Кухни - 24та тема

• 56 724
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Направо Ви се възхищавам как на 30-50 кв.м. успявате да съберете всичко- заслужени  smile3501 ,аз на 110 чиста жилищна площ -5 стаи не ми стига мястото Weary
Извинете за  spam2

# 106
Julai4o, нашето жилище също е толкова-49 кв.м., спалнята ще е детска (12 кв.м.), дневната с бокса е към 24,5 кв.м., непреходни са. Да си призная исках с подобна секция като на змейковица да обособяваме кът за спане,но няма да стане добре,прекалено малко е,все пак при нея са 10 кв.м. повече.  В момента в това жилище,в което живеем, дневната с бокса са 16 кв.м. и си е тесничко, има и кухненски шкафове с ширина 2,60, хладилник, мини фурна, скрин и диван, но няма място за трапезарна маса.
Та решението ни за новото жилище е да спим на дивана в дневната, но си мисля дали с някаква малка декоративна стена от гипсокартон дали да не отделим поне бокса,иска ми се просто да е като отделна зона. Подовата настилка в дневната не е сложена, но ще е ламинат навсякъде, т.е. няма да има теракот в кухненския тракт.
Малко се отклоних от темата, простете.
Андромеда ,и на мен ми харесва, би ли споделила размерите на кухнята си.

# 107
Veniz, нашия кухненски бокс е 3,5 кв.м. и ще е в една нисша и също искам да е разделен с нещо от хола, но пък и да влиза светлина, затова съм намислила да е разделено със стъклена преграда, нещо като плъзгаща се врата може би като PVC дограма.

# 108

Андромеда ,и на мен ми харесва, би ли споделила размерите на кухнята си.
[/quote]

Ами грубо е 2.10 на 2.20, но всичко си имам вътре - миялна, много чекмеджета, които исках и сега установих, че и витрините ми идват много удобни.

# 109
Момичета, много хубави кухни показвате. Аз засега само гледам и се наслаждавам, че не е ясно кога ще станем готови и аз да се включа с проекти.
Madam Stasita, много ми харесах снимките. Може ли да дадеш малко повече информация за фирмата, от където сте  купували модулите. Това готови модули ли са или са правени по-поръчка, масивно дърво или ламинат? Кухнята в същия стил ли е?

# 110
Момичета,обадиха ми се да подпишем Акт 15,много моля миналите скоро по този път,а тук са доста такива,да ми помогнат с опит по въпроса в тази тема,благодаря:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405229.0

# 111
Момичета като ви чета и ви се възхищавам как се справяте с такова малко пространство, и да съчетаете всичко и то много практично и хубаво. Както е написала kalinikol наистина си заслужавате  smile3501
Andromeda_B кухнята ти е много хубава, аз също се бях спряла като резервен вариант на тази фирма, много добри отзиви чувам за нея.

# 112
Имате страхотни идеи
Сега проектирам кухня (както обичайно се получава трябва да успея от гарсониера да докарам апартамента си до мезонет Mr. Green) Задачата ми е доста трудна, защото на стена 250 см тряба да побера целия кухненски бокс и както и да го смятам - не се получава
Искам да ви попитам случайно да сте виждали микровълнова за вграждане с аспиратор към нея, защото обиколих големите магазини и като питах консултантите ме гледаха като полезно изкопаемо...

# 113
  • варна
Какво правите в случай, че не ви е изпълнен проекта едно към едно ? #Cussing out ...Моята кухничка е готова...но малко се разочаровах...Пак е хубавка, но има малко импровизации по нея...и дръжките са сложени не както аз исках......Направо ми се плаче ..макар че са бели кахъри ooooh!...

# 114
ако е възможно някоя снимчица в детайли, където не е изпълнено както трябва /според теб/ ? да видим и ние как НЕ трябва да се работи... Thinking

# 115
  • София
Момичета, много хубави кухни показвате. Аз засега само гледам и се наслаждавам, че не е ясно кога ще станем готови и аз да се включа с проекти.
Madam Stasita, много ми харесах снимките. Може ли да дадеш малко повече информация за фирмата, от където сте  купували модулите. Това готови модули ли са или са правени по-поръчка, масивно дърво или ламинат? Кухнята в същия стил ли е?
кухненските модули са на 'Явор'  модел Ника Рамка тъмна ябълка.В Еником имаше намаление и цената на кухнята беше 612лв,и купихме 2бр. предпочитам по класическото обзавеждане,а масата е в комплект със столовете също на голяма промоция от Еником за 665лв всичко 6 стола+маса
масата и столовете са масивно дърво,а кухнята ламинат

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 13:16 от Madam Stasita

# 116
Ето и аз да се похваля с почти завършена кухня въпреки,че това зеленото вече ме дразни.
http://media.snimka.bg/3320/012895413-big.jpg

# 117
таси , кухнята е супер , много вкусни неща да създаваш в нея  Simple Smile

# 118
  • София
tasi, много ми харесва! Ще се радвам, ако пуснеш още малко снимчици  Embarassed

# 119
Ето и аз да се похваля с почти завършена кухня въпреки,че това зеленото вече ме дразни.
http://media.snimka.bg/3320/012895413-big.jpg

Таси, зеленото е... Peace , страхотна е кухнята ти...и голямааа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт