Кодове за Ларедут 30 - в очакване на намаленията

• 54 148
  • 620
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, има ли начин, когато даден код не захапе, да се пробва друг без да се излиза от кошницата?
Последните дни, след излизането, постоянно ми се изпразва  Rolling Eyes и ми писна да я пълня наново, само за да пробвам следващ код.

# 76
Момичета, има ли начин, когато даден код не захапе, да се пробва друг без да се излиза от кошницата?
Последните дни, след излизането, постоянно ми се изпразва  Rolling Eyes и ми писна да я пълня наново, само за да пробвам следващ код.

Ами просто напиши новия код, натисти ОК и той ще замени автоматично стария. Не излизай въобще. Не е необходимо!

# 77
На първа страница, но на доста по-стари теми  Mr. Green Ето:
Цитат
- машината за хляб - Реф. номер е 9968032, а кода 48593 и  трябва да имаш продукт на ANNE WEYBURN от новата колекция тогава я намаля на 14,90? - реални снимки
От тук можете да си набавите рецепти - 1 2
А това е тема специално за тази машина

цена нямаш, шъ знайш  Grinning Hug
ще пробвам и ще пиша ако хване Peace

# 78
  • София
На първа страница, но на доста по-стари теми  Mr. Green Ето:
Цитат
- машината за хляб - Реф. номер е 9968032, а кода 48593 и  трябва да имаш продукт на ANNE WEYBURN от новата колекция тогава я намаля на 14,90? - реални снимки

цена нямаш, шъ знайш  Grinning Hug

За съжаление, нито машината е налична, нито кода активен  Sick

# 79
# 80
На мен ми я дава машината, но за 49Е...
а уж сложих една блузка на ANNE WEYBURN от новата колекция (кафяво квадратче лято 2009)

# 81
На първа страница, но на доста по-стари теми  Mr. Green Ето:
Цитат
- машината за хляб - Реф. номер е 9968032, а кода 48593 и  трябва да имаш продукт на ANNE WEYBURN от новата колекция тогава я намаля на 14,90? - реални снимки

цена нямаш, шъ знайш  Grinning Hug

За съжаление, нито машината е налична, нито кода активен  Sick
машината е налична newsm44, но кода не ми се хваща на този акаунт(има вероятност наистина да е изтекъл Sick )(но пък не съм сложила нищо на ANNE WEYBURN, може и затова да е Praynig)
тоест имате машина за хляб за скромната сума 49 евро  Grinning
ще тествам и другите акаунти  Mr. Green
п.п. а за парочистачки някой нещо да каже...
п.п.п. Мона* - писали сме заедно Peace

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 14:48 от Mila_N

# 82
А коя е практически тази машина? Някой може ли да даде линк, ако я разпознава? Че снимките, които е дала брадата не се отварят.

# 83

Ами просто напиши новия код, натисти ОК и той ще замени автоматично стария. Не излизай въобще. Не е необходимо!
Ау, само аз ли като последен глупендер  Mr. Green, досега, всеки път, съм си мислела, че трябва първо да изляза от акаунта  ooooh! и тогава да пробвам нов код.
Благодаря ти много за отговора, а и за този в другата тема!   bouquet

# 84
Здравейте! Кодовете за раничките на Найк валидни ли са още? Преди известно време единия от кодовете действаше, а сега не става. Трябва ли да имам нещо ненамалено или не е това причината?

# 85
  • софия
....
п.п. а за парочистачки някой нещо да каже.
Парочистачка или прахосмукачка?

# 86
Сигурно пита наистина за парочистачки, от онези дето Баба Коцка ги рекламираше по ТВ, как си чистела восъка от пода в храма Laughing !

Като отворихте дума за прахосмукачки, преди време питах за тези малките, ръчни, със зарядно и кабел, за кола, да речем, но никой не ми отговори!
Все пак, ако някой е купувал такава от Ларедута, моля да сподели мнение! Някъде около 18-25 Е бяха като ги гледах последно!

Извинявам се, че не беше за тази тема, май!

# 87
  • софия
Ааааааа, ама вие за парочистачката питате? Ако има такава, я, я дайте насам, че апартамента 160 кв го чистя с метла, прахосмукачка, но казват не било същото Laughing
Не съм срещала код за такава в Редута, но не следя Фнимателно.
Ръчна прахосмукачка за кола съм виждала за по 15тина лв. в Немските магазини.

# 88
  • София
Здравейте! Кодовете за раничките на Найк валидни ли са още? Преди известно време единия от кодовете действаше, а сега не става. Трябва ли да имам нещо ненамалено или не е това причината?
Не.

# 89
  • Sofia
Колко време отнема да ми изпратят ваучер за липсващ артикул, чакам от 29.05, писах им 2 пъти и нищо....

Общи условия

Активация на акаунт