Споделете 109

• 26 489
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Намирам се в отвратителна ситуация, която ме кара да се чувствам неспособна за нищо. С една дума - загубенячка. Не е приятно.

# 226
Накрая Румен Петков им раздаде сертификатите и се опита да се изтъкне, но никой не му се върза и никой не му пляска.  Mr. Green
Браво , само така никакви четки . Wink Whistling

# 227
  • София
Добър ви ден, токсикомани и обикновени пияници. Споделям, че не съм сигурна точно как ми е името.
Днес на принципа "Дайте да дадем", който минА покрай болницата, него сме го приели. Естествено преди това изписахме предишните. Прегледала съм толкова много хора, на толкова съм говорила бавно и обяснително и съм написала толкова много листове, рецепти  и пр. че Пътуващият рискува да отнесе един преглед по инерция като си дойде.
Мразя да говоря за работа, ама днес нямам за какво друго.

# 228
Добър ви ден, токсикомани и обикновени пияници. Споделям, че не съм сигурна точно как ми е името.
Днес на принципа "Дайте да дадем", който минА покрай болницата, него сме го приели. Естествено преди това изписахме предишните. Прегледала съм толкова много хора, на толкова съм говорила бавно и обяснително и съм написала толкова много листове, рецепти  и пр. че Пътуващият рискува да отнесе един преглед по инерция като си дойде.
Мразя да говоря за работа, ама днес нямам за какво друго.
Ауууу Имелдааа , ти медицинско лице ли си ??? Rolling Eyes newsm78

# 229
  • София
И не само лице.

# 230
Ок. извинявай ако съм те обидила .Имах предвид , че сега разбрах че си лекар .

# 231
# 232
  • о`майна лунна нощ е
Някаква шпилка е надрала милото по вратлето. Възмутена съм и съм готова на саморазправа с нея.

# 233
Не ме прегледаха ,а имам нужда.
Най- вече от психолог.
Ще се удавя в алкохол ,тъй де , като не мога да пия.
Много готини балерини.
След представлението на моята щях да ревна, ама нали съм мъж -въздържах се.
Споделих.

# 234
# 235
"Трябва ми още енергия!"-каза Спортакус,а аз съм на същото мнение. Ако не се капишна и не заспя ей сегинка... Малкия се търкаля по гащи на земята, а аз нямам сила да мъцна дори  Tired

# 236
Някаква шпилка е надрала милото по вратлето. Възмутена съм и съм готова на саморазправа с нея.
Ква шпилка казваш по вратлето на милото ??? newsm78 Rolling Eyes

# 237
Шпилка - метална обла пръчка с резба в двата края, или по цялата дължина.
Повод да го погалиш, да целунеш одрасканото. Или, ако си му крива, да го заведеш да му хакнат една инжекция против тетанус и да му вземат пет лева.

Бих коментирал месото на смоковете, но ще дойде Т.С- и ще е възмутен, че не ям брюкселско зеле, броколи, бамия, боб и бакла.

# 238
  • Му Кинд Оф Плаце
Вълчо, ти си за сървайвър или за Иван Звездев, че се поизтърка с тия казионни манджи.  Mr. Green

# 239
Вълк, не се сърди, ама онова за таралежа беше много гадно Peace
ДеЩо, много ви е хубава калинката-барелинка, да ви е жива и здрава !
А на Имелда и Пътуващия балерината има ли я някъде да я видя и нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт