Отговори
# 30
  • Бургас
Я да се примъкнем и ние с моят младеж, че после трудно ви намирам!
Ели - благодаря!  bouquet
За национална среща определено вече може да се помисли, ама за към края на лятото, щото другите влакове ги изпуснахме Mr. Green Mr. Green Mr. Green
mimeto_mss - признай си, че си объркала кутията с динамита със шишето със салца...  #Crazy hahaha hahaha hahaha! Шегата на страна, добре, че не си се порязала и е останала само уплахата и почистването разбира се! Hug

# 31
Чета ви за национална среща и завиждам ли завиждам ...  Crossing Arms , но нямам шанс да се класирам. Освен след някоя и друга година да ви обикалям като Шамс комитет по комитет.  Joy
Чудя се защо не си я спретнете във Варна   grinning039 тази срещичка?  newsm78 Варненската дружина е добре организирана още от сега, а и Варна е голям град хотели, приятели много и всеки лесно може да намери местенце да отседне някъде.  Mr. Green Няма нужда да се чудите за резервации и още един куп подробности  Whistling както се казва часът и мястото на срещата вече са известни.  Peace

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 00:03 от Yuliya2008

# 32
Хаиде записче и от нас.
Опитвам се да ви чета ,но вече сме почити целия ден навън и е малко трудно.

# 33
# 34
Mила дано всичко е отминало, причината да са зъбките, скоро да избият и всичко да е наред fingerscrossed

Бебка учудващо заспа по-рано тази вечер и мисля и аз да я последвам. Поспалива нощ на всички  smile3524

# 35
Абе, че ни мъчат зъби мъчат ни (впрочем всички спят - в 7,00 - брааавусссс), ама и за съм един завършен кретен ooooh!
Значи Марчето се си фъчка видиш ли през ноща. Давам аз прахче за зъбки и чакам да попремина - ама нъцкииии...
И преди един час не издържах и събудих мъж ми - викам му - идвай тука, че откачосвам. Детето не ще да спи и толкоз.
Идва той и като вика :
- Абе жена ти не усещаш ли?
- Кво да усещам бе?
- Е как какво - от вратата смърди на насран бебешки задник - ти ако си се осрала така ще искаш ли да спиш ?????? hahaha hahaha hahaha
И вярно - добре се беше представила.....
А то види се рецепторите вече съвсем са ми заминали по дяволите. Сигурно мога да понеса и нападение от скунксове  Joy
Лек и весел ден от нас Hug

# 36
Абе, че ни мъчат зъби мъчат ни (впрочем всички спят - в 7,00 - брааавусссс), ама и за съм един завършен кретен ooooh!
Значи Марчето се си фъчка видиш ли през ноща. Давам аз прахче за зъбки и чакам да попремина - ама нъцкииии...
И преди един час не издържах и събудих мъж ми - викам му - идвай тука, че откачосвам. Детето не ще да спи и толкоз.
Идва той и като вика :
- Кво да усещам бе?
- Е как какво - от вратата смърди на насран бебешки задник - ти ако си се осрала така ще искаш ли да спиш ?????? hahaha hahaha hahaha
А то види се рецепторите вече съвсем са ми заминали по дяволите. Сигурно мога да понеса и нападение от скунксове  Joy

hahaha hahaha hahaha smile3532 smile3532 smile3532 smile3521

# 37
  • Попово
хайде наистина да направим срещата във варна, Еличка да пусне анкета с датата, примерно някоя събота и неделя и да се организираме а??!

то да са само твойте....  Joy

# 38
хайде наистина да направим срещата във варна, Еличка да пусне анкета с датата, примерно някоя събота и неделя и да се организираме а??!
newsm10 newsm10

# 39
Добро утро!

Ние се наспахме рано, рано и след малко излизаме на сутрешна разходка.

Мила Как мина ноща? Имате ли Т?

И ние сме с вдете ръце "ЗА" Варна  Peace

Усмихнат ден!

# 40
  • Бургас
Идва той и като вика :
- Кво да усещам бе?
А то види се рецепторите вече съвсем са ми заминали по дяволите. Сигурно мога да понеса и нападение от скунксове  Joy
 hahahaJoy Joy
И ние тази сутрин имахме подобно изпълнение. Държи я нашия тати с гръб към него и то детето си изпусна въздух през дупето, а татето вика, "бе много и миришат от сега пръцканото и ми се завира точно в муцуната". 5 минути по късно сменям пампито и що да видя оАкана до ушите Mr. Green Mr. Green

И аз съм с двете ръце newsm10 newsm10

# 41
  • ВАРНА
За срещата във Варна-Супер!
Абе като гледам почти всички сте се озъбили вече Laughing,а ние така като гледам и намерение нямаме,ааа Laughing
Ей сега отивам да чистя и оправям,че днес да изляза от по рано,че все след обяд успявам да се оправя.
Да ви питам давате ли грис на бебоците?Аз вчера дадох и на Петьо му хареса!
Слънчев ден на всички!!!

# 42
А то види се рецепторите вече съвсем са ми заминали по дяволите. Сигурно мога да понеса и нападение от скунксове  Joy
то да са само твойте....  Joy
newsm18   newsm18  И аз искам във Варнаааааа  newsm18  newsm18

Денчо  smile3532 smile3532 smile3532

Рени, и Момо няма зъби, споко Simple Smile
Ааа, днеска за Южния - ние с татито шъ идем към 12ч да се помоткаме, че тоз фУнтан ни го знаем де е, а и да се поомешаме малко с хората  hahaha (ако не сте разбрали - изхранваме се с кражби на бебешки храни)  Joy

# 43
то да са само твойте....  Joy
newsm18   newsm18  И аз искам във Варнаааааа  newsm18  newsm18

Денчо  smile3532 smile3532 smile3532

Рени, и Момо няма зъби, споко Simple Smile
Ааа, днеска за Южния - ние с татито шъ идем към 12ч да се помоткаме, че тоз фУнтан ни го знаем де е, а и да се поомешаме малко с хората  hahaha (ако не сте разбрали - изхранваме се с кражби на бебешки храни)  Joy

фонтана е на входа откъм Витошка

# 44
Добро утро.Гледам доста от вас сте съгласни за срещичка във Варна.Ще ви пусна и анкета, но каква да е-кой месец да е срещата ( юни, юли.... ) или да слагам съботите и неделите.
Август според мен е много горещо-или ако искате август по към края. newsm78 Дайте някакви насоки

Общи условия

Активация на акаунт