Отговори
# 75
Мимето за  newsm32 ние сме абсолютни рекордьори, цели пет пъти. Има да ни гоните  smile3533

# 76
Мимето за  newsm32 ние сме абсолютни рекордьори, цели пет пъти. Има да ни гоните  smile3533
Аааа не  Naughty аз викам стига ни толкова на нас, че да може да следва висше после детето  Joy
майтапа настрана ама ако знаете как се случи този път - играя си аз със детето на спалната и хора вярвайте ми ако щете, но съм заспала като стой та гледай  Sleeping/а таткото не ми вярваше че съм страааашно изморена, той понеже все е по-изморен от мен/ и както си спинкам аз сладко сладко и сънувам че си играя с Мони...., по едно време чувам трясък, викът на таткото "Мимееееее" и  smile3514, направо докато се осъзная какво става, той го вдигна и нашия почна да се смее, а аз още се чудя къде съм и как съм заспала  newsm78

# 77
  • София
Здравейте, бонбончета сладки! Hug
Притеснено ми е, защото Алекс е с висока Т - 38,5 Sad Tired
Днес от 10 до 16 ч бяхме все навън, на сянка, но като се прибрахме почна да киселее, да мрънка, не иска да яде и ми се стори доста топличка Като й премерих Т и  ooooh! Дадох й преди час Панадолче, дано да я смъкне. Исках пак да й я измеря, но тя взе, че заспа, миличката. Само да се събуди и ще я премеря, мисля и с водичка с малко оцет да я разтрия....Сигурно ще вади зъби, от друго няма причина да я вдига newsm78 Tired
На мен пък днес ми и  дойде и опустошавам всички запаси от сладко....отиде ми и диета, и всичко....знам, че са ми слаби ангелите, ама те пък ептен ги няма този път.... Mr. Green
Оплаках ви се. Дано Алекс да е по-добре после и да е смъкнала температурата Praynig Praynig Praynig

# 78
  • Варна
И Габи беше с 38 градуса вчера, слава богу само с панадол се размина и днес е пушка  Laughing Мнооого съм доволна аз дето майка ми дойде снощи да я гледа. Спа при нея, ний с мъжо в другата стая, сутринта я извела на разходка а ние  smile3524 до 11 часа, после и кафе пихме абе рахат....другата седмица ще повторим процедурата  Mr. Green

Честито на малките сладки месечинки    Gift

# 79
 kaffeetrmker_2

Алекс, честита ви 6-та месечинка!
Мартуша, честита ви 7-ма месечинка!
Да са много послушни бебоците и много да  feeding

Мимиspoko

Вита, вие с този рекорд от 5 падания сте за първа страница.  newsm78

# 80
Мишле, дано се оправи бързо адашката Praynig.

Юле ние нали сме в ремонт и сме наврени в спалнята,( а в нея просто не можеш да се обърнеш от багаж) и Алекс като я сложа в кошарата протестира, защото и е тясно и затова я оставям на спалната и в повечето случаи докато се обърна е паднала(почти винаги на меко). Embarassed

# 81
  • София
Здравейте, сладки мои  Hug

Честити месечинки на всички пораснали бебоци!!!

Мишле  Praynig дано малката сладурка да е смъкнала Т и вече да е добре. Най-вероятно е от зъбки.. Галя ми писа одеве и Габи била с Т. Стискам палци да се оправят сладките бебки  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Ние днес пак бяхме на плаж за малко. Никол плува по гръб  hahaha Голям кеф пада във водата. Вече почнах да си се представям как крещя по плажа "Никоооол, айде излизай вече"  smile3512
Днес братовчедка ми ме пита кога ще се прибираме и като й казах, че имам намерение да седим цяло лято, направо и призля Simple Smile Ама тук си ми е рахат - поспивам си, наште я занимават през по-голямата част от деня (особено тея дни майка като не е на работа ми е супер). Аз само й готвя, сменям пампита от време на време и тва е общо взето  Embarassed

# 82
Мишка дано бързо да излезе зъбчето Praynig
Оффф отивам да поспя - айде лека Hug

# 83
Мишленце дано скоро се оправи Алексче.Тези зъбки ще ни побъркат.На Аните така са й подути венците, че не знам.Уж трябваше вече да излязат зъбките-аме не ще ми мъчат куклата още  Sad

Елееее благородно ти завиждам.Не за моренцето а за майка ти.Моята живее на 500 км и не мога да разчитам на помощ.Добре, че свеки е на близо.
Лека нощ сладури

# 84
Добро утро  Hug
Тая нощ беше егати жегата май това лято ще се мрееее.Не знам кво ще е по натам,въпреки че имаме климатик мисля още да не го включвам,но ако не издържа ще го включа  Crazy
Еличке бързо и безболезнено изкарване на зъбчетата имате от нас  Hug

# 85
  • Бургас
Добро утро мили мами Heart Eyes

Чета какви Т ви вдигат малките сладури и направо настръхвам какво ни предстои и на нас. Не искам още зъбки да ни излизат Crossing Arms

Вчера и мен един корем ме боля и си викам аха ще дойде цикъла, ама нъц все още. От една страна е добре, ама забравих какво нещо беше това всеки месец и цъф.

За срещичката аз( ние с мъжо и дяцата) имам възможност от края на юни и юли целия когато решите ако е тези месеци ще можем да дойдем у Варната.

Моята панта е толкова подвижна и вече пълзи( дига дупето и се изтласква на пред Joy) прави по няколко лончета на спалнята особено ако има стимул примерно дистанционното. Още не е падала, но на няколко пъти съм я хващала почти падаща.

# 86
Ей че още ли никой не е черпил с кафе и закуска  newsm78
Ето едно лятно предложение

# 87
Имам проблем.От два дни ме боли лявата гърда.Образуват се бучки-чак снощи изкарах помпата, която бях зазимила вече.Анита си суче-нямаме заместено хранене още.Защо се получава така.Уж намалявала кърмата като ти идва, а при мен обратното  newsm78

# 88
Имам проблем.От два дни ме боли лявата гърда.Образуват се бучки-чак снощи изкарах помпата, която бях зазимила вече.Анита си суче-нямаме заместено хранене още.Защо се получава така.Уж намалявала кърмата като ти идва, а при мен обратното  newsm78
При мен се случи същото, доки ми обясне че лека полека каналите ни се стесняват и когато около м.... кърмата намалее, дори и неусетно и после придойде изведнъж се получават такива работи. На всичкото отгоре каза че дори и да няма заместено хранене, почнали ли сме захранване пак се случват запушвания, защото все пак бебчо не яде същото количество.
Това, което на мен ми помогна /не помпа/ и се оказа най-доброто лекарство беше Мони /бебето е най-добрата помпа/- преди всяко хране налагах гореща кърпа за няколко мин и след това го слагах първо на тази гърда. За един ден болката изчезна,а за два дни и бучки нямаше.  Hug успех

Има ли мами които са правили пюре от черешки вече и как ?

# 89
  • София
Ели дано се оправиш по-бързо и да е инцидентно!!! Hug
И моята майка живее доста далече, надявам се да успее да си дойде за Коледа. А пък свекърва ми си е вкъщи през седмицата, успява да го забавлява вечер за около час, но пак е нещо, докато оправя лудницата. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт