Споделете 109

• 26 485
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Ако става въпрос за яхнията, е било до есента на 1967г. Нали не мислиш, че в магазина на наркоопа е имало фризер или хладилник? Или, че в липсващия фризер или хладилник се е предлагало месо?
Децата ядяхме месо веднъж на две-три седмици, че и по-рядко.  Докато пораснат пиленцата, докато станат за заколване петленцата - ехее.
В магазина нанаркоопа например имаше реклама на пушено сирене на щафета, но такова абсолютно никога не се е продавало. Питай майка си.
Ако става въпрос за чифтосването на таралежите, да гадно е. Но също е гадно ксения да се мисли за единствено умния бозайник.

# 241
Помня пушено сирене на щафета. Купували сме го от хранителен магазин някога.

# 242
Помня пушено сирене на щафета. Купували сме го от хранителен магазин някога.
И беше вкусно , докато се светна и те взеха да го правят тричаво и гадно .... Joy

# 243
Къде я намеси ксения сега Simple Smile, какво ме интересува ксения ? Майка ми знае що е недоимък, но въпреки всичко е имала щастливо детство. Месо незнам дали и е липсвало, разказвала ми е как дядо ми с последните си пари им накупил веднъж цяла торба с шоколади и после 2-3 дни и за хляб не се е сещала Simple Smile Баба ми до преди да почине се вайкаше за този случай Simple Smile
за яхнията говорех

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 21:48 от хайдут велко

# 244
  • София
Мразя да говоря за работа, ама днес нямам за какво друго.

Говори за работа, Имелда! Като те чета, се чувствам по-здрава.

Включвам се с 5 страници закъснение по темата за антидепресантите - казват, че жълтият кантарион помагал против депресия. Но, както се казва, преди употреба прочетете листовката.

# 245
  • Му Кинд Оф Плаце
Аз помня защо мразя град Толбухин (към град Добрич съм умерено безразлична)-всяка събота като марокански скакалци родителите ми нападаха тамошните магазини с цел пълно изкупуване на всичко, което продаваха там-салам, обувки и един омразен магазин на Рила стил (знаех всичко, което се продава там, но явно не и майка ми  Rolling Eyes). Отношението на добричлии бе реципрочно, но герои от детски приказки не сме яли (освен кончета в унгарски салами, магарета в надениците от село и др. подобни).

ПП. Мога да ям всичко стига да не е мазно и от насекоми и домашни любимци.

ППП. Още по-добре ям всичко сурово, но май не е добре това.

ПППП. Ксения не е бозайник.

ПППППППП. Ако и това не провокира г-н Сопрано или адашката, ще се почувствам гузна, че окепазявам темата.

Гъррр, жълтият кантарион бе основата на виаграта, ве  Mr. Green (или пак не съм в час  newsm78)

# 246
Много трябва да се внимава с жълтия  кантарион. През лятото от него се получават неприятни пигментни петна по кожата. Заложете на джина, казах ви.  Grinning

# 247
  • Казанлък of all places
Кака си питайте.За кантариона.
3 години го пих ( на старата работа), предписано от психотерапевт.
По-малко депресивна не станах, но се оказа,че на кантариона не му е чиста работа - в големи количества ( тъй и не разбрах колко големи) води до пристрастяване.
Дианксита , дианксита ( розовките)....
Или джина...

# 248
  • До хладилника, който обичам
Днес съм щедра. На всички, които са забравили да си пият хапчетата от сушени жеби:

# 249
Стига бе жълтия кантарион и виагра ???
  Shocked Rolling Eyes
Помага на язваджиите и тези с гастрит.

# 250
  • Му Кинд Оф Плаце
Ех, най-трудно се работи, като не ми вярват
http://paper.standartnews.com/archive/2003/07/23/health/s3790_10.htm

http://zdravnitza.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=77582&df=240144&dflid=3

Кога изгря виаграта, без малко да затрием жълтия кантарион по българските земи, щото го отскубваха барабар с корените с цел продажба-имаше време, редовно следях новините, станах информирана и сега се ползвам от плодовете на труда си.  bowuu
Само внимателската с магарешкия трън  Mr. Green

# 251
Споделям, че явно пак е на мода да се крадат панелите на аудио плейърите.
Мъжото преди малко ми каза, че са строшили ключалката заради един шибан панел, дет струва 150 кинта.
Да видим колко ли ще струва да оправят ключалката?  Rolling Eyes

# 252
  • София
калинката е много сладка  Simple Smile спомних си как и аз като малка играх в нещо подобно, но бях катерица Mr. Green
повече никакви психотрилъри за мен ooooh! довърших последния и реших, че трябва да се поразходя по центъра въпреки късния час и липсата на компания.. от вкъщи до центъра са 10 минути, 5 обиколка на центъра и после обратно..  през цялото време ми се струваше, че ме дебнат психари и убийци  Shocked
както се прибирам към къщи наум благославям хлапетата, които са си организирали подобие на Формула 1 из пустите градски улици - не стига, че се пазя да не ме бутне някой "шофьорин", ами и трябва да се пазя от стърчащите железа и телове от строящите се сгради та се налага да излизам по средата на улицата за да не се одера на нещо Close ..и както си мрънкам, виждам един катаджия, който с финес изскача от една пряка и с отривисто движение спира лъскава кола - веднага ми се оправи настроението!  Mr. GreenУхилих се като варена зелка и на полицая и на колегата му, отминавайки чувах как се кара на шофьора, а той се оправдава.. Simple Smile тържествуването ми трая колкото да отмина колата - пуснаха го "за последен път" Crossing Arms

преди време пиех антидепресант с жълт кантарион Remotiv - помня, че ме докарваше до безпричинен луд смях Sunglasses

# 253

Само това ми липсва! Ще се придържам към добрия стар джин-тоник, но както са казали мъдрите англичани - I have а drinking problem. I can't afford it, да ге ...

# 254
Жълтият Кантарион (St John's Wort) тук се слави като антидепресант.
Противопоказан е при бременни, да кажа на поне 10-те (?) бременни в темата.
Майка ми носи билков чай, който тя бере и си смесва, има го като съставка. Повдига ми настроението поради това.

Общи условия

Активация на акаунт