Отговори
# 120
  • Sofia
Здравейте момичета!
Ох  ooooh! от тези зъби няма грам спокойствие.Дано излизат по-бързо че ще  #2gunfire #2gunfire smile3514
Вчера водихме Дани на ортопед, всичко ние наред/че се притеснявах че криви дясното краче/.Каза спокойно да си го оставям да пълзи и даде зелена светлина за проходилка.И т.к от 2-3- дни се изправя и сам мисля да купувам.
Вчера цял ден обикаляхме по болници първо с Антоан/правихме изследвания/ и утре ще вадим 3-тата сливица.Стискайте палци, че ми се е свило сърцето. Praynig
След като въведох малко зеленчуци на Дани и съм заместила обедното хранене, сега съм в питанка месо ли да въведа или каша newsm78
Шамс, добре дошла на българска земя Hugказвайте кога и къде и може и ние да се присъединим към софийската среща.

# 121
Честити месечинки на големите сладури  Hug да са ни живи и здрави и много послушни
maia стискам палци всичко да мине успешно с Антоан и да оздравява бързо  Praynig

# 122
  • Бургас
ДобрютрЮ мацки

Кафенцето ми дойде добре Laughing
ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ И БЕЗБОЛЕЗНЕНО ДА ВАДЯТ ЗЪБКИТЕ - виждам че такъв е периода на повечето малчугани Heart EyesАз да се похваля че днес чишнахме в гърненцето, идеята ми беше друга да свършим там другата работа, ама детето друго мисли Twisted Evil
Снощи ми идеше да  #2gunfire нашия тати от тия жеги не може да спи и става много често, което буди малката(спи много леко)и съответно се пише на моето Д..е, щото трябва да се приспим на цицА. Снощи след второто събуждане от татиту, така му скръцнах със зъби, че той ще я приспива следващия път като я събуди. Ми тъй де като му е горещо дА ходи да спи в кухнята на климатика smile3516. Ама той не бил се сетил newsm61, другия път ще има  bash

# 123
  • София
Исках да ви питам че чета вече няколко мнения - не смеете да пускате климатика за през нощта. Ние си спим на климатик иначе Калина се върти и се буди постоянно, отвива се,  горещо му е на детето. Като пусна климатика я завивам и след 5 минути  заспала.

# 124
Шамс  welcome в България!

Майче, стискам палци да мине операцията безпроблемно и бързо да се възстанови баткото ви Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed!
За захранването аз ти препоръчвам за захраниш с месни пюрета, каши се препоръчват при деца с ниско тело(много надуват), освен това съдържанието им е същото като на зеленчуковите и плодовите пюрета ( бананова, прасковена , оризова, морковена каша и др.) и дребосъците не поемат нищо ново. При месните пюрета също има ниско алергенни- пуешко, заешко и др. Все пак ти си решаваш.

Снощи моята калпазанка като се събуди в 1часа през ноща и до 3ч. се въртя и игра, сега още спи.Аз я слагам да спи кам 8ч.вечерта и спи до към 7-8сутринта, а през деня спи два пъти по един час. Вашите бебоци кога заспиват и колко спят?

Да ви питам правил ли е някой от кашите на Нестле? Каато спазвам дозировката (на оризовата с рожковиц) стават мн. рядки. Незнам дали не се дължи на това, че ги правя с кърма!? newsm78

# 125
  • Попово
Елицееееееее Учисти ли ба къзъм  Mr. Green
Шамси бе уелкъм, уилкомен или по нашенски дУбря дУшла  Hug

# 126
  • Бургас
Да ви питам правил ли е някой от кашите на Нестле? Каато спазвам дозировката (на оризовата с рожковиц) стават мн. рядки. Незнам дали не се дължи на това, че ги правя с кърма!? newsm78
[/quote]

някъде четох в кърмаческия,че именно правени с кърма стават по редки. Тъй че споко не е от неправилна дозировка Peace

# 127
Ааа, ще се спи на климатик, то е ясно!  Naughty Просто не бих могла да преживея още една подобна нощ адска жега и детето нон-стоп се буди.  Sad

Ние днес бяхме на консултация. Не сме наддали особено - 350 гр.  newsm78 Дали е тревожно?! На мен сякаш ми се струва нормално н тази възраст.  Личната докторка супер ме вбеси като изказа мнение, че нещо в храненето ни куцало и затова била наддала толкова малко. Какво има да куца?  Crossing Arms Захранили сме се  с почти всичко / без жълтък и сирене/. Само дето изяжда по половин порция детето и после се дохранва с кърма. Освен туй ми вика да продължавам да давам по две капки вигантол, а последния път с педиатъра ги намалихме на 1 капка и то през ден.
Ей, аман значи от тез джи-пита / ще ме извинявате / - от всичко разбират, пази боже!  ooooh!

За кашите - аз ги разреждам на око.  Peace По принцип ги правя с вода. С АМ нещо не й се харесват. А като се разрежда с кърма, кърмата затопля ли се?  newsm78

За спането - през деня спи 2 пъти по час-два, че и повече. Вечер напоследък заспива към 21:30-22ч., а сутрин около 6:30-7:30 вече се е наспала.  Crazy

# 128
Шамс  welcome в България!

Майче, стискам палци да мине операцията безпроблемно и бързо да се възстанови баткото ви Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed!
За захранването аз ти препоръчвам за захраниш с месни пюрета, каши се препоръчват при деца с ниско тело(много надуват), освен това съдържанието им е същото като на зеленчуковите и плодовите пюрета ( бананова, прасковена , оризова, морковена каша и др.) и дребосъците не поемат нищо ново. При месните пюрета също има ниско алергенни- пуешко, заешко и др. Все пак ти си решаваш.

Снощи моята калпазанка като се събуди в 1часа през ноща и до 3ч. се въртя и игра, сега още спи.Аз я слагам да спи кам 8ч.вечерта и спи до към 7-8сутринта, а през деня спи два пъти по един час. Вашите бебоци кога заспиват и колко спят?

Ние ядем  от тази каша на Нестле с ориз и рожкови ,да ти кажа аз слагам 8  равни с.л каша  и вода на око по -гъстичка я правя и с вода става рядка ако спазваш пропорцията на кутията така, че споко давай я по гъста иначе става рядка и се изнервят като я ядат мъниците  Joy

# 129
А тия каши на Нестле не ви ли миришат на ванилия? аз нали се опитах да пробутам на моя синковец оризова каша - пълен провал, като я отворих така засмърдя на ванилия, и други хора питах, казаха ми ,че и на тях им миришела..  newsm78

# 130
А тия каши на Нестле не ви ли миришат на ванилия? аз нали се опитах да пробутам на моя синковец оризова каша - пълен провал, като я отворих така засмърдя на ванилия, и други хора питах, казаха ми ,че и на тях им миришела..  newsm78

Тази рожковата не ни мирише или поне аз не усещам  newsm78 ,но детето я хапва с голямо удоволствие харесва и  Peace

# 131
Утро, Косето от третия месец насам всеки път е наддал с по 400 гр, никога не са казали, че е малко, но и според мен не е, нормално е, представи си ако продължават да наддават с по кило, какво ще се случи Laughing Важно е да е жизнено и здраво детето, това с килограмите са подробности.

Вита, Косето заспива около 22 ч., спи сутрин до 8ч., след това е буден около час, час и половина, пак заспива, спи около час, после има още едно по-сериозно спане - 2-3 часа, зависи кой колко тихо му пази, сега е почти невъзможно с каката да се случи Laughing После вечер заспива отново към 18ч. пак спи час-час и половина и така, после идва ред на нощното спане отново Laughing

# 132
Утро, според мен Симонка наддава средно, но не и малко. Колко килограма сте? Кърмата за к8ашите не я затоплям, изчаквам 2-3мин да се разтворят добре. За АМ е нормално да не и харесва, свикват е с кърмата и после не ги ядът изкуствените.

За кашите- досега съм давала Елда на Хип и тази е втората. На мен и двато вида ми са гадни на вкус, но Али ги яде с апетит с малко пюре. Не сме пробвали млечните може да са по-вкусни. Аз направих експеримент- и с кърма и с вода 50С, консистенцията им е рядка.

За Вигантола- давам по капка когато се сетя, вече малко наддават ,а и правим разходки и е излишен пспоред мен.

# 133
Диданка на Хип съм чувала че АМ им миришат на ванилия, нашата каша не мирише , но е безмлечна и сигурно затова.

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 15:51 от vita

# 134
  • София
все се каня да питам, но забравям - кога давате зеленчуковите пюренц? на обяд или на вечеря? т.е. знам, че принципно се дават на обяд, но все се чудя, ако й давам на бебуна за вечеря няма ли да спи повечко  newsm78

иначе и ние сме от бързо захранващите се, за 10тина дена съм въвела - морков, картоф и от днес - тиквичка. Хапва с апетит. Въобще не мога да се огранича да й давам първо 1 лъжичка, после 2, 3 ... и т.н. Тя си го търси и си изяжда мин. 20-30 грама без проблем и с апетит.

Общи условия

Активация на акаунт