Отговори
# 45
 smile3532 rotfImbo rotfImao
ей  започвам деня със смях благодарение на вас, особено на Денчо  hahaha, то знам че не е хубаво на чужд гръб ама  Joy
За срещата дайте да е по-скоро ако искате като сме по-пресни, не знам де както решите  Rolling Eyes

# 46
За срещата ако сте съгласни първо да има анкета за месец и после за конкретни дати. И на мен ми се иска да не е в най-голямата жега, но мамите който са по-отдалече сигурно ще искат да останат повече на моренце и трябва да се съобразяват и с отпуски  Rolling Eyes Но както решите. Ние сме наблизо и се надявам във всички случаи да успем да дойдем  Hug

# 47
  • Попово
цъкнах 20-21 юни, няма да е лошо да се видим  Sunglasses колкото по- скоро по- добре, а ако ни хареса август пак  Mr. Green

# 48
цъкнах 20-21 юни, няма да е лошо да се видим  Sunglasses колкото по- скоро по- добре, а ако ни хареса август пак  Mr. Green
Peace и аз така

# 49
За среща гореща нищо конкретно не мога да кажа.
И моята мома се събуди рано днес в 7 и после цокна в 8 и нещо и заспа-1 час,обачееее сега да видите не иска да спи,на обяд спа около 40 мин и това си е,голяма маймуна е значи.А вчера ми спа 1 час за цял ден и да видите как едва дочака 21 и откъртии отраз.Може да е от топлината въпреки че я държа с боди с къс ръкав.Сега си седи в кошарата и ме шпионира кво правя.Много жега от сега,а лятот ще се умира  Crazy
И ние сме без зъби така че не сте единствени Рени,didanka
Това е засега от мен,лек ден   bouquet
Да кажа само,че Радост днес си лапна палчето на крака  Joy

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 14:16 от didipidi

# 50
renidimitrova1 и ние още нямаме зъби ,но и на кака му избиха по късно.
Грис още не съм давала ,но давах кус кус и на Мити много му хареса(дкак правиш гриста?).
За срещата  newsm78незнам много ми е далече Варна. Cry

# 51
Момичета, реши ли се къде ще е срещата, или само датата уточняваме сега?

# 52
Аз разбрах на Варна Hug

# 53
За срещата  newsm78незнам много ми е далече Варна. Cry

И на мен Варна ми идва далече, въпреки че съм от Пловдивско.

# 54
  • Бургас
Здравейте!
Гледам за срещичка във Варна - ми и на нас ни идва далечко (щото си нямаме лимузина), ама все ще се намери надявам се, някоя благородна майка с кола, която да прибере към 300 кила свръх товар Mr. Green Mr. Green Mr. Green! Аз съм ЗА когато и да кажете, ама 21 нещо ми е лееекинко неудобно, че на 25 навършвам христова възраст, ама както кажете - няма да се цепя от колектива де Mr. Green!

# 55
  • Варна
Момичета, кажете какви симптоми трябва да следя при Габи ако е настинала? Много се притеснявам да не съм я заразила....Днес на няколко пъти почва да плаче без причина, което е нетипично за нея, а мисля че няма температура...уф ужас, ако съм й лепнала нещо  #Cussing out  Днес и утре майка ми ще я гледа, но вчера и оняден имахме контакт. Досега не се е разболявала и изобщо не знам какво да правя  #Crazy

# 56
привет и от нас  Hug
Мартуша, мерси, намерихме фонтана, ама се видяхме само с Шопи - таткото ни имаше работа и бързо, бързо се изнесохме. Но много ни хареса и мислим скоро пак да повторим  Party  Само трябва да го измисля как да дойда от Младост до южния без кола, но с бебе и количка  hahaha
Иначе мисля, че Момо е влюбен  Joy много му хареса Алекс, откак сме се върнали, само пее и се хили, даже не иска да яде...
след малко ще кача снимките , да ги видите какви са образи двамата.
За нац.среща - писах 27-28 юни, преди това не можем, че господинЪТ е на работа. След това сме на Ираклито. Но се надявам да минем през Варна, и поне с варненската тайфа да се видим.
айде, отивам да качвам  снимки  Hug

ЕТО специалната фотосесия "Алекс и Момо се запознават"  Joy  Joy

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 21:42 от didanka

# 57
 kaffeetrmker_2

Денчоsmile3532
Рени и наш Борко не се е  tooth Преди 2-3 месеца имаше всички признаци според мен, но ... нищо  ooooh!, то не му и трябват засега.  Laughing

Да ви разкажа вчера Борко какви ги свърши.  Crazy Crazy Crazy
Татко му го държи и пие безалкохолно(със сламка) и Борко се пресяга да пипне. Ние нали всичко му даваме да пипне(все пак трябва някак да опознае света). Той гледа баща си и хваща чашата с 2 ръце, намества сламката и я захапа.  Shocked #Crazy #Shocked С баща му скочихме като ужилени. Веднага махнахме и чаша и сламка ... ужас.  ooooh! Не успя да опита  Crazy

# 58
Диданке станала е "заварката" както се казва  hahaha Много са сладки
Анита има същата жаба за гризане.

# 59
За срещата. Гласувах за август месец, но преди да видя, че има опция Варна. Ако е Варна, ние сме на линия без оглед на месеца. Пък ако трябва, на национални полувремена ще го караме. Важното е да се свидим.

Диданке, какво да кажа. Класика. И като гледам, че Алекс си седи с буйките, благородно завиждам на Шопито. Ние само ги купуваме. Всичко се пере директно върху краката-чорапи, обувки.... И не остават задълго там.

Общи условия

Активация на акаунт