Кодове за Ларедут 30 - в очакване на намаленията

• 54 145
  • 620
  •   1
Отговори
# 60
  • МИНДЕРА
понеже съм нова и реших да питам няколко неща
относно намаленията това отнася ли се за техниката и обувките??
и още един въпрос искам да си поръчам от тази хлебопекарна за която се говори в предишните постове както и прахосмукачката за 8 евро как става това с референтни кодове ли  newsm78 newsm78
и последен въпрос имам една регистрация в ла редут  мога ли да си направя още една и да плащам с вече регистрираната карта?на името на картодържателя ли да бъде? #Crazy #Crazy

# 61
Anima,а от часовника и черно-бялата раница кое е за предпочитане?

И раничката на найк и часовника ги ползвам ежедневно. Нямах часовник така че този ми е добре дошъл, а раничката е перфектна като излизам с малката на разходка.

# 62
  • София
понеже съм нова и реших да питам няколко неща
относно намаленията това отнася ли се за техниката и обувките??
и още един въпрос искам да си поръчам от тази хлебопекарна за която се говори в предишните постове както и прахосмукачката за 8 евро как става това с референтни кодове ли  newsm78 newsm78
и последен въпрос имам една регистрация в ла редут  мога ли да си направя още една и да плащам с вече регистрираната карта?на името на картодържателя ли да бъде? #Crazy #Crazy
Да,отнася се за всичко,по принцип,но само те си знаят кога,какво и с колко ще намалят.
Хлебопекарната е с реф.№,на първа страница го има,но в момента не е налична,доколкото аз разбрах.
За референтните № подробно е описано също в първия пост,точка 10,прочети го и доста неща ще ти се изяснят.
Можеш с 1 карта да плащаш на максимум 2 акаунта и на 1 акаунт-с максимум 2 карти,няма значение името на картодържателя,
важно е  да има парички.  Mr. Green

И повечето ти въпроси не са за тази тема... Peace

# 63
  • МИНДЕРА
 Praynigизвинявам се късно разбрах благодаря за информацията всеки е бил нов ...ще се науча понеже имам желание  bouquet

# 64
Мерси Дейзи,защото ми се иска да направя самостоятелна поръчка Wink

# 65
Хлебопекарната е с реф.№,на първа страница го има,но в момента не е налична,доколкото аз разбрах.

къде на първа страница???
(не го видях, а може на някой да се хване  Praynig)
и аз се интересувам, то при липса на нови кодове поне да се възползваме от другите оферти  Grinning
  bouquet

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 07:58 от Mila_N

# 66
  • Бургас
На първа страница, но на доста по-стари теми  Mr. Green Ето:
Цитат
- машината за хляб - Реф. номер е 9968032, а кода 48593 и  трябва да имаш продукт на ANNE WEYBURN от новата колекция тогава я намаля на 14,90? - реални снимки
От тук можете да си набавите рецепти - 1 2
А това е тема специално за тази машина

# 67
според мен *розовата*раничка по-скоро лилавее Peace

# 68
  47473 - здравейте момичета имам един код но немога да разбера за какво е

# 69
Харесал съм си 2 чифта маратонки Адидас Веспа едните са с цена Прикс Верт и са намалени 40% другите са с обикновенна цена намалена с 30% , пробвах всички възможни кодове, които намерих, но никой не намали цената още, освен един който ми даде БД. Някой има ли код, който да помогне ? Simple Smile

Благодаря предварително

# 70
Харесал съм си 2 чифта маратонки Адидас Веспа едните са с цена Прикс Верт и са намалени 40% другите са с обикновенна цена намалена с 30% , пробвах всички възможни кодове, които намерих, но никой не намали цената още, освен един който ми даде БД. Някой има ли код, който да помогне ? Simple Smile

Благодаря предварително

Прочети първия пост.

# 71
Привет!Момичета, някой може ли да ми даде код за бяла чанта подарък?

# 72

Благодаря предварително

Прочети първия пост.

Прочетох го Simple Smile та някои може ли да ми даде код който да ги намали ? Simple Smile

# 73
  47473 - здравейте момичета имам един код но немога да разбера за какво е
до колкото разбирам е БД, но е свързано с картата кенгуру, така че в бг май не ни върши работа
ето го линкът http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=79e652aef504fafda1

# 74
Да следя и аз... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт