Отговори
# 195
Радослава, честита племенница!

Лора, дано Емили се размине с дълготрайни последици и пребори бронхита  Hug

Сиска, едни стиснати палци им от нас.

# 196
Лора , искрено се надявам всичко бързо да отмине и малката Емили да се оправи, а Ванеса е прекрасна.  Praynig
Честита племенница на Радославова да е жива и здрава и много да ги радва.
Сискаfingerscrossed
Нелчо, всичко ще е наред не се притеснявай.

# 197
Адаш, от седмица вече Рая спи по боди с къс ръкав и отвита, а спим на отворен балкон. Знам, че не е много хубаво, но ако и сложа поне тънко чаршафче на крачетата,започва да го изритва на сън, а ако не успее да се отвие сама- събужда се и започва да плаче.

Сикрет, ако ще даваш само картоф- трябва да си направиш сама. Аз търсих на няколко места и ми казаха, че никоя фирма не си правела труд да бурканизира варени карфоти, понеже всяка майка можела без усилие да си ги приготвя.

# 198
Добре, че мъжо помни, че съм изфирясала съвсем.Бяхме на консултация ( без малко да я изтървем).Анита е 8.200кг и 65 см.Биха ни ваксинката за хепатит Б.
Пюре от картоф имат Семпер.Ама не знам колко е добро.

# 199
Адаш, от седмица вече Рая спи по боди с къс ръкав и отвита, а спим на отворен балкон. Знам, че не е много хубаво, но ако и сложа поне тънко чаршафче на крачетата,започва да го изритва на сън, а ако не успее да се отвие сама- събужда се и започва да плаче.

И ние така спиме -по боди, на отворен балкон и редовно открити Simple Smile

Сиска  fingerscrossed на вашия батко!

Лора, бързо оздравяване на Емили!

Тая моята Али отказва да суче през деня. Вчера в тая жега направо съм се в чудо видяла- нито суче, нито вода пие. Днес положението е същото Sad.

Диданка, ако намериш от някъде такова устройство пиши и ние да си купим.

Сикрет, като се опитах да отворя снимката на това което си показала имаше нашествие на троянски кон.

Жанетка браво за изпита, голяма работа си.

# 200
  • София
Лорче, стискам палци Емили да оздравява бързо и да няма никакви последствие за вбъдеще. За твоя успокоение, ще кажа, че като съм била на 2 месеца са ме вкарали в болница с много тежък бронхит и са казали почти същото на майка ми - че може да остана асматичка и цял живот да имам дихателни проблеми и т.н. Слава богу - нищо ми няма! Така че дано и на Емили й се  размине!  Praynig Чакаме скоро добри новини.

диданке, това за комарите го има в Премаман, или поне миналата седмица като минах оттам имаше. Аз имам същото, но за контакта. Взехме го още миналото лято. Файда - никаква  Crossing Arms Напротив. Имам чувството, че само привличаше комарите. Къде ли не го слагахме - до вратата, до леглото - нямаше отърване! И на всичкото отгоре само на мен налитаха комарите. Накрая просто престанахме да отваряме вратата и си спяхме на климатик. Майка ми пък има това, което е с батерии - много е доволна  newsm78 Така че - пробвай, пък дано помогне. Мисля, че зависи какви са комарите и кого искат да ухапят Wink

Аз искам да попитам мамите, които "готвят" пюренца у дома - какви комбинации правите и слагате ли вече някакви подправки? а сол? аз нещо взех да се изчерпвам. въртя картоф, морков, тиквичка и се чудя какво друго да й предложа на бонбоната. а и днес на пазара една баба ми предложи киселец за бебчето, ама аз нямам идея какво да го правя  Embarassed

Ох, и да се оплача - снощи Ида като се събуди в 2 часа и като ококори тия очички  Shocked като фарове в тъмното. Пробвах да й дам да суче - суче, ама не заспива, върти се, дърпа се ... Дадох й вода, пийна малко и почна да си играе с шишето. Накрая в 3 часа, след като се отказах да я приспивам тя взе, че реши, че ще се напъва и изкара всичкото пюре, което беше яла на обяд. Няма да ви казвам как се омаза. Имаше дори по раменцата!!! Та в 3 часа я къпах, преобличах, ....   ooooh! тя съвсем се разбуди! Игра до 4 и към 4:30 най-накрая успях да я приспя отново!  Tired

# 201
Илка, аз манджоря следните зеленчуци- картоф, маркови, тиквички, бял пипер, домати , ориз, царевица (замразена и махам люспите). Правя комбинация от всички тези зеленчуци, купувам готови с тиква и пащърнак. Може да сложиш и грах(аз още не съм стигнала до него), но пак без люспите . Може и ябълка да прибавяш. Сол и Захар не се прибавят. Веднъж пробвах и сложих и магданоз, но при пасирането не се смила добре и стои на парченца и вече не повторих. Хубаво е че периода на захранване съвпадна със сезон богат на зеленчуци и плодове. Като тръгна по пазара и търся бабички с домашно производство, в двора сме си сяли също някой зеленчуци. Вносните ги избягвам,освен с торове много и третират и с други препарати за да издържат дълго.

# 202
Лора прегръщам те силно теб и малките слънца !!!!!! Hug Hug Стискам палци всичко да се оправи !!!   Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover[/color]

# 203
Радослава, честита ти Зорничка!!! Да е жива , здрава и послушна!! и на мен много ми харесва това име!!!

# 204
Hello ladies newsm03 newsm03 newsm03  love001 newsm51

I'm back smile3534 newsm62 smile3521

# 205
  • София
Привет и от нас, в тази жега е се живее! Алекс я кара на сън, миличката. Толкоз много спи, че понякога и аз "намазвам" Mr. Green Joy

Алелуя! smile3532 smile3512 smile3501
шЪ сЪ сетиш тиииииииииииииии, толкоз време да те нЕма!
А добре завърнала се!
Кажи сега- какво ново-вехто при вас, за толкоз време липса поне два-три реда можеше да драснеш, да кажеш как сте Hug newsm03

Илка, то и аз такива комбинации от зеленчуци правя, добавям и копър и магданоз към края на варенето, в шейкър-каната ми се смилат превъзходно и няма и помен от парченца, само дето цвета е един такъв...зеленикав Mr. Green

Лорчеspoko

# 206
Тониииииииииии  Hug Hug Hug

# 207
Вече 10 дена откакто ни пуснаха нета, а аз не мога да се добера до компа ooooh!

То няма много за разказване - Ивко си яде всичко като добро прасенце - плодови пюренца, зеленчукови (моя милост ги твори Flutter вкарахме и жълтъка, сега започнах лека полека да давам и каша. Дребен има и две зъбчета - изкара ги на много лични дни - Лазаров ден и Цветница bowuu общо-взето е спокоен, ама има и дни в които е толкова миризлив, че не се трае Whistling С Гоги пак си имаме проблемче - доктора ни влезна в положение и фиктивно се водихме в болницата 3 дни сега пак сме с чантата с хапчета и се моля да свърши по-бързо Praynig  Все сме по разходки и нямам никакво време за почивка - вечер съм гроги Tired Ами май е това.
Попрочетох по диагонал и какво да видя имаме си бременелка - Шопи честито и от мен - много лека и безпроблемна бременност Hug Hug Hug
Лорче много прегръдки и стиснати палци за малката сладурана Praynig Hug

Надявам се да ми остава повече време отсега нататък - целувки за всички малки и големи Hug

# 208
  • София
Алекс падна от спалнята! newsm45 smile3518 newsm45
Докато майка й цъкаше из форумЪ, детето се опитало само да си пусне ТВ, след кратка дрямка и първото, което чух беше дистанционното на пода, последвано от плача на Алекс....... newsm45
Не ме питайте как стигнах до спалнята no Дори не помня как беше застанала, само я гушнах и гледах бързичко да я утеша. Огледах й главичката- външно нищи й няма, дай Боже нищо да не й е станало Praynig newsm17 newsm17 А и добре че спалнята ни е ниска- няма и две педи височина.
Каква лоша майка съм само! bash box smile3511 smile3514  341uu newsm29 newsm66

# 209
  • до Пловдив
Тони  Hug Hug Hug

Лора, бързо оздравяване на Емили!

Общи условия

Активация на акаунт