Калина първи ден рожден празнува, АВГУСТовската дружина се вълнува!

• 16 465
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Ееее, това не се беше случвало до сега - от снощи никой не е писал Shocked. Що така, я бързо на отчет  Naughty.
Ние сме добре, мъча се да уча, а Ивайло се чуди коя беля по-напред да направи. Преди малко ми изсипа цялата чаша кисело мляко на килима и пльосна телефона ми отгоре като черешка на торта  Crazy. На всичко отгоре не иска да спи и познайте кога уча  #Crazy.
Някой беше питал за Бобо на Атаклизарб. Добре е момчето, спряха вече всички лекарства и кашлицата най-накрая изчезна. Ето Бобо, навалян от дъжда:

А тук са с Ивайло на басейна:

С нетърпение очакваме Кико да се присъедини към отбора!

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 14:41 от Ellle

# 226
  • София
Здравей, бандата Mr. Green

Вчера бяхме на консултация и Мартин е наддал 510гр.=10кг. и 80гр., но отново не е порастнал на см. и си е все 73см. от 4ри месеца newsm78
Зъби няма все още, но започна да бърборка и от вчера само ме мамосва Heart Eyes

Тъй като все още не сме се пренсли и сме при свеки за сега.. Мартин снощи заспа чак към 00:30ч. и то с много рев, сестра му на Иво вика: "Вземете го приспете това дете в количката", Иво вече много ядосан и казва да го приспи тя като много знае, тя казва, че не било нейно детето и Иво и каза да млъква тогава. Приспахме го и към 6ч. сутринта малкия пак нещо ревна, дадох му биба и той заспа, а малко преди да се заспи Марти ми казва: "Таня!".. добре, че детето заспа, че и наче щях да и разбия главата на тая егоистка.. значи е леля, когато му се  радва, но да вземе да му обърне внимание, когато плаче не може. Вярно, че е на работа, ама не само тя. Никои друг не се прави на интересен, докато бебето плаче #Cussing out
И днес свеки се връща от Гърция, но може и да не я дочакаме.. мисля да си взимам детето и багажчето и при тати, докато се нанесем на новата квартира, преди да сме се скарали с леля му на малкия. Ей, така се развалят отношения,, защото всеки гледа собствения си интерес и не се съопразява с никои и нищо Sick
Дядо му на Иво пък Мартин като ревне, че му се спи започва да обяснява, че детето имало спазми, а ония ден го зави с одеяло на 38 градуса..
Само незнам до кога ще ми издържат нервите и няма да се развикам на някои..

# 227
Здравейте и от нас!
Интрига ,я по -спокойно го раздавай!Не си струва да си хабиш нервите и да си разваляте взаимоотнешенията с мъжО заради такива работи.Знам ,че е трудно-много неща и аз съм преживяла  ooooh!,ама не им обръщай внимание-гледай си детето както си знаеш и да не ти пука кой бил на работа и кой не.
Ellle,като сме започнали да говорим за бели да ви кажа и аз вчера моят хубостник какви ги свърши-1.Приготвям вечерята(печено пиле с картофи),тават е на масата и сипвам по малко водичка преди да я сложа във фурната и Божидар я стигна и обърна на земята  ooooh! всичко стана нямам думи,но мина през чешмата и пак в тавата  Mr. Green 2.След около 15 минути ,тамън измихме пода и нашия докопал двулитрова бутилка с фанта-бъз,отворил капачката и я изсипал насред хола  ooooh! навсякъде лепне,краката му подгизнали и нали е с чорапи навсякъде стъпки от малки крачета  Heart Eyes .А бе да са живи и здрави пък ние ще се радваме на белите им  Peace
Днес откакто стана сутринта -около 8,заспа в 14 часа  Shocked и ей такива работи ...
Радвам се за Бобо на Атаклизарб  Party

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 16:03 от geradost

# 228
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте, днес осъмнахме с бати на точици - Варицелата не ни пропусна. Сега чакам след 2 седмици с Миши да се изпъпчим, не ми се мисли  Crazy  Заредила съм се с хомеопатични илачи и давам под час на Митето, засега овладявам положението с температурата, а хомеопата ни е убеден, че и големите сърбежи ще избегнем, ако спазваме съветите му, дано  Grinning

Интрига - слагай си "пердето" и гледай да не им се връзваш много, много   Hug

Забравих какво щях да пиша, ужас, то с това недоспиване хич ми го няма акъла Sad Баткото цяла нощ спа в нашто легло с Миши и не ме остави да мигна, въртя се, рита, кошмарна нощ беше, и аз накрая му се развиках, сега ми е съвестно  Rolling Eyes Горкото дете са му избивали пъпките, като го видях сутринта, пъпка до пъпка, и едни ужасни с течност Sick Сега 9 дни ще стоим под ключ  Sad

# 229
Таничка, отивай при тати мила, спести си нервичките... Аз съм на принципа, което може да се спести от живота ( за нерви и препятствия говоря ) - да се спести  Peace Щом при него ти е по-спокойно отивай, а като се преместите в квартирата пак ще сте си сами  Hug

Крис, и ние тук си устройваме водно парти, но в банята, че няма къде да сложим басейна, поне за него има място вътре... снимки ще се опитам да направя скоро на двамата ми плувци  Sunglasses

Гале, гледай от хубавата страна - по-добре да минава и да знаеш, че са я карали, не като моята свекърва, която не знае дали синовете й са карали варицела... То тя колко ли ги е гледала де  ooooh!

И Кико днес е без памперс, че нали нямах време да си купя от турските на Памперс и купих някакви Мамиа, които по рано бяха много хубави, но сега явно не са чак толкова и дупето му се зачерви, та днес е на проветрение, само 1 път за сега се е напишкал  Laughing а поне 20 пъти е пишкал в гърнето и то по мъничко, може би още не е дошъл при нас момента да го махаме, мехурчето му не задържа достатъчно урина и припиква на често Wink Но така или иначе докато му се оправи дупето ще е без пампа  Peace

# 230
Привет,момичета!
Отчитам и аз  Mr. Green Пораснало е моето момче с 500 гр. (9 кг.) и 2 см (71см) - доволна съм!!

И един въпрос към киноманите!!!

Искам да открия един филм, който съм гледала 10 пъти, но никога отначало, та така и не му знам името. Накратко за какво се разказва: едно момче, студент, се хваща на всякаква работа само и само да изкара някой лев в повече да си плаща университета и да помага на майка си с парите. Попада му предложение за изпитване на някакво ново лекарство, което увеличава човешките сетива в пъти!!! Той се съгласява и започва тестването. Целия филм общо взето се върти около това лекарство. Героят изпада в страшно комични ситуации, на които съм се смяла със сълзи. Филмът е комедия. Главната роля незнам от кой се изпълнява, знам само, че е негър. Моля някой ако се сети нещо да ми подскаже  Praynig  как се казва този филм?

# 231
Ух и аз съм го гледала, но името не помня, наистина е страхотен  Crazy

Ние днес ще сме по разходки  Peace

# 232
  • София
Хелоу,момичета!!!

Голямо затишие в темичката.Всички ли заминахте на почивка newsm78
Или повечето като мен не намират време за форума от разходки Laughing
Каквато и да е причината, надявам се да си прекарвате добре и да разпускате с любимите хора Heart Eyes

Боби е добре,не се спира това дете,само като спи е на едно място ooooh!
Но да ми е жив и здрав, другото не е важно, тъкмо мама ще отслабне и тя покрай него Blush

Чакаме си вече татито с нетърпение другата седмица Heart EyesДа видим как ще реагира Боби Grinning

Малчева,немога да ти помогна за филма,не се сещам Thinking

Стели,ще чакаме снимки от водното парти Wink

Галка,бързо оздравяване на баткото и дано ви пропусне вас с Миши Praynig

Интрижка,дано и при вас нещата се наредят бързо и скоро да сте в новата квартира без разни дразнители Peace

Гери,гледам и при вас е много весело Wink

И да ви кажа една клюка- имаме си бременна мама,сложила си е лентичка-Слънчоглед.Дано не се разсърди,но видях случайно.Има поздравления от мен и пожелания за лека бременност  bouquet

# 233
Здравейте и от нас.Днес бяхме на реката,на Димана й беше много кеф във водата при децата.Ето и една снимчица.

# 234
ехеее браво на Слънчогледчето, бързо да влиза да се похвали  Flutter

Диманка е страхотна, ще стане добър плувец по всичко личи!  Peace Heart Eyes

Отивам да зареждам фотоапарата за водната фотосесия  Whistling

# 235
  • София
Честито на Слънчоглед  bouquet Лека и безпроблемна бременност и желая, и най-здравото и красиво бебенце през февруари Hug
Предлагам да я запишем на началната страница като първата ни бременна мама в отбора. Термина и е на 2ри февруари Peace

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 19:20 от IntRiGa_GirL

# 236
Привет от нас  Hug

Жива и здрава да ни е първата бременна мама - Слънчоглед (дано клюките да са истински  Heart Eyes) - леко бременеене и от нас, дано бебчо се роди здрав и хубав, много щастие ви желая на цялото семейство  Hug

Диманка е голяма фурия, няма да ви е лесно Бубе  Hug

Стели давай снимките, че нямам търпение, а Ивчо и Бобо са страхотни в басейна (радвам се че при Атаклизарб всичко се нормализира.. беше ни изкарала акъла  TiredHug Hug

Интрига, дано днес твоите хора се държат по-добре  Crossing Arms

Пинки, поздрави за вас с Боби  Hug

Анастасия, мерси за информацията, ти винаги си ни много полезна  Heart Eyes Hug

Нелка, хайде стига с ергенлъка, ами идвай тук на отчет, че ми липсваш! Покажи снимки от морето, не се стискай  Flutter

И да не забрава ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ТОЧИЦА, ПРЕСИ И ВЕЛЛА !!!! Милички дечица ратсете много здравички и щастливи!

# 237
ох, че хубава новина си имаме в темата!  Heart Eyes честито на Слънчогледката!  Hug лека и спокойна бременност ти пожелавам и здраво и послушно бебе на финала!   bouquet  bouquet  bouquet
днес Бухтър ( това му е новия прякор, измислен от баща му, модификация на "Бухта" както си го наричаме)  Mr. Green беше на разходка с баба си и дядо си, та малко си починах. следобяд ходихме до туристическата агенция и дадохме капаро за екскурзията през август  Party

# 238
Здравейте момичета.Отдавна не съм писала ама не ми остава много време.Малкия като спи гледам да свърша нещо и ако остане време ви попрочитам.Но за писане не остава време. Sad
Искам да честитя на всички които са имали повод за празнуване.На Слънчогледка лека бременност и на финала едно момиченце Laughing.Аз забелязах преди няколко дни в една друга тема че има линийка ,но си траех. Rolling Eyes
Сега да кажа няколко думи и за нас.На 10.06 ни проби първото зъбче най-накрая. tooth
На 13.06 бяхме на контролен преглед в Токуда и всичко е наред. newsm44 За което съм много щастлива.
На 15.06 бяхме на консултация +300 гр-9,300 и +3см-83см.То е ясно че ще вървим слаби и високи. Outta Joint
Малко и за нашия режим да кажа Сутрин ставаме към 6,30-7 ядем мляко.След това 1 час игра и пак сън около 2 часа.Излизаме на разходка след това обяд.Вече яде от нашата храна.Следва пак сън около 2-3 часа.След обедна закуска-нишесте,кисел,или плодове с кисело мляко или грис.Пак разходка и след това вечеря и сън.Общо взето е това.Нощем взе да се буди мислех че е от зъба но той изби и продължава да се буди newsm78.Вода пием по 1,5 л на ден.че понякога и повече.Когато и да му предложа на отказва. newsm24
Сега и аз да задам въпрос.ПОнеже няма да ходим на море тая година искаме да отидем на Сандански.Някой може ли да ми препоръча хотел или частна вила за нощуване.По възможност да не е от най-скъпите.
Ще спирам за сега че имам малко къщна работа.Много ме кефи по тоя повод израза на Асето ''слугинаж'' Mr. Green
Лека вечер на всички
Утре ще кача и малко снимки да ни видите.

# 239
Честито на Слънчогледка и от мен.Като гледам от февруари не е писала.Да се включва по-често и тук  Peace

Общи условия

Активация на акаунт