Отговори
# 180
Добро утро от нас!Айде кафето и закуската от мен, че мойта щерка тази сутрин реши да стане в 6,30ч smile3507

# 181
Здравейте

Няма ме напоследък, но Емили е с тежък бронхит и се лекуваме. Рентген, кръвни изследвания, инхалации с два вида капки, на ден по две инжекции, едната антибиотик, спрей за нос, температура, дави се и не може да диша...
При раждането не са и изчистени дробчетата добре и са се превърнали в благоприятна среда за вируси. Поне не е на алергична основа. Има съмнения че може да прерастне в пневмония или дори астма, и в събота може да ни вземат в болница.

Иначе и хубави новини имаме - снимките ни от дипломирането на Ванесса от предучилищна а също и от балетната постановка вчера -

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311456&pid=12587506

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311456&pid=12849442

Стискайте палци да оздравеем, щото не си представям живота с непрекъснати инхалации и помощни средства за дишане...

...

Поздрави и добри пожелания за всички  Hug

# 182
  • Стара Загора
Лорче, стискам силно палци Hug!

# 183
Момичета, благодаря за подкрепата!
Лорче, имаш стиснати палци и от нас!Ванеса е толкова красива и чаровна....
Диданка, аз също четох за ореховата шума. И мисля да започваме. Кажи ми моля те как е сушена, защото предполагам прясна не може, нямам никаква идея. И по колко си слагала.
Ние не качваме много, но растем на дължина, от както се е родил 17см. А и пише, че рахит се появява при много слаби и много едри дечица.Аз мисля, че сега всичко е нормално, зимата някъде се е формирало всичко, но е поправимо.
ЩЕ съм ти мног облагодарна да ми обясниш по-подробно, ще е полезно за всички.
У нас не се живее, топло, топло, та чак вряло. Пускам климатика в хола, а ние седим в спалнята. Но сега татито си дойде от нощна, вратата е затворена и е мисия невъзможна.
ВАжното, че Митачето преди малко цокна, има апетитче детето.

# 184
Добро утро!
Лорче, дано се оправи Емили по-бързо. От собствен опит знам колко ти е тежко в момента. Пожелавам ти всичко да мине без усложнения, бебчетата са доста жилави, само изглеждат крехки. Дръж ни в течение.
Диданка, абе вие ще ни минете на кила направо! Ние утре сме на консултация и ще видим какво ще покаже кантарът. А иначе това с отворените прозорци и пуснатото парно в колата ми е супер познато. Laughing
В тая жега и Влади няма кой знае какъв апетит за пюрета, но виж за цица - винаги. Няма заместено хранене, след всяко пюре иска да цока. Новото е, че от вчера пропи вода, не кой знае колко, но все пак... Аз съм доволна, защото сега поне знам, че може да пие от шише.
Ние другата седмица към четвъртък и петък ще сме във Варна. Тати има работа там и ние ще отидем с него да се разходим. А после и малко на Албена. Може да се видим с варненските майки из Морската градина, така че Ели, пращай снимки, за да мога да те позная и с новия имидж.
Третирате ли по някакъв начин пъпчиците, които излизат от жегата?

# 185
Щях да забравя нещо много важно - днес голямото ми детенце има важен изпит по математика. Моля ви, стискайте му палци!!!

# 186
Лорче дано скоро се похвалиш, че сте се излекували.Както винаги разкошни са момичетата-много да ги нацелуваш  Hug
Стиснати палци на всички, имащи нужда.
Сиска днес ще накарам някой да ме снима  Laughing и ви чакаме във Варна

# 187
Лора,  Hug Hug Hug
 Praynig Емили да се оправя бързо

Успех на изпита на Алекс  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз изчезвам на разходка Crazy Не че ми се ходи, но на останалите вкъщи им се спи, а Рая е решила да пее за "Добро утро" с пълно гърло, та ще отразим една морска и после- коритото... ей, голяма жега  значи cow sweating

# 188
Лора, моля се бързо да оздравее сладката Емили  Praynig  Praynig И двете ти момичета са прекрасни, да ги нацелуваш от нас с Момо  Heart Eyes  Heart Eyes

ореховата шума - ами ореховите листа се сушат на сянка, после се прибират в найлонов плик, аз слагах на око - около 7-8 листенца. важното е, да се пуснат във врящата вода и да поврят поне 5 мин, след това се оставят да киснат докато се сложи водата в коритцето (за да си пуснат хубаво там каквото има в тях) и така. може да си заделиш малко от тая отвара, за да полееш детето накрая  Hug ами това е. аз тия дни ще започна да бруля орехите в квартала  Sunglasses

а моя разбойник цяла нощ е спал отвит, само по боди с къс ръкав - кога е успял да се отвие, не знам, и сега ми много притеснено да не е настинал  Confused само го чакам да се събуди и отиваме на слънце.

ааа, още нещо- поръчах си ей това приспособление срещу комари и да питам дали някой го ползва и има ли файда от него  Embarassed трябва ми за разходки и като отидем на морето ще го сложа на количката. обаче сега ми се обадиха от фирмата и казаха, че нямат наличност  newsm78 чудя се къде да го търся вече...
лек и успешен ден на всички   bouquet

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 12:06 от didanka

# 189
  • Варна
Лора  Praynig  Praynig  Praynig Дано скоро се похвалиш с добри новини!
При мен е мисия невъзможна да взема на Габи урина, друг път като я сложа на повивалника се напишква без да я моля, сега ни щя и това е....дано да свърши работа тоз колектор, сега съм й сложила памперса барабар с него и спи
*siska*  стискам!! Flowers Four Leaf Clover
За комарите и насекомите смятаме да вземам лампа от този тип http://insectocutor.nest-agency.com/ забелязала съм че са много ефикасни, пък  и не са кой знае колко скъпи (нямам шредвид тук показаните цени разбира се Laughing , около 40-50 лв са)

Утре ще й давам картофено пюре. Вие с какво започнахте- купено или домашно приготвено?

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 09:47 от shhht.secret

# 190
Леля съм!!!!! newsm68 newsm44 newsm44 newsm68 newsm44
Да е жива издрава малката ми звездичка-Зорница!Да ви почерпя

Лорче стискам палци да оздравеете по- бързо

# 191
  • Sofia
Лорче моля се Емили бързо,бързо да се оправя Hug
Третирате ли по някакъв начин пъпчиците, които излизат от жегата?
еми аз лично го мажа с един овлажняващ крем.Стиснати палци за изпита на баткото fingerscrossed
didanka и ние се отвиваме много нощем, ама в тези жеги не се диша.
vita добре ми дойде закуската  и кафенцето.
Аз от вчерашните емоции снощи съм спала много дълбоко и въпреки това съм като парцал днес.Исками се да имам ден само за мен.
radoslavagerova ЧЕСТИТА ТИ ПЛЕМЕННИЦА!!!

# 192
Лора, дано се оправи бързо малката Praynig А Ванеса както винаги е прекрасна. Simple Smile
Мая, браво на вашия батко, герой е той. Simple Smile
Стискаме палци и за Сиска и я чакаме из морската:), и на Митачето, и той ще е герой на края! Hug
А моя вандал да ви се оплача вече ми овършава второ цвете  Mr. Green акъла ми не стига къде да ги слагам. Уж не пълзи, а как ги стига...дива работа Simple Smile
radoslavagerova ЧЕСТИТА ТИ ПЛЕМЕННИЦА! Да ви е жива и здрава!

# 193
  • София
Лора силно стискам палци и се моля за милата Емили!!!! Толкова тъжно ми стана за милата душичка Cry, направо да застреляш докторите, които са я поели при раждането. Много са ти хубави момичетата  bouquet, Ванеса сигурно ти е голяма гордост!!!!  Hug
radoslavagerova честита племенница!!! Много здраве и щастие й пожелавам!!! Много обичам името Зорница. Hug
*siska* стискам палци на адаша!!! Simple Smile
Майче Hug!!!
Аз си легнах в 3ч. #Crazy и сега съм супер отнесена Confused. е спала съм общо 4 часа, ще гледам да си наваксам след обяда.

# 194
Радослава честита племенница.Да ви е жива и здрава и много да ви радва.

Общи условия

Активация на акаунт