Кухни - 24та тема

• 56 733
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
Ох, и аз да се похваля. Нашата кухня е готова. Не сме се подредили още, защото ремонта не е завършен, но ето снимки и от мен. И нашата е лъскава и червена (макар да не са махнати още найлоните от плоскостите). Явно много ще се чисти като чета какво сте писали по-надолу.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11652239
d_nicolova , красива кухня! Успешни кулинарни творения в нея!   Hands Thumbsup

# 181
d_nicolova страхотна кухня. Да си я ползвате със здраве.

Трябва да реша какви електроуреди да вземем, но много ми е трудно. Моля ви помогнете ми. Горение, Бош или АЕГ?
Има и друго:абсорбатор+фурна за вграждане+плот с две зони за готвене+съдомиялна=2300 лв.
И трябва ли всичко да е на една фирма? При вас как е?

# 182
 reni_ganeva чудесна кухна, много се доближават цветовете до кухнята, която ще поръчвам и аз  Peace
d_nicolova, наистина страхотен цвят...а за този механизъм в големия шкаф си мечтая и аз  Praynig

# 183
  • Mostly in my mind
Ох, и аз да се похваля. Нашата кухня е готова. Не сме се подредили още, защото ремонта не е завършен, но ето снимки и от мен. И нашата е лъскава и червена (макар да не са махнати още найлоните от плоскостите). Явно много ще се чисти като чета какво сте писали по-надолу.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11652239

Чудесна кухня. Със здраве да си готвиш в нея   bouquet

# 184
d_nicolova страхотна кухня. Да си я ползвате със здраве.

Трябва да реша какви електроуреди да вземем, но много ми е трудно. Моля ви помогнете ми. Горение, Бош или АЕГ?
Има и друго:абсорбатор+фурна за вграждане+плот с две зони за готвене+съдомиялна=2300 лв.
И трябва ли всичко да е на една фирма? При вас как е?

Мерси за кухнята.
В моята всичко е една марка. Плота и фурната и микровълновата сега ги купувах и са Горение, а хладилника ми е от 3 години и той е такъв. Доволна съм. И до колкото знам АЕГ, Горение и Електролукс излизат от един завод. Купени са от Електролукс.

# 185
Някой беше питал за кухни в ямбол. Фирма нортфокс изработва мн. хубави кухни,но тъй като не изработват от масив(дърво) се отказах от тях.Иначе ако искаш МДФ или ПДЧ са добри. Аз почъчах от Абанос -севлиево- масив дъб.Имам някои забележки към тях,но бива. Ще кача като стане снимка. Иначе ако сега я поръчвах щях да го направя от Габрово-фирма Авис.От тях поръчахме спалнята, хората са професионалисти. Масива е супер, изработката перфектна.Но късно разбрах, че правят и кухни.

# 186
Здравейте , предстои ми да си купувам уреди за кхнята .Харесвам аспираторите които са със инокс и стъкло ,но как са за почистване и поддържане.Ако някой има такъв нека сподели .Благодаря

# 187
Честито Ви кухни момичета-ПРЕКРАСНИ СА Hug

# 188
... Но все пак се разчетох и видях, че точно Тека са коментирани като марка, която залага на подвеждаща реклама. Най-важният параметър при аспиратора еКапацитет по IEC 61591. Това показва реалната работа на аспиратора. На мен ми е необходим такъв с мощност 700 куб. м...

А защо смяташ, че показателите на аспираторите на Лекс груп са акуратни? Напротив. Тека са си казали всичко относно мощностите, докато другите са обявили само максималната си мощност, а не тази по евростандарта, която ти вече знаеш, че много се различава от реалността.

# 189
      Да ви покажа и мойта кухня. Не е нова де , на няколко годинки е, но е правена по поръчка -изцяло мой проект.
     Има довършителни неща и мноооого ми горят лампичките , но ми е широка и много удобна.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=392337&pid=13087528

# 190
  • близо до Кресненското дефиле
mama qna , супер е кухнята!А за луничките сложете подходящ трансформатор+лунички,работещи на 12 волта.Без трансформатор трябва да купуваш лунички за 220 волта,за да не горят.

# 191
Ето и моята бъдеща кухня - все още е много мръсно и неподредено,но се надявам по-скоро де се оправим и нанесем  Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=391619&pid=13049056

Ех, тази кухня е много хубава! Вижда ми се просторна! И цветово добре сте я подбрали.

# 192
Момичета, помагайте!
Спрях се уж за сега на цветова комбинация за кухнята ми портокал - венге.
Пода го направихме с теракот - пак дърво венге.
Мисля долната част да е венге - горната - оранжевото/ портокал/
Мисля да кантирам с алуминиев профил вратичките. Как смятате - дали ще бъде твърде тъмна кухнята?

# 193
Мухата Цецка, така като си го представям...мисля, че много зависи от самото разположение, светлина и т.н. Ще е тъмна.
Алуминиевите кантове няма да се виждат чак толкова , че да я правят светла. 
Но пък ще е стилна. А плота какъв ще бъде, сребърен ли? 

# 194
Здравейте, намесвам се със въпрос във вашата тема. Разгледах снимките на кухните ви и понеже сме на вълна столове да попитам откъде са купени тези
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237934&pid=5624379
и дали са кожени. Точно такова нещо ми трябва, но не мога да си намеря.
Бих ви била благодарна да препоръчате нещо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт