Кодове за Ларедут 30 - в очакване на намаленията

• 54 145
  • 620
  •   1
Отговори
# 45
Т.е. не зависи от данните в регистрационната форма?

Изобщо не зависи. На мен ми го пратиха три седмици след РД.

# 46
  • София

smile3508 Сега остава да чакам Simple Smile А какво може да се поръча като подарък, и какви са условията?

# 47
Дайте линк за тази хлебопекарна.
Само с реф. н-р ли може да се поръча? (кой?)

# 48
smile3508 Сега остава да чакам Simple Smile А какво може да се поръча като подарък, и какви са условията?
  ooooh!
Подаръкът ти е часовника и гривната - всичко си пише в офертата...

# 49
Здравейте! Някой получавал ли подарък часовник и колие с код 24163 и стават ли за нещо?Благодаря!

# 50
Здравейте! Някой получавал ли подарък часовник и колие с код 24163 и стават ли за нещо?Благодаря!

Не са лоши, аз си нося часовника, гривната ми е малко дълга и трябва първо да я скъся.

# 51
# 52
  • В La Redoute и по света

Редактирам (изтривам), за да няма подведени.

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 15:49 от Unicorn

# 53
Unicorn, аз пък за пръв път чувам (чета), че на някого са искали копие от документ, за да удостоверяват кога имат РД. Ти откъде го разбра това?  newsm78 Да не говорим, че след като изпратиха кода на почти всички, след това изпратиха и писмо, с което се извиниха за грешката си и пишеха, че въпреки, че нямаш в действителност РД, кодът може да се ползва.

# 54
Anima,а от часовника и черно-бялата раница кое е за предпочитане?

# 55
# 56
  • В La Redoute и по света
Ей сега се разрових из старата тема, да разбера защо така съм разбрала. Ето този пост ме е подвел.

и аз получих същото писмо днес. аз го разбрах така: направили са грешка като са ми изпратили кода но  все пак ще ми уважат поръчката с него и ще ми изпратят подаръка.
Дано е така анима , че не ми се ще да им пращам повече лични данни, ако това се има предвид под обяснение. Може превода ми не е точен. Остава да си чакам поръчката и дано дойде по скоро, гледам че идват доста бързичко вече  Peace

Редактирах си поста, за да не стане беля. Извинявам се.  Praynig

# 57
Пуснах поръчка с кода за 10 евро намаление по поканите на приятел, но тя беше под 10 евро, досега винаги съм си получавала тези поръчки, преди два дена получих мейл, че ми я отказват, защото е под 10 евро, това добре, съгласна съм, но кода не мога да го използвам пак, не мога и да си искам ваучера за 20 евро, защото приятеля няма получена поръчка. Някакви идеи? Бих била много благодарна, ако някой ме посъветва какво мога да направя, освен да се примиря, разбира се и да си направя изводи.

# 58
Пуснах поръчка с кода за 10 евро намаление по поканите на приятел, но тя беше под 10 евро, досега винаги съм си получавала тези поръчки, преди два дена получих мейл, че ми я отказват, защото е под 10 евро, това добре, съгласна съм, но кода не мога да го използвам пак, не мога и да си искам ваучера за 20 евро, защото приятеля няма получена поръчка. Някакви идеи? Бих била много благодарна, ако някой ме посъветва какво мога да направя, освен да се примиря, разбира се и да си направя изводи.
Няма да се примиряваш!
Имам подобен проблем. За 5-те Е обаче.
Досега съм имала само 1 отказана поръчка - тази (за инфо тя ми е единствената под 10 Е, сега пуснах и още 1 под 10, че да видим).
А че беше с код за 5 Е от приятел се усетих впоследствие. И им писах. На английски. На Christine VANCOILLIE, защото май тя ми беше писала последно. Рекох и: "Не стига, че ми отказвате поръчката, уж заради банката, ами и кодът вече не ми действа!"
Тя ми писа, да съм си пуснела пак поръчка с каквото там искам, със същия код, и ако имало проблем, да съм натиснела долу някакъв бутон за помощ, и тя щяла да ми види и да ми оправи поръчката. Да, обаче аз избрах 1 сако за 5 Е, а тя после ми пише: "Дай банкова сметка! (явно за да си спре за доставката и т.п." Видя ми се безсмислена цялата работа и не и отговорих известно време. Писах и сега наскоро (междувременно поканих още 1 приятел, за когото поради същите причини не съм ползвала чека за 5-те Е, интересно, че и за втория приятел номерата на кодовете/чековете бяха същите) с молба да ми изпрати 1 ваучер вместо всичките тези глупави чекове за по 5 Е, хем и да ми включи в сумата и бъдещия чек за 20 Е от новия приятел, който тези дни, надявам се, ще получи първата си поръчка с неговите 10 Е.
Защото в "Parrainer mes ami(e)s" срещу името на втория приятел вече се мъдри "CHQ ACHAT 20?"
Все още не ми е отговорила. Може би изчаква (приблизително) приятелят да си получи поръчката, че да и пратя скан.фактура (предния път така направих)!

Ще пиша като ми отговори!

# 59
  • Варна
нали знаеш, че не можеш да ползваш сервиз за нея после? като гледам как не ти върви с хлебопечките, дали си струва да рискуваш?  Laughing вземи си Аляска.

Имам машинка от Редута вече втора година - желязна е.

И аз съм много доволна - безотказно си работи. Peace

galle, няма я вече.

Общи условия

Активация на акаунт