В горещините ПАЗАРДЖИшкото дете се стяга за планина или море

• 20 943
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Да наистина е така ламарини се оправят  ,но аз така се бях притеснила ,а мъжо ми вика абе нали на вас нищо ви няма  Peace. другото са бели кахъри.благодаря ви за подкрепата Hug Hug Hug Hug

# 121
И защо Българите така трудно възприемат критиките, но пък хич не са против сами да си се плюят.
Пак ще повторя че не обичам обобщенията, но наистина ме изненадва когато хората си позволяват да критикуват другите но пък хич не приемат критиката.

Това риторичен въпрос ли е?  Mr. Green
Нормално е човек да може сам да се плюе (себе си, или методите си, или държавата си), И да е против друг да го плюе!
Съвсем нормално и естествено е!  Peace
А второто изречение визираш някой, ама не разбрах мен ли?  Thinking    Аз "хората" ли съм в случая?   newsm78
Ииии .....аз споря защото това е моето мнение...само заради спорта бих го правила с друг човек  Mr. Green , не с теб...знаеш мисля  Crossing Arms

А за мнението ти за България и българщината..... Peace , казах че твоето е "особено" , не съм споменала за право или не на такова  Naughty
Знаеш ли.....правиш нещо, което ми прави впечатление последните две-три теми... - Четеш по диагонал  Thinking  и така пропускаш смисъла на казаното

Hug

# 122
Аз лично обичам да си правя шеги със себе си, всякакви....... Mr. Green Някой вероятно би казал, че ми липсва самоуважение.... и може би ще е прав донякъде Laughing..... Но е нормално да не обичам друг да се шегува с моята особа Mr. Green....... еле пък с типичния ми песимистичен черен хумор......Имам голяма доза Ганьовизъм и си я къткам hahaha

Гери, от два дни не са излизали мравките newsm78, залегнала съм с пушка в ръка, ама тръц! Нема! Знаят, че ги дебна с отровата, добичетата му умни.... #2gunfire А, не си подпирай толкова брадата, ще Фанеш вратни шипове.... Laughing Hug

Аз си чакам кръвта и хормоните да излязат във вторник ( Crazyкакво хубаво изречение Crazy) и ще видим ще се мре ли, нема ли

# 123
Че кв'о ти е на кръвта и хормоните????  newsm78
Аз ли съм пропуснала нещо?

А за подпирането  на брадичката Thinking  ми мисля бе, обмислям, премислям..  Mr. Green   
Един от фаворитните ми емотикони е 

# 124
Че кв'о ти е на кръвта и хормоните????  newsm78
Аз ли съм пропуснала нещо?

newsm78
И аз искам да знам.

# 125
Брееее, мислех, че съм ви се "похвалила" тука Sad, ама явно съм писала в октомврийската newsm78  (на мен това ми е любимия емотикон -  newsm78, чопкане по тиквата hahaha)

Та....

Цитат
За мене - ако имате подобни симптоми, бягайте веднага на лекар. От месец ми се вие адски свят, но беше на моменти, като в последните две седмици е почти постоянно. Страх ме е да не падна някъде, даже на два пъти сядам насред улицата от страх. Не е от кръвно, макар че ми е 110 на 90, висока долна граница. Пулсът ми е винаги 97-98 при нормален 85-86. Имам и сърцебиене. Виенето на свят е без мушички пред очите и винаги е свързано с някакъв панически страх и треперене. Хващам нещо и силно стискам, докато ми мине. Става ми във всякакво положение - права, вървяща, седнала, легнала....

Днес пуснах кръвна картина с утайка и хормони на щитовидната жлеза. Не е гуша, но пък например хиперфункцията на щит.жлеза също може да протича без външни белези по шията. Може би затова съм и толкова нервна по принцип.
Недостигът на кислород до мозъка също обърква клетките и всяка започва да работи за себе си. От това се вие свят.
Недостатъчният кислород до мозъка пък води до инсулт, от който нито една възраст не е застрахована.
Та така... Чакам резултати във вторник.
Може и да е шип на врата, който също спира кислорода и оросяването.  Аман!

# 126
  • Пазарджик
Нинче дано не е нещо сериозно.Аз през летния сезон съм така направо както си ходя и ми причернява,но съм с ниско кръвно и лекарите го отдават на това.Само дето до сега нито един лекар неми каза защо само през лятото е този проблем с виенето на свят и причерняването.Ако е от кръвното как така през другите сезони не ми става лошо незнам newsm78.
 Hug

# 127
Нинка  Hug

И аз съм с пулс около 95 и още в СЕЛЕНА (тогава ми беше около 120)  ми казаха да си обърна вимание на щитовидната жлеза..ама аз нИща по доктори да ходя поне една година  Embarassed
МОже и просто нерви да са  Thinking  ...не прибързвай със собствени диагнози Naughty ...И на мен ми прилошава и паника ме обзема..и се треса и студена поти ми се гади  и кво ли не - знам че са хормони..но се държа...
Как се поддам малко на емоции или депресия се опита да ме обземе, веднага се сещам за Петя от Комплекса и нейните напъни да ме квалифицира  Mr. Green и се стягам...

Мисля, че не е нещо сериозно, малко почивка повече и всичко ще е наред  Hug

# 128
Нинка дано всичко е наред при теб Hug Hug Hug.
Нели снимката на профила ти е просто СУПЕР Peace Peace

# 129
Нели, снимката на профила ти е просто СУПЕР Peace Peace

Аватарът е кърмачески. Peace Провокиран от наближаващата Световна седмица на кърменето.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 130
А къде е онова цоцащото емотиконче в подписа ти... Много си го тачех Laughing

Гери, ти още кърмиш, така че нищо няма да покаже, дори да ти има нещо....(ма не вярвам, оти си същия нервен г`з като мен)
За сърцебиенето знам, че изписват магнезий , ама ще чакам да видя доктора какво ще реши.
Иначе ако хормоните не покажат нищо, следва снимка на щитовидната жлеза и преглед при невролог(също не става в твоя случай)

Жегите са ясни - лятото са. Ама разликите в атмосферното налягане , които също влияят на кръвното, ги има целогодишно. Ванчо, не е редно да го отдават само на кръвното newsm78(пак да се почеша)

# 131
Нели, направо си е силиконов, де го видя кърменето Mr. Green
Нинче, няма страшно Hug

# 132
  • Между два свята...
Здравейте момичета!
Моето кръвно, депресия и сърцебиене се оправя на тази полянка
http://bg.fotoalbum.eu/anisha04/a282969/00000039 край реката  Laughing
 Hug

# 133
Мирна, супер е Laughing  и цветенца има .... Laughing моята много обича да си ги папка Mr. Green

Цеци от утре е в отпуска. Днес цял ден се мотка с децата, много му било приятно да не мисли щуротии и да не си вдига телефона Mr. Green  Ще го видя до кога ще издържи.... Интересното е, че днес не ми се вие свят, не съм излизала от къщи , де, сутринта шетах (така си почивам, със смяна на дейностите) , сега ще чопля семки и ще гледам филм...(нали имам много зъби Mr. Green)

Момичета, пак имам бучка на гърдата (моите са много мастопатични, говорили сме и друг път за цици Mr. Green) Исках да питам колко време след спиране на кърменето е добре да отида да се видя...Чела съм , ама не помня вече..... Blush Аааа,имаше и нещо с цикъла, ако ще е мамограф де....Трябваше да се броят някакви дни от идването и тогава да се прави..... То сигурно първо ще ида на ехографията при д-р Симова.... Между другото някой знае ли дали още работи в Ескулап.

Ето и от мен едно поздравче от село    http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10855470  

и още едно http://www.mutsunka.snimka.bg/album.php?album_id=358249&pid=11724247  Mr. Green

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 18:01 от Мечка Малинарка

# 134
  • Пазарджик
Нинка и аз така мисля че не е само от кръвното.До скоро пиех лекарства за щитовиднатат жлеза но ги спрях защотото последното изледване на хормоните беше перфектно-всичко в норма.По време на бременноста ми откриха анемия(жилязодефицитна).И сега нещо което е много интересно.И до ден днешен 1 път имам анемия 1 път нямам. Rolling EyesСледва въпросът-как така? newsm78.Ми ей така.И вече не ходя на лекар защото няма смисъл всеки път иследванията ми показват някаква изненада 1 път имам нещо после го нямам и те все се чудят какво става newsm78Миналият месец трябваше да правя изследвания за хормоните и за желязото но несъм ги направила още че току виж пак се окаже че съм с гуша или с анемия.Сега съм си дала малко почивка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт