Отговори
# 105
Привет от нас с Фафи от България  Mr. Green Актуално заглазие за целта: Мама Шамс да не се мае, Фафи с ноемврийчетата иска да се запознае  Hug Айде, софийската околия - кога и къде?

Айде, и аз искам Simple Smile И аз питам в кой квартал сте  Mr. Green 

# 106
На мен също ми се наложи малко по -смело да въведа повечко неща и правих така...
примерно:3 дни морков-3дни картоф-3дни тиква (това ми бяха първите основни) после около тях
 Карроф с тиквичка,морков с карфиол,тиквичка с грах ,и така нататъка ..Така на 3 дни вкарвам по нещо ново .Досега не съм имала проблем  Praynig Имайте впредвид,че бебетата на тази възраст рядко проявяват алергии към зеленчуци съобразени с възраста им  Peace

# 107
Въх сватята дойде-трябва да изчистя

# 108
smile3532 newsm62 smile3532 ще ме убиете значи.
Трябва и да сготвиш нещо вкусно Еличке  Heart Eyes

# 109
  • София

Ели, като приключиш с шетнята у вас- давадяй у назе Mr. Green Joy
Ще черпя Hug ....студена водичка, че са ни спряли топлата днес, мръсни топлофикационни гадове, дори бележка не са сложили на входа да уведомят #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 22:22 от Мишле_

# 110
  • София
Привет от нас с Фафи от България  Mr. Green Актуално заглазие за целта: Мама Шамс да не се мае, Фафи с ноемврийчетата иска да се запознае  Hug Айде, софийската околия - кога и къде?

Ехееей ,казвай вие в кой район сте  Crazy

Ей, да не ме забравите!!!!!
А ЕЛито да почака с чистенето, щот ако отидат първо при тях като знам какви торти върти  няма да се доредим  hahaha

# 111
  • София
smile3532 newsm62 Joy

# 112
Абе вие се хилите ама трябва да се представим на ниво.Щото пак ще каже-на мързелива сватя и снахата ще е такава.
Вале нали ти обещах бе душа-дойдете ли у Варната тортата веднага я спретвам.Което ме подсеща, че щяхте да идвате този уикенд.Пак ми върза тенекия.Аз нече бях за срещи, но както и да е. Hug

# 113
 smile3511 гадни зъбииииииии  smile3516
Е като изключим по-горе писаното сме си направо супер  Mr. Green Не се спираме от разходки и от гостита на баба и дядо  Mr. Green Поработвам къде малко, къде се някои хора забравят, че съм по майчинство  #2gunfire Карам  newsm01 курсове. малкият щурее, пълзи усилено  newsm30 и прави ето така  newsm32 hahaha Папка домашни пюренца (тиква, картоф,морков, спанак, лапад, тиквички, круша, банан, чат пат оризова каша, че го запича  Mr. Green) Мисля си до 10 дни да почна мръвката  newsm78
Айде ще лягам, на Вас целувки и сладки сънища, че утре как ще стана в 7.00 за кормуване и после за работа  newsm78 , и 1-2 събуждания за гушкане  Crazy  love001

# 114
  • София
smile3511 гадни зъбииииииии  smile3516
И при нас така. Цяла нощ ревове и спа при мен #Crazy. Дано сега заспи, че съм парцал Sad. Ама реших, че като почна да прави така ще лежим с него по цял ден. Laughing

# 115
Добро утро на всички направила съм ви кафенце и нещо за отскок

Пожелавам ви лек и успешен ден и на всички които са им тръгнали зъбки бързо да излизат да не ги мъчат  Hug

# 116
Добро утро!! Тамън да приготвя кафето, и Дидипиди ме изпреварила  Laughing
Гледам зъбите коментирате - уфффффф, при Момо за сега е само едно промрънкване докато спи, явно още не са го замъчили съвсем ,милото, но забелязах, че следобед-вечер се започва едно чешане, мятане, мрънкане.. все едно сме се върнали на коликите  #Cussing out и само на гърдата се упокоява Tired

да почерпя по случай нашата седма месечинка - да ми  е живо и здраво Дундачето  Mr. Green

Честита седма месечинка и на Косето, Димитър и Стефани!!!   Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 08:28 от didanka

# 117
  • до Пловдив
добро утро и от нас
и нас зъбите така ни мъчат че нямам думи събужда се през ноща с рев постоянно му е криво на милото ми бебче мажем с калгел малко успокоява но после пак се почва долните 2 зъба като му никнеха нямаше такъв проблем но сега тези горните е някакъв кошмар дано да излизат скоро и да не ми мъчат така детето
да ви питам от кога попара и още нещо с какво мога да заменя следобедното хранене което е каша и сутришното хранене какво мога да давам друго

# 118

Ехееей ,казвай вие в кой район сте  Crazy

Ей, да не ме забравите!!!!!
А ЕЛито да почака с чистенето, щот ако отидат първо при тях като знам какви торти върти  няма да се доредим  hahaha

И ние искаме!!!!!! Казвайте кога и къде и сме там!!!!

# 119
  • София
Абе вие се хилите ама трябва да се представим на ниво.Щото пак ще каже-на мързелива сватя и снахата ще е такава.
Вале нали ти обещах бе душа-дойдете ли у Варната тортата веднага я спретвам.Което ме подсеща, че щяхте да идвате този уикенд.Пак ми върза тенекия.Аз нече бях за срещи, но както и да е. Hug
Е щяхме да идваме ама таткото развали стройната организация. Мъже!!!! Само бели правят Mr. Green

А срещичката може ли да е за събота или неделя, че и ние да се вредим???
Ние зъби нямаме и признаци да ни порастват също, затова пък днес най-накрая прежалих щерката и я заведох да я боцнат. На мама геройчето даже не се намръщи  Wink

Хубав ден !

Общи условия

Активация на акаунт