Споделете 109

• 26 469
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Освен да се смилиш и да пратиш майка ти насам...че ей го пак наближава полунощ. И каляската ми ще изчезне, уви, и пантофката. Не мога да го понеса още веднъж.

# 256
Споделям  неприятна контузия от традиционния баскет във вторник вечер. Собственият ми брат реши да ме извади за дълго от играта, след като губеше с 9 на 2... Е да, но аз почти се излекувах с няколко бири и за четвъртък ще съм ОК  Peace  Praynig

ПП И само да добавя, че след като се свлякох като отсечена топола на горещия асфалт в кварталното училище, всички майки наоколо зарязаха децата си и се втурнаха да ми оказват първа медицинска помощ.  Hug

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 00:07 от Марадона

# 257
  • Майничка
Нов ден започна, да почерпи дамата с бебе на борда!
Ета, честит рожден ден!  bouquet

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 00:49 от gargamela

# 258
Бременността също е антидепресант.

# 259
добро утро
споделям много ,ама много силно кафе+ портокалов сок

снощи по един естествен начин минах на джин и тоник и много лед
след такава комбинация   проблеми със съня нямах

# 260
  • о`майна лунна нощ е
...
ПП И само да добавя, че след като се свлякох като отсечена топола на горещия асфалт в кварталното училище, всички майки наоколо зарязаха децата си и се втурнаха да ми оказват първа медицинска помощ.  Hug

Предполагам са се хвърлили върху теб и са ти правили изкуствено дишане уста в уста?

Добро утро за всички!
Антидепресант, лека дрога, успокоително .... какво сте го зачесали тоя кантарион. Елате на селски туризъм в нашата нива с маточина. Ухае прекрасно - на лимон. Чак те замаява.

# 261
Марадона, това, че са зарязали децата - не го вярвам.
Една истинска майка грабва детето под мишница и отива да помага.

# 262
Не ми се смейте моля Ви . Praynig
Сънувах групата на  "Споделете " Crazy
Страшен филм беше .. Sunglasses Party Crazy Joy Joy

# 263
Марадона, това, че са зарязали децата - не го вярвам.
Една истинска майка грабва детето под мишница и отива да помага.
Вълчо , в този случай не са били много истински . Wink
Ква работа имат там децата покрай припадането на Марадона ??? Naughty
Децата в пясъчника , мамите при Марадона . Whistling
Това е правилното и логично .. Wink

# 264
  • о`майна лунна нощ е
СиноПтИЧКАТА на Нова, която представи прогнозата за времето в 8 ч., май беше поакана. Панталонът й беше издайнически издут. К`ва я тая мода да ходиш с насрани гащи - не знам.

# 265
Не беше ако, а дневен превързочен материал.

# 266
  • Бу-у-урга-а-ас
Алкохолът преди лягане ме кара да хъркам. Будя се от собствените си гърголещи звуци.
Кантарион мразя - горчи ми много.
Дайте ми само тишина, тъмнина и спокойствие, ама сега сезонът не е такъв.

# 267
Влизам и откривам дузина дами да си разменят рецепти за транквиланти и . А модератор със шкембе се изявява като дилър. Уютно ми стана, някак.  Laughing  Черпете едно хапче и да отивам да работя.

# 268
  • Кацнала на едно дърво.
Споделям, че историята ми (направих забележка на една жена, която къпеше кучето си в чешмичката до Езерото с лилиите) има продължение.  Rolling Eyes Кучето й (едното, тя има три) ме нападна тази сутрин. Не знам дали тя не го насъска, май не. Да речем, че ме е запомнило. Аз, разбира се, пак направих забележка. (Ако ме беше ухапало, нямаше да съм толкова блага и възпитана). Според общинската наредба кучето трябва да е с повод (и намордник), но то такива работи нямаше.
И какво?
Лелята се развика със страшен глас. Да съм си гледала собствения живот и да не съм се бъркала в нейния. И че сама съм си виновна, че кучето й ме напада.  Shocked
Крещеше и аз се отказах да обяснявам, че точно така, това е МОЯТ ЖИВОТ. Аз пък искам да пия от чешмичката. Затова е сложена там, нали? Искам децата да са здрави, а не да завъдят кучешка тения. Искам да стъпвам спокойно по тротоарите, а не да съм в непрекъснат ужас какво ще настъпя. И още много неща искам, затова няма да мълча.
Ще продължавам да правя забележки.  Crossing Arms
Ще видим и тази работа с общината. Кой отговаря за спазването на наредбите? Кой налага глобите? Как става това?
Мисля, че е крайно време да разбера.

# 269
ех ,Василиса

днес и аз имах приключение с 2 "кучкарки" ,пуснали си песовете
в училищния двор и седнали на сладка приказка,при положение ,че има залепени табели   
на всеки вход на училището-ДО тук с домашните любимци Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт