Кухни - 24та тема

• 56 749
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
ПОМАГАЙТЕ!!! baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Двоумя се м/у кръгла мивка но доста дълбочка или правоъгълна но доста плитка. Аз като че ли предпочитам дълбоката, но ме притеснява - кръглата функционална ли е? удобна ли е за измиване на по-големи съдове? Да кажа само че нямам съдомиялна ако въоще това има някакво значение.....

# 136
  • Абсурдистан
Аз предпочитам дълбоката.
Моята сегашна е 21 см. дълбока и е правоъгълна.
Много е удобна.

# 137
  • София
Може ли малко помощ.
Какъв е материала на кухнята на Таси или на Змейковица? ...тези гланцираните и как точно са изработени, имат ли кант?.... или лицевото обвива и там където трябва да се кантира .... ох, дано някой ми разбра питането  Embarassed

а и цени ако може да споделите ... предстои ми ремонт и искам да се светна малко ... кухнята ми е модулна в момента и инфото ми е отпреди 5 г.
горе долу новото трябва да има следните неща:
Висок шкаф за хладилник
Висок шкаф за печка(+MW)+пераля(+сушилня)
тясна миална(45 см)+котлон (2ка)
Шкаф за мивка 50 см.
и още един шкаф 45-60 см
...общо около 2,6-2,8 m (с горни шкафове).

Как сте решили въпроса с бутилираната вода интересуваме някой с автомат някак замаскиран, ако може newsm78

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 15:09 от Desem

# 138
  • Пловдив
Може ли малко помощ.
Какъв е материала на кухнята на Таси или на Змейковица? ...тези гланцираните и как точно са изработени, имат ли кант?.... или лицевото обвива и там където трябва да се кантира .... ох, дано някой ми разбра питането  Embarassed

а и цени ако може да споделите ... предстои ми ремонт и искам да се светна малко ... кухнята ми е модулна в момента и инфото ми е отпреди 5 г.
горе долу новото трябва да има следните неща:
Висок шкаф за хладилник
Висок шкаф за печка(+MW)+пераля(+сушилня)
тясна миална(45 см)+котлон (2ка)
Шкаф за мивка 50 см.
и още един шкаф 45-60 см
...общо около 2,6-2,8 m (с горни шкафове).

Как сте решили въпроса с бутилираната вода интересуваме някой с автомат някак замаскиран, ако може newsm78

Да ти отговоря направо от първа ръка  Hug
Гланцираното бялото са само вратичките, те са поръчвани отделно от Турция. Доколкото ми е известно повечето майстори работят с тези фирми - задават им размерите на вратичките и си пристигат готови - не се вижда кант, целите са гладки. Нашето специално е МДФ лак.
Има и матирани, като може и да са релефни - има си цял каталог с различните цветове и модели. Цената е около 150-200 лв. на квадрат, като релефните са по-скъпи.  Peace

# 139
  • София
Благодаря... че ме разбра   bouquet
Моите са по същия начин в момента и по- ми харесва от тези с канта

# 140
Моята кухня ще бъде от бял лак- МДФ. Майсторът сам си ги прави, двустранно лакирани са. Предложи ни и от готовите, но предпочетохме неговите, защото каза, че ако се надраскат или цветът ни писне, ще ги пребоядиса.

# 141
  • София
....Снимки не съм правила при нацяло сглобена кухня,но имам от миналата седмица няколко-ако искате мога да ги пусна. Rolling Eyes
Ето ги и тях:-от тук нататък Flutter
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319083&pid=12860874

kalinikol
, кухнята ти е много хубава! Можеш ли да ми кажеш какъв е цвета на плота и откъде е? Мат ли е или гланц? На снимката ми се вижда матов?

Поздравления и на другите мами с нови кухни!!

# 142
....Снимки не съм правила при нацяло сглобена кухня,но имам от миналата седмица няколко-ако искате мога да ги пусна. Rolling Eyes
Ето ги и тях:-от тук нататък Flutter
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319083&pid=12860874

kalinikol
, кухнята ти е много хубава! Можеш ли да ми кажеш какъв е цвета на плота и откъде е? Мат ли е или гланц? На снимката ми се вижда матов?

Поздравления и на другите мами с нови кухни!!

Цвета точно не се сещам какъв е но плота е от Салекс и го чакахме близо месец  да дойде от Германия.Знам само че е от новата колекция ,ама на кой не се интересувах ooooh!Към края на седмицата ще се видя с майстора и ще го питам точно за цвета -ако не ти е късно Peace

п.п. Мат е и стои като на балончета ама как го обясних Rolling Eyes

# 143
И на мен ми беше интересно да разбера,колко по-скъпо е ако поръчам с лаково покритие!?

# 144
  • София

Цвета точно не се сещам какъв е но плота е от Салекс и го чакахме близо месец  да дойде от Германия.Знам само че е от новата колекция ,ама на кой не се интересувах ooooh!Към края на седмицата ще се видя с майстора и ще го питам точно за цвета -ако не ти е късно Peace

п.п. Мат е и стои като на балончета ама как го обясних Rolling Eyes

Благодаря ти за бързия отговор!  Simple Smile Ако ти е възможно питай майстора. Не ми е късно (то от толкова мотаене, това да ми е късното ooooh!). Оказа се, че тези плотове които купихме няма да станат и сега търсим нови. Само дето ако си харесаме цвят се оказва, че или са страшно дебели или са гланц. Та не можем да се спрем на нищо. Но твоите ми харесаха, а и си пасват с цвета на шкафовете. За всеки случай пак ще разгледам каталога на Салекс, може да са сложили новите декори.

# 145
Нотр ДАм, с лак /поне в Шумен/ е долу-горе като МДФ, може би съвсем малко по-скъпо.

# 146
Мили момичета,не знам кой и къде ви разправя,че за производството на тези кухни внася материали от Германия.
Всичко което е по нашите пазари е главно от Турция и Гърция.някои са наше родно производство.
Казвам го защото съм в този бранш от доста години и се интересувам къде какво и как се произвежда и внася.
Това ,че материалите са от Турция или Гърция не означава ,че не са качествени. Не ме разбирайте погрешно!
Качеството на всяка мебел зависи най-вече от майстора ,който я произвежда...
Така че избирайте осторожно фирмите производителки!
голяма фирма не означава добро качество и коректност...

# 147
sisko77 аз също малко се учудих като майстора, които ми прави кухнята имаше 10-на каталога и всичките бяха или на гръцки фирми или на турски. Кухнята ми е изцяло изработена от тези каталози.

# 148
Аз имам фирма за производство на мебели от МДФ и ПДЧ.
На пазара сме вече от 7 години.
Не е голяма фирма ,но имаме клиенти от Петрич до София,поне до сега.
Стараем се да сме максимално коректни и точни с клиентите си,и държим безкрайно много на качеството.
Не мога да разбера само защо хората си мислят ,че единствено големите фирми разбират от мебели?! newsm78

# 149
Аз пък нарочно не исках да поръчвам в голяма фирма. Не исках да съм една от многото им клиенти, да ме бавят, да ме претупват, да ми прехвърлят поръчката от ръка на ръка, да ми надуват цената. Обърнах се към малка фирма, за да получа всичко, от което имах нужда. Собственикът дойде лично да вземе размерите и да уточним проектите. В процеса на работа ни информираше непрекъснато докъде са стигнали. Звънеше за доуточнения и за най-малките детайли. В резултат имам мебели, напълно отговарящи на това, което съм искала. Има съвсем дребни забележки, като цяло мога да кажа, че съм удовлетворена на 100 %. Като почистя ще пусна снимки.

Гуш, магнитни бурканчета си взех вчера от Метро на цена 19,90 лв. Благодаря на Змейковица за инфото   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт