Марка Х - национална гордост.

• 25 002
  • 366
  •   1
Отговори
# 45
А Jane сме ви го уважили ние със сина ми. Но я кажи как точно се чете. Ние с МакДирок (и тя е фен на Jane) го четем Жанè, ама да не би да се излагаме пред чужденците? Blush
О'Хара, ами великата марка дрешки (и торбички! Mr. Green) Мango не е ли испанска?
Хaне се чете.
да бе, Манго, как! нали го писах...що торбички newsm78
Aми имаше цяла тема в Клюкарника как в София сред тийнейджърките се родила мода да се фръцкат с торбички Манго. Купят си един път нещо от Манго и после си пазят торбичката, за да си излизат с нея и да я разхождат на показ. Wink

# 46
Финландия се представя много добре със сауната, хевиметъла и Памела Андерсън. Grinning

# 47
Шон Конъри.  Sunglasses На прима виста само това се сещам за Шотландия.  Blush

# 48
  • Italia
Шон Конъри.  Sunglasses На прима виста само това се сещам за Шотландия.  Blush

Е,как,ами уискито,килтовете...  Laughing Има и оЩе ама в момента не ми идват на ум. newsm78

# 49
  • Nederland
Лалета, вятърни мелници, Гауда, Делфтски порцелан, стропвафелс Heart Eyesкломпен, Amstel, Philips, KLM и Холандия е отсрамена  Grinning

# 50
Лалета, вятърни мелници, Гауда, Делфтски порцелан, стропвафелс Heart Eyesкломпен, Amstel, Philips, KLM и Холандия е отсрамена  Grinning

А китките са на комшиите  Mr. Green  bouquet -- > http://www.wild-natures.com/tulip.html ; http://en.wikipedia.org/wiki/Tulip#Origin_of_the_name

# 51
Въх, Макдирокова...ще умра от срам.  Blush Но,  Naughty не знам марки килтове. За уиски мога да кажа обаче.  Mr. Green
Белс (дестилираната се намира на 2 км от първия град в който живеех като дойдох).
Чивъс Регал (минавала съм по пътя от там, много ми се искаше да спра и да разгледаме, но бързахме  Confused)
Феймъс Граус (ммм, любимко, но не знам подробности, но пък му познавам вкуса от далеко )

Лох Нес брои ли се, че то си е цяла индустрия?!
А призраци, които пак са запазено шотландска марка?  Whistling

Сега се сещам за храна: хагас.......ужасно е. Подобно на създърма плюс още гадости на много ситно смляно и с форма на салам Камчия.  Laughing

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 03:24 от nana_cool

# 52
Още за Холандия-дроп бонбоните-черни и гадни на вкус,но лекуват всичко Rolling Eyes.Всички известни марки бонбони произвеждат  и тях,но само тук съм виждала "Харибо"-дроп.Единствено тук може да си купиш дрога и "любов" в специален магазин.Това си е стока и търговия..  Wink все пак.
Има над 200 вида кашкавал!!!
И малка поправка за Памела Андерсън-тя не е шведка.

# 53
Чета значи с какви марки сме известни българите и съзирам Чавдар hahaha,ще се пръсна от смях,че и снимки сложили Tired
За Португалия се сещам сега за Васко де Гама,Фернандо Магелан,вино Порто,корковите тапи.

P.P.Пропуснах Кристиано Роналдо Embarassed Laughing

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 02:06 от zoui

# 54

Тук виждаме кафявия кашкавал и ostehøvel - за рязане на кашкавал на тънки филийки - все норвежки изобретения.
Лютефиск е друго норвежко изобретение, вид обработка на рибата, която може да убие и косатка  Sick

Иначе Хенрик Ибсен, Едвард Григ, Едвард Мунк, Фритьоф Нансен, Руал Амундсен и скиорът Kjetil André Aamodt, чието име българските коментатори погрешно произнасяха като Аамот, а то е Омот, Кнут Хамсюн - Нобелов лауреат по Литература,  Simple Smile

От фирмите - Aker Solutions и StatoilHydro като по-големите.

Музикалните групи "А-ха", "Röyksopp".
А също и троловете,  Simple Smile

Сега не се сещам за повече, но ще добавя още по-нататък Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 03:15 от щастлива

# 55

Aми имаше цяла тема в Клюкарника как в София сред тийнейджърките се родила мода да се фръцкат с торбички Манго. Купят си един път нещо от Манго и после си пазят торбичката, за да си излизат с нея и да я разхождат на показ. Wink

Сериозно ли?  Joy
То пък голямата фукня  Joy

# 56
  • usa
а ние тук се гордеем с джордж буш и hummer и miller light и хана монтана Party.
ей, тази държава ако не започне скоро да произвежда нещо, каквото и да било, никога няма да излезе от кризата...

# 57
Америка? Произвежда закусвални Макдоналдс по целия свят.
За Канада засега се сещам само за кленов сироп Embarassed

# 58
# 59
Още за Холандия-дроп бонбоните-черни и гадни на вкус,но лекуват всичко Rolling Eyes.Всички известни марки бонбони произвеждат  и тях,но само тук съм виждала "Харибо"-дроп.Единствено тук може да си купиш дрога и "любов" в специален магазин.Това си е стока и търговия..  Wink все пак.
Има над 200 вида кашкавал!!!
И малка поправка за Памела Андерсън-тя не е шведка.
Никой не е писал,че Памито е шведка!Освен това черните бомбони тук са 2 вида:т.нар.ЛАКРИц¨
и Салмиаки,които изобщо не са холандско творение,а са характерни за целия район:http://en.wikipedia.org/wiki/Salty_liquorice
Ето на,аз мога да кажа,че са финско творение  Wink:
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт