченце също е доста киселичък от няколко дни и много се чеше с гумените игтрачки и биберона, но пък не виждам някаква промяна във венеца.
 Лек и топъл ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт