Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за репелентите и използването им за деца?
Какви са мненията за връзката между водата и околоплодните води?
Какви са препоръките за лечение на афти в устата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за репелентите и използването им за деца?
Форумът включва различни мнения относно използването на репеленти за деца. Някои участници смятат, че е безопасно да използват различни видове репеленти както за децата, така и за себе си. Въпреки това е важно да се избират продукти, които са подходящи за деца и да се спазват инструкциите за употреба.
-
Какви са мненията за връзката между водата и околоплодните води?
На форума се споделят различни мнения относно връзката между водата и околоплодните води. Някои участници вярват, че има връзка, като се позовават на лични преживявания и вярвания. Важно е обаче да се отбележи, че тези мнения не са подкрепени от научни доказателства и не трябва да се приемат като факти.
-
Какви са препоръките за лечение на афти в устата?
- Форумът предлага различни препоръки за лечение на афти в устата. Една от препоръките включва разтваряне на щипка нишадър във вода и използване на този разтвор за изплакване на устата. Също така, се споменава лекарството Daktarin gel, което се прилага върху афтите няколко пъти дневно и се счита за ефективно. Важно е да се консултирате с лекар, преди да приложите каквото и да било лечение.
-
Какви са мненията за употребата на репеленти за деца и възможните рискове?
-
Какъв е семинарът, на който са се записали?

Между другото не е гаранция, че бебето като върви напред ще се роди по-рано. На мен с Ния ми казваха същото - че е с 2 седмици напред и доки беше сигурна, че ще я родя в началото на 9-тия месец, а аз я преносих с 2 дни.
А в същото време ми бойдисва косата,без да се възпротиви.
. не съм си подала носа на вън цял ден , многгоооо гоорещооо
Колкото и да ме е страх си пуснах климатика, не издържам. Свекърва ми постоянно ми натяква как съм щяла да настина от климатика, колко бил вреден....
.
. На мен ми тече от 5-ти месец още