ЯНУАРКИ 2010

• 12 354
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
За 5 г.с е рано да , но доктора е казал, че всички изследвания ще ги прави в 12 г.с. не е ли късно тогава?

И извинявайте ако много досаждам, ама ми е за първи път, то си и личи.  Grinning

12 -та не че е късно, но може и по-рано Wink
Моите са от тази седмица /7г.с./-пълна кр. картина, васерман, спин, хепатит В, и урина.
Принципно се назначават след установяване на бременността, но няма конкретна седмица за това..по преценка на гинеколога е.

# 256
Аз утре съм за първи път на преглед по здравна каса, ще ходя при д-р Живкова в Токуда. Някой случайно да се следи при нея? Не ми е препоръчана, но след утре аз ще мога да я препоръчвам (или не Simple Smile ) Това са предполагам изследванията по здравна каса, които би трябвало да ми назначи: кръвна картина, васерман, спин, хепатит В, и урина?

# 257
Момичета, нещо нямам настроение.....Имахме 2 предложения за гости този уикенд, на мен и на децата много ни се ходеше, но мъж каза,че е изморен, искал да си почине и ще си останем в къщи......Направо съм бясна........

Като се сложи гледката у нас на "потрошена" къща(израза е на малкия син. Пита баща си - Тате, защо къщата ни е потрошена?), неразположението ми, което тази седмица ме остави без сили, и продължава да ми е зле независимо,че пия парацетамол и въобще, въобще не ми е розово пред погледа - направо започвам да се оглеждам около нас къде има оръжеен магазин......

Да ви питам....ама ми отговорете честно.......Тази седмица доктора ми даде направление да си направя разни изследвания.....Но аз както съм постоянно с болно гърло, Т, отпаднало ми е, правилно ли постъпих,че не отидох да ги направя? Смятам,че инфекцията, която явно имам,  ще повлияе негативно на резултатите и те няма да са точни. Оставих ги за другата седмица - дано тогава да съм по-добре.

Хоуп, ти се появи.......При другите пишеш, при нас не пишеш? Не ти ли харесваме? 4470 4470

Редче, чуден преглед е било...

МТВ, Ела, Хоуп, Доди, и на всички, които не смеете да се зарадвате все още истински и имате куп притеснения - искам да намеря най-подходящите думи за да ви вдъхна кураж......Но както Ива казва - този път няма да стане нищо лошо......Всичко ще е нормално и всичко ще завърши по най-красивия начин....Вярвайте силно, усмихвайте се по-често, слънце нека има в душите ви, така че да огрее с топлината и любовта си и най-малката клетка на ембриончетата ви и аз вярвам,че януари ще бъде нашия май.......Май месец научихме,че ще нещо има в нас, и януари ще видим плода на нашите любови......(Въпреки,че в момента не мога да нарека Любов мъж ми, черно ми е пред очите заради него, но да се надявам,че до януари ще ми е минало......)

Чакам отчет на всички, които днес са на преглед. Чакам да видя Виолетка ще черти ли с торта послечай болничния, и на всички прегледите да завършат с най-хубавите новини!

Хубав и прохладен ден ви желая!

# 258
  • София
Май месец научихме,че ще нещо има в нас, и януари ще видим плода на нашите любови......(Въпреки,че в момента не мога да нарека Любов мъж ми, черно ми е пред очите заради него, но да се надявам,че до януари ще ми е минало......)

Аууу, Цоци, ако ти държи толкова всеки път да се чуди човек как 3 деца сте направили  hahaha Joy Joy Joy

Сега сериозно: съгласна съм с теб на 100%! Каквото е писано да стане ще става! Ние сме длъжни да направим най-доброто, пък другото е Божа работа!

# 259
(Въпреки,че в момента не мога да нарека Любов мъж ми, черно ми е пред очите заради него, но да се надявам,че до януари ще ми е минало......)

Аууу, Цоци, ако ти държи толкова всеки път да се чуди човек как 3 деца сте направили  hahaha Joy Joy Joy

Ам.....нали е петък......В петък в клюкарника има едни по-особени теми.......Та да дам своя принос и аз.....Чувстващите се на под 18г. са не четат...Та......най-бурен, най-страстен, най-възбуждащ, най-.........секс(въпреки,че не обичам аз тази думичка, предпочитам да правя любов с мъж ми) е бил точно след като сме се били скарали жестоко, ама не сме си приказвали преди това, въобще огън и жупел е хвърчало от нас..........След скандал - в леглото ми е било много-много сладко и ненаситно Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed..........Та какъв е извода........Явно доста скандали е имало у нас, съдейки по бройката деца Joy Joy Joy Joy JoyЧудя се къде са от Закрила на децата, че да дойдат да ми отнемат децата, че не растат в здравословна обстановка.

# 260
Хоуп, ти се появи.......При другите пишеш, при нас не пишеш? Не ти ли харесваме? 4470 4470
Харесва ми и тук, Цоци, разбира се! Само, че там ми влизат в положението с хипохондрията. Mr. Green  Опитвам се да не стряскам момичетата тук. Онези там са на моя акъл, та не ми се впечатляват много. Laughing Ще се постарая да пиша по-често. Wink

Ти да се оправяш по-бързо!  Heart Eyes Такива настроения са нормални, предвид хормоналните удари върху съзнанието ни. Laughing Всички сме така. В един момент мъркаш, като котенце, в следващия - слизаш от метлата и започваш да налагаш наред. Wink

# 261
Здравейте момичета понаписали сте доста още съм сънена и малко по-късно ще ви изчета.
Погледнах само че се оплаквате от безсъние а на мене много ми се спи чак сега ставам Embarassed от понеделник съм пак на работа не знам как ще се дигна от леглото просто Confused

За сега приятен ден ви желая.
Мама Цоци пий повече фрешчета че да пребориш това неразположение направо почвам да те мисля постоянно  Cry

# 262
Здравейте и от мен.Казвам се Боряна и съм на 33г,втора бременност...присъединявам се към вас ....бебето е за 27 януари Simple Smile

# 263
Здравейте пак от мен.Искам да ви попитам нещо от финансово естество, кога ще започвате да спестявате или заделяте пари за бебето?Ние сме на заплати само, общо вземаме към 1000 лева /т.е. от този месец нататък/, но много отиват в сметки, банки, храна, колата и прочие.Още не сме заделили и една стотинка, защото последните месеци заплатата ми беше 350 лева и едва се оправяхме.Пускам такова питане, защото майка ми и една приятелка се опитват да ме убедят, че вместо да ходим на море с мъжа ми и пръснем там 300 лева за 4 дни, много по-добре било да ги заделим за бебето.То човек, ако не си почине по време на отпуската, кога. jump newsm41

# 264
Здравейте мили мами!

Ето ме и мен, да напиша 2-3 реда да кажа, че всичко е наред с мен Simple Smile.

Много сте писали тези 2 дни. Радвам се за новите мами, отбора става все по голям Simple Smile.

Стана ми много мило, като прочетох за прегледитет ви момичета, аз мисля стоически да се опитам да издържа до 02.07 пък да видиме.

На всички мами, които са настинали искам да пожелая бързо оздравяване.

Девойките, които не смеят още да кажат дори и на най-близките мисля, че правилно пъстъпвате, после е много трудно да се обяснява Sad.

Но все пак, всичко ще е наред с нас, и всички ще се радваме януари на здрави, усмихнати и красиви  smile3522 .

Е нека е това от мен за сега да не ви отегчавам и искам да сте всички положително настроени нали?
Иначе ще се карам  Joy Joy

От мен много  Hug и всичко най-най!

# 265
gitadam  според мен е малко раничко от сега да започнете да заделяте пари към края на годината нали ще ви дадат 13 заплата направо я оставяте за бебо  а и тез родители нали ще помогнат с нещо ще се наредят нещата.
Смятам че много от далеч ги мислиш нещата и само се натоварваш излишно  Confused
Аз лично смятам последния месец да отида в един магазин да си запазя всичко което ще ми е нужно първоначално да го капарирам и после ще си го взема или мъжо ще го вземе Mr. Green това си е мое мнение де. Също смятам че количка първоначално не би ми била нужна като се има в предвид месеца в който очакваме бебо  Crazy само един кош и така  Hug
Споко момиче отиди си на море 300лв за 4 дни не са много пари ще ги спестите после достави си малко радост и спокойствие после ще му мислите и всичко ще се нареди бъди сигурна  Hug

# 266
Мерси за положителното мнение на Рожко  newsm51.Мъжът ми казва, че има доста време дотогава и излишно се кахъря.Според неговите думи през зимата няма да извеждаме бебето на разходка и количка ще купуваме пролетта.Само, че майка ми е тази, която иска да се презастрахова за всичко.Няма да останем без пари, като се роди бебето, майчинството ми няма да е толкова зле, ще се оправим някак си.Човек знае две и двеста.Тъй че ще послушам Рожко и ще се отдам на летни удоволствия.  grinning039

# 267
Здравейте се днешна дата и от мен! Да кажа на повръщащите мами, че вчера прочетох, че бебетата им щели да са по интелигентни  Simple Smile
Мамо Цоци и аз на твое място бих изчакала с изследванията Peace. Предния път бях съвсем малко настинала, и такива резултати получих, че си бях изкарала акъла Sick
gitadam, мила аз лично няма да спестявам специално за бебето. Ние имаме основните неща от дъщеря ми, но и за нея не спестявахме специално. Не сме купували скъпи неща, защото повечето не се ползват дълго. Но ако имаш възможност не се лишавай от почивка. Почини си, че после ще ти трябват силите  Hug

# 268
Здравейте момичета Grinning И аз вчера бях на втори преглед в Токуда и слава на Бога всичко с бебо е наред, доста сме пораснали за три седмички Laughing И въпреки че съм много щастлива от факта, че съм бременна на моменти съм толкова изнервена, направо ще откача #2gunfire Оная вечер така от нищо хистерясах, че къде какво видях го захвърлих на някъде #Cussing out/май по мъжа ми Simple Smile/ И после като се успокоих и като ме хвана едно притеснение това нормално ли е  newsm78, дали така не си тревожа бебенцето Thinking, абе ужас..
Та мили момичета искам да ви попитам Вие как сте с настроенията има ли и при вас подобни силни емоции Simple Smile

# 269
gitadam, вземете да обясните на майка ти, да ви се меси по-малко, че да има време да свикне  мисълта докато се роди бебето, че после не ви виждам в какво приключение ще влезете Laughing
"Дупки" винаги ще има за пълнене, така че с тези 300лв /те че ще идат повече..е от ясно по-ясно Mr. Green/, но няма да ви решат проблемите. Така че заминавайте без скрупули и чувство за вина-та нали вие си изкарвате въпросните средства..нима някой има право да ви казва колко и за какво да ги харчите?!

Мама Цоци, искрено се радвам на постовете ти-действат ми поне на мен, мноооого зареждащо  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 15:39 от MTV

Общи условия

Активация на акаунт