Кодове за Ларедут 30 - в очакване на намаленията

• 54 179
  • 620
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив

Не, това е от най-новата колекция есен-зима
За нея кодовете ще започнат август най-рано - след летните намаления

# 271

Не, това е от най-новата колекция есен-зима
За нея кодовете ще започнат август най-рано - след летните намаления

Благодаря ,ще изчакам значи   bouquet

Между другото ,сега пробвах и ако сложа в кошницата 3 пижамки ми ги намаля с код 37400 на 11,90 евро  Peace Само че 3 пижамки са ми много и ще изчакам  Laughing

# 272
  • Хасково
Търся раничка на Nike - имам за размяна Коктелният сет и Сахаринчето 38/40 номер !

# 273
  • Sofia

Здравейте, получих следния код:23582
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=4014545d0e11a0084f

Съжалявам, ако е пускан от някой преди, не погледнах, надявам се да е полезен....

# 274

Съжалявам, ако е пускан от някой преди, не погледнах, надявам се да е полезен....
И аз го получих...еййй ,много са хитри тия редутци,кода е валиден до 22.06.....само newsm12

# 275
  • София
На мейл ли ви ги пращат? Аз от както съм регистрирана - нищо не съм получавала Sad

# 276
  • Пловдив

За трети или четвърти път го публикуваш, че и с големи букви  Crossing Arms
Ако имаше желаещи, щяха да ти пишат, не е нужно на всяка страница

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 21:05 от змейковица

# 277
  • София
Гледам че се вайкате  за някакъв часовник с две каишки,
пуснете  някоя  снимка  да  го видиме  поне,
аз пък имах  и на  трите  си акаунта кода за часовника  и гривната  и от  трите  го пуснах,
и трите поръчки ми дойдоха с гривна  и часовник,
но може  би са ми пратили тях,защото и трите   поръчки бяха  за над 60 Е та  и БД хванах

# 278
А няма ли безплатна доставка без куфар? Този куфар като ми го пратят на митницата и аз ще си платя доставката само с ходенето до там....
БД без куфар, с каквото и да е от новата колекция/и за двата кода/, дори и намалено - 30813/работи при мен безотказно на всички акаунти/ и 57029/работи на два от акаунтите ми/

# 279
  • гр. Пловдив
И аз го получих, но неразбирам за какво е. С преводачами излиза нещо за таксата обработка, като че ли няма да ми е добавена в поръчката, но само гадая.  Thinking За какво иде реч?

# 280
  • гр.Бургас
Аз пуснах поръчка с кода за часовника и гривната, но в пакета имаше само нещата които съм поръчала, а на фактурата подаръка е отметнат. Писах им, но не отговарят

# 281
  • София
На мейл ли ви ги пращат? Аз от както съм регистрирана - нищо не съм получавала Sad

Погледни в папка спам, аз на единия акаунт там ги получавах  и си мислех, че нищо не ми пращат. Simple Smile

# 282
И аз го получих, но неразбирам за какво е. С преводачами излиза нещо за таксата обработка, като че ли няма да ми е добавена в поръчката, но само гадая.  Thinking За какво иде реч?
мисля че е БД, но това дето мига в горния ляв ъгъл означава "до неделя" и не знам дали след това ще е валиден

# 283
  • гр. Пловдив
Действително е за БД и важи до 22.06.09. Не важи за стоки от "Nouveautés" и  Aubaines.

# 284
  • София

Погледни в папка спам, аз на единия акаунт там ги получавах  и си мислех, че нищо не ми пращат. Simple Smile

Нъц и там няма оферти, а съм сигурна че съм чекнала че искам от всички оферти (без тези за партньорите им)  при регистрацията

Общи условия

Активация на акаунт