Отговори
# 90
  • София
Още сме с Т newsm45 smile3514
Ту я сваля, ту я вдига, ще полудея вече smile3514 smile3518

# 91
Привет!

Ей, ама наистина страшно гореща нощ беше. Симона не спря да се върти. А мен ме е страх да пусна климатика...  Rolling Eyes

Юле, отново за нощното хранене - страхувам се, че въпроса опира повече до навик, отколкото до глад. Вече няколко седмици давам преди вечерното кърмене каша или пюре, но ефект никакъв.  Sad Събужда ми се все така през 2-3 часа. Сега в жегите спи още по-неспокойно. Някой път се събужда и през един час и направо се чудя да давам да суче ли или да я нося на ръце. / защото ние предимно така се приспиваме/. Друго, което съм забелязала е, че когато се пробуди някой път, ако успея да й помогна да се намести, продължава да си спи и пропуска храненето. Ама това много рядко се случва. newsm78 Оф, не знам, направо вече ми се изпариха всякакви надежди за спокоен нощен сън. А като си спомня каката как спеше по цяла нощ от втория месец... Ама така е - казват, че едното ако е било кротко, другото е точно обратното. /май е вярно!/

Елее,  Hug Ама ти Никол в морето ли я потапяш?! Не е ли студена водата като за нея? Аз съм й купила едно малко басейнче и смятам в него да я слагам да се пличка.

Моята дребосъчка от вчера нещо много се е разговорила. Вчера цял ден повтаря "та-та-та" или "да-да-да". А предните дни мълчеше като риба.  Shocked Освен това се е научила да си хвърля играчките от шезлонга и много се забавлява. Снощи докато я къпах постоянно си изхвърляше патето от коритото.  Crazy

За нац. среща - на нас Варна ни е супер удобна и нямаме претенции към датата.

Болничките да оздравяват!  Hug

А на днешните месечинки - да са живи и здрави!

# 92
Елица  Hug ако трябва, доизцеждай след кърмене, да не се задържа мляко. аз преди няколко дни имах проблеми с маститната гърда, цедих с помпа, налагах топло - ако ти се наложи, много е ефикасен топлият компрес със загрята морска сол - в един памучен чорап наслагаш морска сол, връзваш го на възел, бам в микровълновата за 4 мин и после на гърдата - държи топло много дълго време  Peace аз имах и блистерче, та мазах зърното и с антибиотичен крем. а, и както е казала Мимето - на всяко кърмене давах първо тая гърда, дори да беше празна, да я изсуче човекът. Успех и дано се оправиш бързо  Hug
Тука е страшна жега, хич не ми се излиза, но дано следобяд да успеем  Praynig
За  морето - и ние мислим да вземем едно малко басейнче, да се плацика Момо в него  Joy

# 93
Привет от нас! Ние снощи се прибрахме от едноседмична почивка в едно забравено от Бога селце, където бяхме тричкисе- аз, Рая и моята баба. Изкарахме си супер. Сега ме чака огромно почистване и подреждане вкъщи (намерих по-голяма кочина от това, което оставих след внезапното събиране на багаж и отпътуване), съответно мноооооооооооого пране и гладене. Имам да чета повече от половината на предишната тема, а после и тази, но ще ви насмогна.
И да се оплача- сега трябва да обяснявам на Рая, че вече сме в града и ще трябва да се задоволява с някой и друг час разходка, а не с целодневно киснене в селския двор на въздух. Тя нещо не ми спи вечер- буди се нон-стоп с писъци, реве доста докато се успокои и заспи със сукане- така на около 20-40мин напоследък... Зъби ли е, що ли, не знам, но вече ще откача.  #Cussing out
Хайде после като видя какво сте коментирали, ще се включа по темите.
 Hug и спорен ден на всички!

# 94
  • София
ЕлееHug Ама ти Никол в морето ли я потапяш?! Не е ли студена водата като за нея? Аз съм й купила едно малко басейнче и смятам в него да я слагам да се пличка.

Да, потапям я Simple Smile Вчера за първи път, де. Иначе само крачетата потапяхме, но вчера водата беше доста топла. Иначе и ние имаме малък басейн - точно колкото дупарата й и играчките Wink

Моята дребосъчка от вчера нещо много се е разговорила. Вчера цял ден повтаря "та-та-та" или "да-да-да". А предните дни мълчеше като риба.  Shocked
Никол от няколко дни казва "ма-ма-ма-ма-ма"  Laughing Много е яко !!!  Heart Eyes

Мишле  Hug Hug Hug Не се притеснявай, мила   bouquet От зъбките е Т, а и топлото време сигурно ги изнервя и тях допълнително. Дано само да пробият по-бързо, та да не се притесняваш и ти  Praynig Praynig Praynig

# 95
  • Варна
Аххх зъби съз зъби гадни  #Cussing out
Диди, Габи аз я свикнах цял ден в количката да спинка и сега отвикна да си спи в креватчето  Cry Засега се търпи, ама като захладнее нинам какво ще правим...ще купуваме палатка  ooooh!
Снощи докато заспи стана  10:30, после се събуди в 12:20 и игра до 2:30  #Crazy и познайте кога стана- в 6!!!!!! Добре че с таткото измислихме схема- аз ставам в 6, той спи до 8, после застъпва, а аз си лягам и си доспивам  Mr. Green  Добре се получи   Joy

# 96
  • София
При нас се изви страхотна буря. Като гръмна и Криси така се уплаши - пищи и реве newsm45, че сега се успокояваме.

# 97
И при нас вали,но малко гърмя.Но в Плевен кво чудо е било  smile3505
Я сега ми кажете,че в момента чета и има някой зеленчуци дето не сме ги яли,та въпроса ми е как ги въвеждате,като моята яде 130гр пюре и после си доцоква  Thinking,пък не трябва да ги смесвам.
П.С. Доколкото прочетох нова храна се въвежда 2-3 лъж. и се додава пюре което е яло до този момент.Например за въвеждане на броколи,давам 2-3 лъж. и после си додавам картофено пюре  ThinkingПотвърдете дали правилно съм разбрала.Благодарско !

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 15:23 от didipidi

# 98
Дидипиди,от кога сте на пюрета и въвели ли сте основните зеленчуци? Ако е така съвсем спокойно може и по-смело  Wink,но ако не сте ...правилно си разбрала  Hug

# 99
  • Бургас
Здравейте банда!
Я сега някой да обясни за захранването - защо основните зеленчуци не трябва да се смесват? Аз до сега съм въвела само тиква и картоф и то картофа го смесвам с пюренцето от тиква и така (иначе не иска)...! Защо първо трябва да давам картофа и после пюренцето, което вече го е ял?
Честито на празнуващите месечинки!

# 100
 kaffeetrmker_2

Ели, преди цикъл и първите 1-2 дена от цикъла намалява кърмата. На 3-тия ден има кърма за 2 бебета  hahaha (и някой и друг запушен канал разбира се  ooooh! ) Така е при мен.  ooooh!
Даже тази сутрин това си мислех, че уж като се цедя щяла да намалее кърмата, а то се оказа че освен около цикъл през останалото време все така си преливам.  Crazy

Утро, ти направо ме отчайваш!  ooooh! Аз тъкмо си мислех след някой и друг месец как ще си спи момъка по цяла нощ  Whistling Ние тази нощ минахме с 2 събуждания в 4 и в 8, а в 10 се събуди окончателно. Добре че има и такива нощи, че иначе не се виждам.  Tired

# 101
  • София
Преди малко се прибрахме от док- каза, че Т е от прегряване вчера и от зъби ooooh! Накара ми се, че й я меря често и така на детето щяло да му хареса Mr. Green
Изписа ни Калциев глюконат или нещо такова и да давам 3 пъти по 3 мл.
Миличката, тази Т днес само я кара на сън......

# 102
Привет от нас с Фафи от България  Mr. Green Актуално заглазие за целта: Мама Шамс да не се мае, Фафи с ноемврийчетата иска да се запознае  Hug Айде, софийската околия - кога и къде?

# 103
Привет от нас с Фафи от България  Mr. Green Актуално заглазие за целта: Мама Шамс да не се мае, Фафи с ноемврийчетата иска да се запознае  Hug Айде, софийската околия - кога и къде?

Ехееей ,казвай вие в кой район сте  Crazy

ДеДе аз си ги смесвах  Mr. Green...Първо дадох морков,после картоф,тиква и после започнах да си ги комбинирам с новите зарзавати ...

# 104
Аз доколкото знам не трябва да се смесват за да се установи евентуална алергия и ако е възможно по един нов продукт за се въвежда.Ако греша моля поправете ме,щото и аз не съм много в час.Аз се притеснявам заради кухнята,дали ще успея да въведа всички храни и затова гледкам повечко неща да опита,(и разбира се да проверя дали й понасят)пък ще си й давам кърма.
Тук цял ден трещи и прекапва и пак е жегааа.
НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ Шамс  Hug

Общи условия

Активация на акаунт