® Португалия - тема № 10

• 13 244
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Светле,има ,ама са само 20места ,и са заети  #Cussing out
Само една група са, защото са в сградата на прé-школар, а истинска ясла нямаме.От 10години чакат пари ,за да строят дневен център за възрастни и ясла,терена е готов, парите от общината стигнали само за проекта...Сега нещо са се размърдали,гледам основи са изляли и почват да редят стени...-може и да са получили нещо,ама нас няма да ни огрее-едва ли ще е готово до 2-3месеца!

# 196
Хей,пак затишие в нашата тема   Mr. Green
Как сте? Само работа ,работа... а отпускарите- по плажовете ,а?  Grinning

# 197
Kакви ти плажове.....,то в тази жега... и на плажа не се стои!!!!А и с „деца на море„,то плаж като плаж ли е Laughing,4овек не може да се поогледа наокола Joy(не че има в какво да се загледа6 де Laughing)
Иначе е пълна скукаааааааа.Обикаляме по центро– комерсиалите ,че там поне има климатици и се живее,а в нас не мога да ви опиша какво е.Живеем на последния 5 етаж,отгоре е плоча и в нас-парник,и на всичкото отгоре нямаме и асансор #2gunfireЯсна ли е картинката???Но скоро се местим,нищо че дотогава лятото ще е свършило Laughing
Деси,вие къде живеехте точно ,не се сещам,някаде в Алентежото беше  newsm78.И няма6 ли предимство като са 2 децата ,за яслата.Тук братя ,сестри ,2/3 деца все са с предимство и се уреждат по лесно.

# 198
  • В голямото море...Живот
Aз пък от сайтове заработа нямам време за друго.
Но пък утре съм на интервю  Praynig

# 199
Успех Доре,да се представи6 добре newsm10.Няма да разпитвам повече,утре ще разказваш.УСПЕХ!!!

# 200
Какво работите вие майчета?
Аз за сега си гледам дечицата, т.к. е бебчо е още мъничък. Утре мъжлето ще ходи до една фабрика да види там, че на полето не си е работа.
В какво живеете? Къща или апартамент? Ние ще се местим в една др къщчка, но ако си намерим нещо в някой градче ще е супер, но за сега незнам към колко точно вървят наемите.... А има ли някой близко до мен? Около Фаро, Оляо или Тавира? Simple Smile

# 201
Успех утре на интервюто!!!  Praynig

# 202
Доре успех Hug
Аз се пе4а на Ютията и хи4 не ми върви #Cussing out работата...гладя едни роклиии...ужасни...и са за утре и сега слизам да ги довършвам Mr. Green
Водно цвете аз и мъжа ми работим в къщи опаковаме дрехи за фабрики..аз ги гладя а той им слага етикети и слага в пликове Peace
Около теб на Юг е Вики но сега е сезона и не се е вклЮ4вала...
Ние сме в къща под наем и плащаме 250? Peace...но на Юг са по скъпи май наемите newsm78
Айде слизам #Cussing out

# 203
Доре, успех и от мен! Flowers Four Leaf Clover
Светле , хубаво е че има работа, но не ти завиждам на тази жега.
 Hug на всички.

# 204
 Доре,,късмет за интервюто утре !!!

Светле, в Милфонтеш живеем -на 35 км.  на юг от Синиш.
http://www.mapav.com/beja/odemira/vila_nova_de_milfontes/

а за работата - аз съм вкъщи вече доста време, даже днес  говорим с едни познати и им викам, ...ами аз от 4 години не работя !
 а мъжа ми вика-ааа, не са 4, три  са   Joy  hahaha
явно много ми се вижда вече   Laughing  Mr. Green и ми се работи  Joy
Мъжа ми е в строителството.
Живеем в къща,плащаме 200,но сме извън града,а в Милфонтеш за Т3 се плаща поне 450.Но зависи от сезона-лятото е по-скъпо.
Но аз не бих си заменила спокойствието на полето за никакъв град!
А инъче се пиша гражданка- във Варна вече ми е едно тягостно-шум, бръмчене, хора,коли,мръсотия,клаксони....  ooooh!

Айде ,спокойна нощ на всички!   bouquet
Аз си приспах зверовете, мъжа ми отиде за риба, и сега нощта е моя  ...и нета   Mr. Green !

# 205
Ееееее,Деси по подробна и нагледна информация от тази...–здраве му кажи smile3501Минавали сме от там,на път за морето Simple Smile

# 206
  • Стара Загора
Доре, стискам палци мила!!! Hug

# 207
Доре какво стана newsm78 каква беше фирмата...за какво се кандидатираш Thinking

# 208
  • В голямото море...Живот
Светле,кандидатсвах  за отговорник работен процес  Rolling Eyes
Фирмата така и не разбрах как се казва,занимава се с плодове и зеленчици,замразяване и пакетиране.
Цялото интервю беше за 7/8 мин,като много малко говорехме за това какво мога и какво съм работила.
Шефът каза,че човекът от агенцията ще ми се обади  newsm78 което не ми харесва особенно.

# 209
 Thinking с такъв развой пиши го бегал.... друга по добра възможност дано да дойде Hug
Аз си мислех 4е само тук така се измъкват но.....

Общи условия

Активация на акаунт