Споделете 109

• 26 514
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Зевс, АО значи азиатска овчарка, а С? По-добре да не ми беше отговарял.
Най-големият ми кошмар е турския кангал. Не знам кой е насинил кака Лара, мислех, че е грим.

# 151
Къде са всички  от Споделете ..??? Sad
Някак  си е празно . Cry

# 152
Току виж имам баня и кенеф след 1-2 седмици.  Rolling Eyes Трудна работа излезе, че е това.

# 153
Ела ми се оплачи. Обаче, когато стане, е кеф - чисто нов кенеф.
СредноАзиатска Овчарка. САО.  Mr. Green

# 154
  • Му Кинд Оф Плаце
Поздравявам с Акага
http://www.vbox7.com/play:e3ad0e0c

Ляяятоооо.

Забрадка етно ли е? Трябва да се наглася етно и разбрах, че няма нищо общо с Етна, така че няма да се тупирам и да избухвам, но незнам забрадката да я добавям ли към пайетите?

# 155
  • Кацнала на едно дърво.
Като казахте овчарки... (търся си повод да се оплача). Mr. Green
Сутринта в ранни зори проведох един хм, спор с възрастна дама. Дамата разхождаше две кучета, едното от които се къпеше в чешмата до Езерото с лилиите (Борисовата градина). Кучето се плацикаше в коритото, въртеше опашка, ближеше чучурите и издаваше онези повръщащи звуци, с които животните чистят хранопровода си от косми, мисля.
Направих забележка на дамата. Остра забележка.
А дамата каза:
- Кучетата са по-чисти от хората.
Ох. Опитах се да да я убедя, че това не е кучешка баня, но не би... Дамата разбра, че с мен наглава няма да излезе, подбра си кучетата и си замина. Бас държа, че утре кучетата пак ще се къпят на същото място. Бас държа, че ако ги заваря в коритото, пак няма да замълча.  Crossing Arms

# 156
  • София
Хем искаш да запазиш чуждата тайна, хем да я споделиш /изклюкяриш/. Знам за какво говориш.
Ти оная кака Лара ли си, от предаването за децата. Ако е така, фен съм ти.

Милион и едно желание. М?
Ееех, не съм аз Каката...
Аз си нямам фенове.
Или поне не знам да имам  Flutter

# 157
  • о`майна лунна нощ е

Моя дружка има сервиз за кафе, чашките на който са с формата на розови прасенца с вместимост около 150 мл. Стана нарицателно вече - събираме се на "едно прасе кафе"  Mr. Green.

# 158
  • Майничка
Споделям "Банда BMX" по Супер7 с малолетна и върло къдрава Никол Кидман. Е-ех, детство мое... Laughing

# 159
  • София
споделям, че днес имах отвратителен ден Confused майка ми настоява, че било заради пълнолунието.. Rolling Eyes може и така да е..
дано утре е по-добре Crossing Arms

едит: това с чашките като прасенца ми хареса Simple Smile
а розови ли са?

# 160
Лара, ако си потисната от факта, че нямаш фенове, можеш да ме броиш за твой фен.
Можеш да си го сложиш в подписа, или аз да си го сложа - "Фен съм на Lara". А може и двамата да си го сложим.
Никакъв проблем.

Абе тая водащата македонска девойка е страшна. Направи рехабилитация и реабилитация
на всичкаи манекенки.
Навярно е тренирала плуване, има много правилни рамене, и не само. Кой стана мюзик айдъл?

# 161
  • Майничка
Магдалена

# 162
Споделям "Банда BMX" по Супер7 с малолетна и върло къдрава Никол Кидман. Е-ех, детство мое... Laughing
Явно с милото сте един набор. И той се кефи на тва сега и каза, че му било любимо филмче  Laughing

# 163
Благодаря, Гаргамела. Накрая явно не е било с СМСи, щото макетата щяха да ни спукат.

# 164
  • Майничка
...Явно с милото сте един набор. И той се кефи на тва сега и каза, че му било любимо филмче  Laughing

Толкоз дърт ли е милото? Wink
Ти знаеш ли, дете невръстно, какво беше навремето да пуснат по кината детски филм с произход извън соцлагера!
Нищо чудно да е бил любим филм в диапазона 62-78 набор.

Общи условия

Активация на акаунт