® Португалия - тема № 10

• 13 241
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Thinking с такъв развой пиши го бегал.... друга по добра възможност дано да дойде Hug
Аз си мислех 4е само тук така се измъкват но.....

Аааа,ама как бе ,Светле! Това си е класика в Бг!  #2gunfire
Доре, не съжалявай ,ще се появи друга ,по-добра работа !  Praynig  Hug

# 211
Жули това на аватара щерката ли е newsm78 голяма сладурана Peace
Деси аз най накрая сложих невена в зехтин и прополиса в спирт Embarassed Rolling Eyes
дали ще стане понеже сложих прополиса който беше в малко буркан4е и го допълних с спирт но не цялото коли4ество...та ...мисля така да го подържа и като се поразтвори прополиса тогава да го преместя в по голямо буркан4е newsm78 с останалия спирт..
Има ли сред нас Марийки newsm78 ако има 4естит им празник..
Тук днес се поразхлади Rolling Eyes
вие сте.........

# 212
Да Светле,това е щерката Simple SmileНа мен прили4а(аз да си кажа) Wink Снощи,като си нямах работа,то бива скука ,ама 4ак пък толкова..................,та се раз4етах из форума как става “номера“ с снимките  и наи-накрая зацепих LaughingДр. път като не ме мързи ,6те пусна снимки -имам някои албуми в снимка.бг ,ама незнам дали трябва нещо да се преработват(в смисъл-големина ,размери и т.н.,или направо се пуска линка newsm78)
Ина4е и днес пак голяма скука.............
Досега разглеждах др. теми из форума -за обзавеждане,за детска стая ,за спалня....,4е ве4е  трябва да мисля за боядисването– цветовете, и за куп още глупости.Абе не е лесна и моята ....#Crazy
Утре ще ходим на ПЛАЖ.За 3–път това лято–срамота Embarassed,плажа е “на 1 ръка разстояние„,ама пуста му работа все с нея се оправдаваме пред децата.Добре 4е поне от детската градина ги водиха на плаж,4е ако 4акат на нас...............
Айде стига от мен Grinning

# 213
Ами не трябва да се преработват снимките ...само пускаш линк Peace
А  вие да не сте купили апартамент 4е мислиш за обзавеждане newsm78

# 214
Да,купихме,ще пускаме корени Laughing и ве4е,от нова година насам правим ремонт,но многото мина,остана “сладката работа“–обзавеждането,до 2м се надявам да се местим.........ама ще видим........

# 215
juji ,дъщеря ти е като истинска Снежанка-слонова кост и абанос-красавица   bouquet

Аз какво да ви кажа-снощи имахме премеждие голямо  Sick
Бяхме на гости докъм 10.30,прибрахме се с децата,а мъжа ми отиде да закара едно момче до тях,че пийна повечко...И докато си говорели зад къщата,отпред му разрязали и двете задни гуми  #2gunfire
Върна се с такси той до нас,взе моята кола,за да отиде там и да сменя и втората гума,че само една е резеврната....
Единствените хора на улицата са били охранителите на дискотеката,до която живее момчето,та мъжа ми отишъл да ги пита видяли ли са нещо...те започнали да му се стряскат,репчили се нещо,даже му казали,да не се върти много  там,че да не му отиде и другата кола  #Cussing out  ooooh!
От всичко това ,той е останал с впечатлението,че те са виновни за случилото се-но защо-не се знае #Crazy гадаем-или са припознали колата на някой ,на който имат нещо...или онова момче е имало нещо с тях  newsm78
Както и да е...докато сменял и втората гума,и чакал един познат да отиде,за да вземат и двете коли, дошли две патрулки.
Ама не слезли ченгетата ,а само следяли какво става!Много странно-кого ли са пазели-дали мъжа ми,или набедените охранители  newsm78
Накрая щом сменили гумата ,и запалили да си тръгват, и ченгетата и те изчезнали!
Да ,ама на мъжа ми още стрес му се пишело- след една пресечка,започнали да го притискат 2коли,хайка да му правят- искали са да го затиснат в някаква уличка...той избягал и въртял повече от час,за да не  видят  къде живеем...
Сега,като пиша,и и чак не ми се вярва=то като истински екшън-от най-долнопробните-с нисък бюджет !!!!
Ако се беше случило  на някой друг,щях да си помисля ,че нещо си измисля,или поне преувеличава, ...ама е истина, и се случило с мъжа ми  ooooh!

# 216
Малеее Деси то си е било екшън...дано да е било слу4айност...а мом4ето което е карал ваш познат ли е? Може и него да попитате за какво става въпрос Thinking

# 217
И аз това се моля-да е случайност  Praynig
Не е познат,а покрай колега на мъжа ми-познат ,но нищо не е могло да каже момчето...Може всичко да е,сега даже ми дойде на ума -даже ревност за момиче ,че онова момче е на 22-23 години  newsm78

# 218
  • Стара Загора
Mamagemelar, дано да е било грешка и да са го разбрали и да не ви се случват повече такива неща Peace

# 219
Леле Деси какви са тези истории дето ги разказва6..............то си е жив страх.....,ужас!!!!А днес как е около вас ,в квартала,и мъжа  ти  защо не е казал на полицаите като ги е видял,а и те не са ли го питали нещо....,все пак да сменя гуми посред нощите,до дискотека ..  newsm78 ?Дано да е било недоразумение и проблемът ви да  си остане само 2 нарязани гуми. Praynig
Май тук на  всеки  са му се слу4вали някакви такива по -сериозни,неприятни и понякога страшни4ки слу4ки.И ние сме имали не една и две ,ама ве4е са минало и сега като се сетим се смеем.
Дано на никого пове4е не се слу4ват такива работи–все пак в Европейска страна живеем де!!!! Laughing
Деси мерси за комплиментите–откъде ти дойде на акъла за Снежанка WinkДа са живи и здрави вси4ки де4ица!

# 220
Деси сега видях 4е си писала в темата за ЕС за 6 книжки Thinking
я кажи какви бумаги трябват...преди трябва6е д има6 превод с легализация..но така и не ги направихме....а сега и на мъжа ми изте4е и първо трябва в БГ а си я подмени и след това 6те направим това за което си писала но искам да съм подготвена с документите Thinking

# 221
 Светле,да не те подведа само   Embarassed Минаха вече почти 3 години ,май  newsm78
Но ясно помня,че специален документ беше само декларацията ,която се попълва по образец, ...даже я имах някъде из компа да я раздавам,но по  100пъти на месец правим уиндоус,така че я няма вече  Mr. Green
Паспорт+копие
шофьорската книжка+копие
декларация от общината по местоживеене
и декларацията от DGV- имат я там,на място ще я попълниш
Но най-добре се обади да питаш,че да не съм забравила нещо или нещо да са изменили.
Веднага ми направиха документа,на място ,напечатват един А4,слагат му бял печат и айде да си ходиш!
Обаче абсолютно съм сигурна,че на няколко човека им ги пращаха по пощата.

# 222
Как е капкомер на пт Rolling Eyes newsm78

# 223
conta-gotas Hug

# 224
Деси,
аз толкова отдавна те питах за спиртният извлек на прополис и досега не съм го направила Embarassed.Кажи ми моля те
от кой спирт слага6.Този тук е само за вън6на употреба и  татко ми каза 4е в аптеките в България има специален който е за вътре6на употреба и аз затова досега не рискувах да го направя с този тук.
Светле а ти с кой спирт го направи ?
Доре, къде се губи6?
Извинете ме за 4 е 6 но не можах да намеря съответните букви на клавиатурата а и за пръв път пи6а 4рез кредора.
 Hug на вси4ки!

Общи условия

Активация на акаунт