В горещините ПАЗАРДЖИшкото дете се стяга за планина или море

• 20 960
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
  • Пазарджик
Нинка я кажи следващата тема за спор.Относно спорната седмица трябва да поспорим smile3533 smile3534 шегичка ха-ха -ха

# 151
Айде утре сутрин да ми види доктора изследванията, че ми се е стегнала душичката, и после може Mr. Green

# 152
  • Пазарджик
Нинка стискам палци всичко да е на ред! Hug

# 153
Ааааа, аз умишлено не яхвам метлата Mr. Green, чакам си изследванията днес. Ако се види , че нищо ми няма и стресът не ми е вреден, пак ще я яхам Mr. Green Laughing
Ама то спор не е стрес, нали Гери?
Спора е обратното-освобождение от стреса:)

Aaaaaaaaaa  Crossing Arms  аз отде да знам стрес ли е,  не е ли   Thinking  не аз съм психолога тук  Mr. Green

Нинка стискам палци, всичко да е наред  Peace

Честита девета месечинка на първото ни форумско бебе  Heart Eyes ходило на курса за мами Grinning
Много целувки  Heart Eyes
Да не спира с белите  Mr. Green 
и ако може новата му снимка,  майка му и тук да покаже  Laughing

# 154
  • Пазарджик
 Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 155
Честито на Гогата Heart Eyesbouquet

# 156
И ние с Дани слушаме БТР   superuu

# 157
Ване страшен аватар Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 158
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА на ГОГАТА! Hug

Нина, дано всичко е наред с изследванията.  Praynig Peace
Аз пък трябва да чакам до понеделник да ми видят снимките от мамографа. Tired
В заключението пише мастопатия кистоза и още нещо накрая, ама по нагоре в текста се споменава за някакви "пръснати полуплътни сенки"...това малко ме смущава, ама дано всичко е наред. Rolling Eyes

Лек ден на всички! Simple Smile

# 159
Честито на Гогата и от нас!!! Ване, да ви е жив и здрав (потенциалния ми зет Crossing Arms Laughing) Hug  bouquet

(човекът от аватара ми е смътно познат Embarassed Embarassed Embarassed)
Ембер, между двете ми раждания и аз бях с такава "диагноза" за сенките.... Ама точно по същия начин звучеше. Накрая се оказаха просто мастопатични гърди като цяло -  с годините като "ги изследвам" под душа ( Mr. Green) вечно си напипвам разни такива мини удебелявания. Но сега имам и бучица.... Излязоха ми мноооооого фини бенки по корема и лицето (няма да е от слънце по корема newsm78) , десетина мънички брадавички по областта около шията.... Въобще съм като.....торта с орехи! И определено съм за гинеколог..... На доктора ще му обера направленията до нова година, дето са му ги отпуснали Tired
Ма не вярвам нещо да ти има на тебе. Все пак стискам палци.
Моят доки е втора смяна пък днес ooooh! та следобяда ще ходим направо за консултацията на бебето и да ми разчете изследванията...

И определено предлагам следващата тема за спор да бъде "Вечно съветващите бабички с бастуни по пейките в градската градина" Mr. Green - Необходимост или неизбежно зло?!? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 160
  • Пазарджик
Жане, не се притеснявай - и аз имам такава диагноза  Peace !

(човекът от аватара ми е смътно познат Embarassed Embarassed Embarassed)

Еми единият е Гогата  Grinning , а ниският и трътлестият  Mr. Green е Наско от БТР  Peace .

# 161
ниският и трътлестият  Mr. Green е Наско от БТР  Peace .

smile3555 smile3555 smile3555

# 162
  • Пазарджик
Привет момичета!
Честита месечинка на Гогата!Ване да ви е жив и здрав и много да ви радва!Нинка темата с бабите е жестока Mr. Green Mr. Green Mr. GreenГоооляяям спор ще падне.Хайде лек ден на всички Hug!

# 163
Еми единият е Гогата  Grinning , а ниският и трътлестият  Mr. Green е Наско от БТР  Peace .

Joy Joy Joy

Жане, не се притеснявай! Hug

Нинка, какво става с изследванията?

# 164
Нинче, това няма да е никакъв спор, щото всички ще сме на едно мнение Mr. Green
Чакаме ти изследванията.
Ване, да ти  е жив и здрав юнакът!

Общи условия

Активация на акаунт