® Португалия - тема № 10

• 13 245
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Ами май съм 4увала за тях...и тя май е баскетболиска...аз познавам Катя и Емо и двамата са били волейболисти и  имат син Мишо също  с волейбол се занимава и тя май сега преподава в колеж  и някакъв фитнес ...та те са май приятелски семейства ....затова си помислих 4е са те

# 181
Не ,тези не ги знам,не съм ги чувала(е,то не може да познавам  всички БГ в Лисабон) Joy

# 182
Неее аз го написах защото те май живяха заедно по едно време 2 семейства Peace...
аз сега свърших за днес ooooh!

# 183
  • Стара Загора
Дани здравей!Знае6 ли ние ходим почти само на Оейра6 на плаж Simple Smile,по близко е и плажа си го бива а и после задължително минаваме през Макдоналдса -там в парка до плажа Simple Smile.В междудругото там в близаст до плажа има 1 кафе което се държи от БГ-ри.Не си ли ходила там,знае6 ли ги?A i v спортния център има 1 българка /инструктор-чувала ли си?Moята мома май се събуди,ставам че днес ще излизаме на разходка-да разтъпчем кокалите Laughing ,че 2 дена не сме мърдали от вкъщи-корени пуснах  !
За кафето нямам спомен.В Макдоналдс ходихме често (горе долу 4-5 пъти в месеца).А за спортния център не се сещам на кое казваш - можеш ли да ми опишеш къде се намира или да ми пратиш снимки?
Светле, за сега съм на работа, но ми оправят документите за съкращаване.Казаха на мен и колежката, че няма как да ни плащат, че кризата била сериозна и не се знаело кога ще се подобрят нещата и просто няма пари за нас. Sad
Доре, все повече идваш към мен Simple Smile  Hug

За всички -  Hug

Привет на  всички португалски мами!Извинявам се предварително,че се намесвам в темата,но може би някоя от вас познава Иванка от Хаджидимово.Аз съм нейна братовчедка -Елка от София,от една година живея в Испания.Ще се радвам ,ако намеря връзка.Благодаря Ви предварително и здраве и късмет на всички!
П.С.може и на лични
  - не познавам братовчедка ти, но успех в търсенето Peace

# 184
Здравейте, мили майчета!!!!
Казвам се Лилия и съм новичка в редиците на БГмама. Simple SmileИмам две дечица, момченца Преси е на 3г3м, а Хриси на 7 месеца. От 1 месец сме в Портогалия. За сега живеем при моите родители, те са тук от близо 8 години. И друг път сме идвали, де за работа, де за почивка, но този път дойдохме с надеждата да останем. Ако някоя от вас се интересува от нещо друго нека да пита  Wink
За сега ни е много трудно, особенно на мен и децта, т.к. нямаме приятели, а и се налага по-цял ден докато др са наработа ние да сме си вкъщи.
Ще се радвам, ако ме приемете сред вас и успея да си намеря приятелки (дори и само виртуални).  Grinning

# 185
  • Стара Загора
Здравейте, мили майчета!!!!
Казвам се Лилия и съм новичка в редиците на БГмама. Simple SmileИмам две дечица, момченца Преси е на 3г3м, а Хриси на 7 месеца. От 1 месец сме в Портогалия. За сега живеем при моите родители, те са тук от близо 8 години. И друг път сме идвали, де за работа, де за почивка, но този път дойдохме с надеждата да останем. Ако някоя от вас се интересува от нещо друго нека да пита  Wink
За сега ни е много трудно, особенно на мен и децта, т.к. нямаме приятели, а и се налага по-цял ден докато др са наработа ние да сме си вкъщи.
Ще се радвам, ако ме приемете сред вас и успея да си намеря приятелки (дори и само виртуални).  Grinning
Здравей! Добре дошла!
В кой град сте?

# 186
Ейй ние растем Peace
vodnoto_cvete  добре дошла в редиците ни...каде сте сега?И от Бг от къде си Thinking

# 187
 Party колко хубаво,ставаме все повече!
vodnoto_cvete ,добре дошла   bouquet

# 188
Здравей,vodnoto_cvete  ,добре дошла.И аз съм новичка тук при португалските мами ,и да знаеш че няма да съжаляваш Simple Smile.Момичетата са мн. готини , приятни,забавни(това поне са ми първите впечатлениа Peace) И предполагам ,че и такива ще си останат,щом те са успели да поддържат приятелството си години наред вече,няма начин да не са СУПЕР newsm10!!!

Момичета днес тук е АД–жега ,жега.......-37градуса...Незнам на север как е ,но тук ще изпукаме....

# 189
  • В голямото море...Живот
 Crossing Arms
Кога си тръгнах,тогава започна да става интересно.

Водно цвете  Hug

# 190
Здравейте, благодаря за хубавото посрещане. Simple Smile
Ами в БГ живеехме в Русе. А тук сме в едно имения на  около 20км от Фаро. Надявам се не за още дълго. Мъжът ми за сега си намери работа при една от старите ни работодателки и бере портокалчета, но се оглеждаме и за нещо др по-постоянно.

# 191
Vodnoto_cvete, добре дошла!
Доре, ти напусна Португалия, но не и португалската тема  Laughing
А и какво е розово положението в България, знае ли се утрешният ден къде ще те отвеят ветровете Naughty
 Hug на всички.

# 192
  • В голямото море...Живот
Форти,хич не ми се мисли...все още.
Но ако тук няма работа отиваме до София.И от там по белия свят .

# 193
 Доре, недей така с белия свят  Naughty   Ние къде сме-да не сме в Африка  Wink
  Joy  hahaha
А сега сериозно- днес ходихме до единствената ясла тук-и то частна !-да разузнаем как е положението...
Ами,зле е !-Искат ми 215 евро на дете+75 за храна = 290Х2=580евро  #Crazy  #2gunfire  #Cussing out
искаше ми се да е в ясла, а не при ама, но нейсе...там ще е !как не бих им ръснала толкоз пари,пък било то и заради педиатъра и психолога ,дето го имали  ooooh!

# 194
Деси какви са тези цени Shocked
Е и наблизо ли няма държавна?

И тук днес беше ад ooooh! и така го дават до края на седмицата.....не ми се мисли как ще работим #Cussing out
vodnoto_cvete  наистина няма да е лесно...но хубавото е 4е родителите са тук и ще помагат Peace Успех....и ти питай ако те интересува нещо Peace

Общи условия

Активация на акаунт