Споделете 109

• 26 507
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • Бу-у-урга-а-ас
Виждам от безсъние се оплаквате, а аз от мързел не си лягам на време и дремя до никое време пред телевизора. Просто като ме хване дрямката и не мога да се надигна от дивана, за да се преместя на спалнята. После сутрините са ужасни. Аз обичам да си поспивам.

# 211
Споделям сеир. Днес току пред очите ми стана катастрофа. Две пишлемета, на видима възраст 18-26, престроявайки се неправилно в дясно (забележете) и неспазвайки дистанция, возейки мацки, със служебни пикапи, се чалдисаха не`кси успоредно. Изскочиха (единият се позабави, докато прескочи девойчето, за да излезе от дясната врата) и налетяха на бой. Ама такъв, петльов бой. Първият вдигна ръце, развика се, и бутна втория. Обърнаха си гръб и двамата. Като по команда, обаче, се завъртяха и се върнаха. Вторият вдигна ръце, развика се, и избута първия. Удряха се по веднъж с разтворени длани в гърдите. В това време мина тролей и ми закри гледката. За секунди пишлеметата се качиха по колите и офейкаха. Чакащите да пресечем (третото зелено) разочаровано се разотидохме  Laughing

Аналгин + 2 витамин Б комплекса. Цяр вълшебен. Ползвам от 16 години. Безотказно. Срещу всичко. И вчера джмуцнах една доза. Веднага след градушката.
А съм във фаза "обратно броене"  #Crazy

# 212
Вадете сефертасите с яхния и опъвайте по един Фестник на бюрУто....
Потърсете си главата кромид лук някъде из чантите ви трябва да е .. Wink
Приятен обяд . Wink Joy Joy Joy
Майтап да става . Peace

# 213
Markrit, голяма веселячка си.  Rolling Eyes

# 214
  • Варна
Споделям, че ми се паднаха едни нелоши последни 24 часа. Не ви разбирам химиите дето ги гълтате, аз наблягам на физиката.
А, и салата Цезар ви споделям. Бяло вино ще и отива. Веднъж споменах за розе Тодоров 2007. Непременно го опитайте. Ето я душицата:
http://www.vinopoli.bg/Portfolio/bg/TODOROFF/Wine/Rose/CSTR2007.aspx

# 215
VG, ох, много харесвам ТодороФФ, обаче червено .
Сега ще ме размечтаеш.....

# 216
  • Му Кинд Оф Плаце
Тодорофф след 2005 свалиха гарда и почнаха да произвеждат серийно
Мезек 2006 кабернето, ако го намерите, си заслужава, горе-доле.
А ако намерите по магазините, непременно си купете вино от http://www.villayustina.com/bg/blog.html
Първото бяло вино, което да ми хареса на 100 %. Червеното е перфектно.

# 217
  • о`майна лунна нощ е
Нещо пак ме жегна и  слушам песента на Тоше Проески. Колко много може да се каже с няколко думи само.

# 218
И аз като Имелда не мога да се сдържа, та който не го мързи да цъка да ми види балерината, тоест калинката
http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/23/Groznoto_patence_1_june_2009#51

Объркано е при качването и ако се държи на хронологията е добре снимките да се разглеждат отзад напред  Grinning

Иначе съм добре, не ме забравяйте, но и не ме мислете
Планувам да плажувам и умувам как още по и най-добре да долетувам

# 219
  • Варна
ДеЩо, това в Плевен ли, много красиви костюми.

# 220
Дафодилийо, скоро ще е готов Кауфланд. Вече влачат оборудване. На мястото на ДАП.
Споделям, че днес се наплющях на черни череши, стъпал на една бетонна стева между ДАП и КАТ.
Абе тия коли, обратните, с десен волан били на тънка лайсна. Как се кара такова нещо?
Човек трябва да сложи тъща си на предната седалка акто шофира, да му казва дали
идва някой при изпреварване.

# 221
В Плевен да. Балетната школа, ако не греша, стана на 55 години, но Яна май беше дотук. Каза, че не иска да я запсвам вече на нищо, на което се ходи в точно определен час  Grinning Можело на английски само.

Даф, била ли си на сцена? Всъщност това с костюмите е най-голямата илюзия на сцената, малко паиети, малко качествено осветление и после явно малко фотошоп от мъжа ми. Да видите как се кърпи, дошива, ъпгрейдва и рифрешва  ooooh! Бедност, но и блясък! Читалищна красота.

# 222
  • Варна
Знам, Вълк, Кауфланд се вижда от нашата разградска тераса.
Красиви изглеждат костюмите, и разнообразни, най-вече. (Личи си, че не съм била на сцена  Laughing )

# 223
Винаги съм харесвала балерините (класическите ) , страшно грациозни , финни ... ох незнам но са като порцеланови кукли .Имам хора(близки ) занимава ли се преди години с това изкуство , Харесва ми да гледам балетни спектакли .За съжаление аз не съм наследила дарбата им .
Иначе откъм фигура и откъм способноста си трудно да качвам килограми , би трябвало да бъда перфектната балерина , ама не би  Sad.
Едно време нашите редовно ни водиха на Балетния конкурс по време на Варненско лято .

# 224
Да, бяха най-различни животинки и птици, най-красиви бяха водните кончета  и светулките, каките и батковците бяха най-артистични, калинките бяха най-малките с най-нешарените костюми, но пък отнесоха най-много аплодисменти, свиреше филхармония. Беше адски изпипано, забавно и свежо
Накрая Румен Петков им раздаде сертификатите и се опита да се изтъкне, но никой не му се върза и никой не му пляска.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт