Отговори
# 135
Илка Аз досега давах зеленчуковото пюре вечер към 19ч. , но да ти кажа не е спала повече. Даже почти веднага след пюрето търси цоката  Wink  Но аз давам по малко, може и това да е причината  Rolling Eyes

За спането Заспиваме към 21-22ч. и става към 7-8ч с 2 нощни пробуждания. През деня от скоро спи около обяд за 1-2 часа и евентуално през някоя разходка за 30 мин - 1 час.  За режима на Феъри само мога да мечтая  Hug

Утро
И аз мисля, че няма какво да се притесняваш за кг. Щом детето е здравичко и жизнено, другото са подробности  Peace

Майче Хич не му се ядосвай на твоя. То на мъжете винаги много трябва да им се обеснява. Това да се сетят си е цяло чудо  Laughing

Аз днес започнах въвеждането на месо, а кашите съм ги оставила за след това.

# 136
  • Sofia
Относно вигантоила, педито ни го спря последния път.А вчера ортопеда също каза да го спираме.
Илка и аз давам зеленчуковото на обяд.
И аз ще въведа месото преди кашите Peace

# 137
Вита, то е ясно, че не наддаваме много, но според мен не е  чак толкова трагично положението. За кг. не питай  ooooh!- 6650 гр. сме. Не знам дали остана някой друг като нас. А суче съвсем нормално - през 2-3 часа. Нощем продължава да се буди за храна.  newsm78

Илка, напоследък само отчайвам Юлето, ама айде и на теб да кажа  Twisted Evil - май май нощното събуждане вече опира повече до навик отколкото до глад. От месец насам преди вечерното кърмене й давам по половин порция каша или пюре, ефект никакъв. Продължава да си се събужда все така. Та светлина в тунела аз лично не виждам...  Cry

# 138
  • Sofia
Илка, напоследък само отчайвам Юлето, ама айде и на теб да кажа  Twisted Evil - май май нощното събуждане вече опира повече до навик отколкото до глад. От месец насам преди вечерното кърмене й давам по половин порция каша или пюре, ефект никакъв. Продължава да си се събужда все така. Та светлина в тунела аз лично не виждам...  Cry
Peace при мен Антоан спря да се буди вечер,когато беше на 1г.10месеца.Дотогава сън не бях видяла,всички ми казваха първо че като проходи и започне да се изморява ще спи,ама цъ

# 139
Бреееей ще се мре ей  sweating sweating sweating

# 140
Аз да ви кажа дадох една вечер към 18 на Радост пюре от тиква като си доцоква и хич не спа спокойно,та мисля си че е по-добре наобяд заради евентуални стомашни неразположения.Но това си зависи от детето,разбира се.
Сега вижте на какво попаднах,много добре измислено,но кой знае колко пари ще струва  newsm78
http://snimki.tialoto.bg/?gallery=1657&page=1

# 141
  • София
Момичета, от 2-3 дена Алекс  отказва да яде зеленч. пюре. Сега едва я прелъгах да го изяде (даже не изяде цялото бурканче) и то защото аз ядях варено яйце и й давах от жълтъка. Само като ме види да ям варено яйце и пощурява от щастие, защото знае, че ще има и за нея Mr. Green И така я прелъгах- 3 лъжички пюренце, малко жълтък...пак пюренце...пак жълтък....та я нахраних. Следобяд си хапна и руло тирамису, мноого й хареса Wink
Иначе температурата й "играе" - ту падне, ту пак се вдигне.....ще откача вече #Cussing out Sad Много ми е притеснено, дано наистина да са зъби и вече да избиват, че не знам Tired

Диди, това е много хубава идея, интересна ми е само цената newsm78

Да беееееееееее! Crossing Arms Хората пари за сауна дават, на нас ни безплатна, пък се и оплакваме отгоре на всичко Naughty Crossing Arms Трябва да сме над тези неща, какво са някакви си 30-35 градуса  Nature Sunny  grinning039

# 142
 morning
Още една прекрасна нощ ...  Twisted Evil Днес никакви разходки  Naughty и без друго вали поне да се наспя.  Whistling

Вчера предложихме вода на нашия момък. С такъв мерак я опита и с още по-голям я изплю  hahaha , та отлагаме предлагането на вода с още някой и друг месец. Още ми е пред очите как се намръщи като усети че не е кърма  Joy

Диди, честита ви месечинка!  newsm51

Вита, за режима вечер заспива*  11-12 сутрин до 10-11, следващ сън около 1 часа спи 1-2 часа, към 4 също спи за 1-2 часа, но в повечето случай този сън съвпада с разходката (и аз го прпускам  Sad)  та не успява да спи дълго т.к. все нещо се намира да го събуди. Общо взето може да се каже че на всеки 2 часа игра му се падат 2 часа сън през деня, но само до 6 и после до 11 може луд да те направи  Crazy
–––––
*-да се чете той спи и яде, а аз спя и го храня  ooooh! Tired

Мая,   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 143
  • София
Сега вижте на какво попаднах,много добре измислено,но кой знае колко пари ще струва  newsm78
http://snimki.tialoto.bg/?gallery=1657&page=1

Цитат
Супер количката се предлага в няколко цвята - червено, зелено, оранжево и светло синьо.
Вече е пусната на пазара във Великобритания на цена от 1695 британски лири. А ние предполагаме, че съвсем скоро ще може да се поръчва и чрез Интернет за цяла Европа.

# 144
Цитат
Супер количката се предлага в няколко цвята - червено, зелено, оранжево и светло синьо.
Вече е пусната на пазара във Великобритания на цена от 1695 британски лири. А ние предполагаме, че съвсем скоро ще може да се поръчва и чрез Интернет за цяла Европа.

Мдаааааааааа! Веднага пиша сърцераздерателно писмо на брат ми как ме болят разширените вени и как Янула обожава да се вози с вятър в косите. Докато се пенсионирам, може и да ме огрее да ми го купи. Вие при същия сценарий, можете да сварите за второто и третото дете Joy

# 145
количката е супер яка и мнооого я искам
но няма да ме огрее за друга
За буденето нощем вече минава номера с водата и тези дни си пие доста и заспива веднага smile3522

# 146
За срещата аз събота не мога, че неделя брат ми се жени и текат приготовления. Айде петък? Или четвъртък? Ние сме в Банкя, но сме мобилни, така че където кажете. Феъри, ти нали ще дойдеш също?

# 147
Шамси ,аз често скитам към Банкя  Mr. Green Ако може едно телефонче на лични  Rolling Eyes ....може и да врътнем едно кръгче на парка  Mr. Green

# 148
Шамси ,аз често скитам към Банкя  Mr. Green Ако може едно телефонче на лични  Rolling Eyes ....може и да врътнем едно кръгче на парка  Mr. Green

Ааааа Мимка не такааа Naughty, не си уреждай частни срещиииии Joy Joy Joy

# 149
Peace при мен Антоан спря да се буди вечер,когато беше на 1г.10месеца.Дотогава сън не бях видяла,всички ми казваха първо че като проходи и започне да се изморява ще спи,ама цъ

Мая, ти уби и малката надежда, която ми беше останала.  newsm45 smile3511 Имай милост!  smile3518 Лелее, защо ли подозирам, че моята Симона ще е баш от тез  деца?!

Бубе, страхотна фото-сесия сте й спретнали на Яна. Много е сладка! Принцеска!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт