В горещините ПАЗАРДЖИшкото дете се стяга за планина или море

• 20 959
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Ми нищо не мога да кажа, и мене ми звучи странно . Имах анемия с Александра, но бях бременна.... с Камелия нямах.... В деветия месец с Камелия ми излезе , че имам хемоглобин на кръводарител, хем Петкова лично ми носи кръвта, за да е сигурна ,че ще направят изследването както трябва .... Тоест вярвам й.
Според мен варираш в някакви разумни граници....

# 136
Днес беше хубав ден за моето семейство!
Празнувахме рождения ден на големите деца.
Емил цял ден с батко и кака, за него по голямо щастие няма:)
Надявам се че и вие всички имахте приятни и щастливи почивни дни.

Цитат
или държавата си)
От края на 2008 година аз съм гражданин на България, знам че  това  ми дава освен задължения и права.

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 20:23 от winter

# 137
Нинка, браво на твойто мъж  Peace

Вчера ни "предаде щафетата"  както той каза към 19ч. когато целия наш катун  Mr. Green  се заклати за вечерната си разходка ...

За Winter:  smile3534 кат' запалиш  мотора....и....

# 138
Ехо къде сте всички? newsm78

# 139
Ето видя ли Гери спрем ли да спорим няма даже кой и да пише smile3534

# 140
Ей мА нА - хаймана! Laughing
Спор ли каза някой? Mr. Green

# 141
 Mr. Green  изпуснА

# 142
  • Пазарджик
Добро утро момичета!Пожелавам на всички вас лек ден е спорна седица!Една  Hug за всички.

# 143
Ааааа, аз умишлено не яхвам метлата Mr. Green, чакам си изследванията днес. Ако се види , че нищо ми няма и стресът не ми е вреден, пак ще я яхам Mr. Green Laughing

# 144
Ааааа, аз умишлено не яхвам метлата Mr. Green, чакам си изследванията днес. Ако се види , че нищо ми няма и стресът не ми е вреден, пак ще я яхам Mr. Green Laughing
Ама то спор не е стрес, нали Гери?
Спора е обратното-освобождение от стреса:)

# 145
Ама то спор не е стрес, нали Гери?
Спора е обратното-освобождение от стреса:)

Не знам при вас как е, ама аз като яхна метлата, винаги се натоварвам - преживявам, ядосвам се, рева..... Laughing  А и не споря заради самия спор, ами само когато наистина нещо ме провокира.... Иначе не знам, ще взема да се пробвам заради самия спорт Laughing

Ми тя Ванчо и без друго всеки път ни пожелава спорна седмица  smile3508 smile3534  шегичка де

Е, няма такъв кеф като ролерите.... Ама от обездвижване се уморявам за половин час Tired

Да се поФаля и тука - Камелия вече пълзи, ама назад....Няма такъв смях! Laughing и вика на кака си ГАГА Joy

# 146
  • София
Привет!
По-бързо да се оправят смачканите ламарини и да няма повече такива произшествия! Hug

Честито за пълзенето на Камелия...напред-назад-важното е,че вече се движи детето!  bouquet

# 147
Нинка то за лазенето дет се вика лесно е напред, майсторлъкът е в лазенето назад!

Личката вече втори ден е на градина като вчера спа там, надявам се и днес!Сутрин така плаче в колата, че ако баща му го води съм сигурна че няма да стигнат и до градината! Всичко добре само дето не иска да яде човекът! Само сух хляб наобед и това е!
Сега се прибрахме от разходка с малката! Днес се очаква голяма жега, ние вече сме с лятната количка! Открихме сезона!

Ванчо, много ти  е сладко сладурчето!
Нинка и вашите принцеси са страхотни!Гледам добре си изкарват и те на село!

Отивам в кулинарния форум, че трябва да измисля нещо за вечеря!

# 148
Зора, и нашия не ще да яде, иначе свиква вече - не плаче.Ава госпожите продължава да им е проблем неяденето на детето Wink
Като го водим с баща му и се държи по-мъжки, спря да плаче.
Нинче, браво на Камелията Hug

# 149
  • Пазарджик
Нинка браво на малката и моя първо назад пропълзя.Беше много смешен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт