Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за репелентите и използването им за деца?
Какви са мненията за връзката между водата и околоплодните води?
Какви са препоръките за лечение на афти в устата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за репелентите и използването им за деца?
Форумът включва различни мнения относно използването на репеленти за деца. Някои участници смятат, че е безопасно да използват различни видове репеленти както за децата, така и за себе си. Въпреки това е важно да се избират продукти, които са подходящи за деца и да се спазват инструкциите за употреба.
-
Какви са мненията за връзката между водата и околоплодните води?
На форума се споделят различни мнения относно връзката между водата и околоплодните води. Някои участници вярват, че има връзка, като се позовават на лични преживявания и вярвания. Важно е обаче да се отбележи, че тези мнения не са подкрепени от научни доказателства и не трябва да се приемат като факти.
-
Какви са препоръките за лечение на афти в устата?
- Форумът предлага различни препоръки за лечение на афти в устата. Една от препоръките включва разтваряне на щипка нишадър във вода и използване на този разтвор за изплакване на устата. Също така, се споменава лекарството Daktarin gel, което се прилага върху афтите няколко пъти дневно и се счита за ефективно. Важно е да се консултирате с лекар, преди да приложите каквото и да било лечение.
-
Какви са мненията за употребата на репеленти за деца и възможните рискове?
-
Какъв е семинарът, на който са се записали?
.Направо ти съчувствам.
.А чак края на месеца съм на ЖК.
Ами засега удържаме фронта, не е вдигала Т от сряда и не смея още да се зарадвам. Не пихме АБ, затова ме е страх да не я повтори, ако случайно не сме я доизлекували. Миналият път на прегледа, докторката видя малко налепче на сливицата, което до петък изчезна. Сега обаче получи обрив по ръчичките и след малко ще я водим пак при докторката, защото според нея е получила алергична реакция към Изопринозина. Тя общо взето след всяко лекарство се обрива и вече обмисляме да я заведем в Токуда на алерголог, защото от малка е все с обриви и груба кожа.
Просто ми писна с неговите глупости, все едно говоря на малко дете. Ама да не ви товаря. 

.

Причина може да бъде и раничка.По принцип контактното кървене е доста притеснително!Казвам го съвсем отговорно,като медицинско лице.Затова отиди при специалист,може и цитонамазка да си направиш.Надявам се да не е нещо сериозно!Пиши после за резултата от прегледа!
Сигурно се питате дали хванахме нещо
Така съм се смяла. Хванаха 4 сомчета и ги оставиха в живарник през ноща в самия язовир и са им ги откраднали. Горките на сутринта бяха като попарени и днес не се говори с тях.... Крива работа
Иначе ние с моита кума се позабавлявахме на техен гръб. Те изгоряха от слънцето а ние си починахме добре. Качих си малко снимки в албумчето- от медения месец са, при коремчетата, ама нещо не мога да си ги наименовам
. Снимките са от морето, за сега така ще ме разпознаете