Кухни - 24та тема

• 56 677
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
Кремче Ванилия кухнята ти си има своя чар, наистина последно време повечето кухни изглеждат се едно никога няма да се готви в тях.
Чаено момиче  и аз има доста шкафчета и се си прибирам нещата,  но и моята малка помощница доста ми помага да видят всички гости какво имам прибрано  Simple Smile

# 226
  • Балчик
Кремче Ванилия, кухнята ти е много хубава, но аз лично не харесвам никак такъв кич. На майка ми кухнята има абсолзтно същия вид. Щях да ви я показвам, когато я направиха, но вече я беше окичила преди да я снимам.  Често се шегувам с нея, че ако замине за 5 дена на почивка ще разчистя всичкооо.

# 227
  • Абсурдистан
Аз пък харесвам в кухнята всичко да е прибрано и по плотовете, както и по стените да няма абсолютно нищо
или поне да е изключително оскъдно.

И това ми предпочитание е, защото искам всичко да се почиства лесно.
Както знаем в кухнята се отлагат много мазнини и трябва да се почиства редовно и старателно.
А колкото това е по лесно, толкова по-бързо ще става,
защото лично на мен, почистването на кухнятами е една от най-омразните дейности.

Пак поради същата причина сложих пердета, колко и да исках римски щори,
защото пердетата през две седмици са в пералнята.
А римските щори докато ги сваля и почистя ще ми отнемат много време.

# 228

А, "половинката" също участва в домашните дейности Laughing Тази кухня специално е доста малка и действително имаме нужда от повече шкафове. Но пък джунджуриите не си ги давам  Laughing Харесваме си кънтри стила, който не може без джунджурии  Joy По-малкото стрес в живота ти дава възможност да се наслаждаваш на детайлите.
При модерния стил съм съгласна че върви с по-малко предмети на открито  Simple Smile
От друга страна, младите семейства с новите апартаменти тепърва има да набират вещи  Joy

# 229
Еееее,тогава е добре.Моят мъж не можеш да го накараш
да забърше прах.Пък и аз не обичам отгоре да има много
неща.Само това,което не може да се прибере в шкаф...
Но затова са ни различни домовете,,ако всички харесваме
еднакви неща няма да има какво да си показваме. Grinning

# 230
Ето това е моята кухня    http://www.album.bg/edre/images/15228180/

# 231
  • София
Edre, кухнята ти е страхотна, много харесвам тази комбинацияот цветове. В полите на Витоша ли живеете?

# 232
Много е сладка...и прилича на моята.(цветово)
http://media.snimka.bg/2108/010471986-big.jpg

# 233
Edre, кухнята ти е страхотна, много харесвам тази комбинацияот цветове. В полите на Витоша ли живеете?

Живея в Габрово Simple Smile

# 234
Много е сладка...и прилича на моята.(цветово)
http://media.snimka.bg/2108/010471986-big.jpg

благодаря много, на живо изглежда по-различно, твоята кухня също е много хубава Simple Smile

# 235
  • Русе
edre и на мен ми харесва   bouquet .....имам същата маса Simple Smile

# 236
edre и на мен ми харесва   bouquet .....имам същата маса Simple Smile

аз си мисля сега, че много повече би подхождала тъмна дървена маса, не стъклена, но здраве да е Simple Smile

# 237
  • Русе
И аз бих променила част от цвета на шкафовете / кухнята ми е цялата червена / и някои други неща,но...както казваш здраве да е....другия път Grinning

# 238
Тути, за първи път да видя кухня с плот като моя! Grinning Ама ми е много хубав! Вече една година го гледам и все повече ми харесва. Не виждам твоето червено какво е, но аз го направих по-тъмно, защото като видях такава кухня в зебра и червена лак, и като викнах, че това е кухнята, мъжа ми каза, че не съм фолк-звезда Crazy, и че това чудо няма да стане. Та аз се борих за зебра, а той се пребори за цвета и вида на вратичките. Като днес я изчистя ще я снимам, макар да не сме с нови уреди и от това да й страда визията, но след няколко години живот и здраве и до тях ще стигнем.

Едре, товята кухня е хубава, да!  Grinning

Кремче Ванилия, стилът на кухнята ти е добър. Важното е ти да се чувстваш добре, а и да готвиш вкусно.  Wink Подобна кухня има роднина, много приятно се чувства човек в нея. А на наши приятели не само, че е в подобен стил, но е пълна с разни интересни хрумки, като примерно малки бурканчета, чиито капачки са извинтени под лавица, бурканчетата пълни с билки и подправки и само отвинтваш и си ползваш, след това го завиваш и то си виси. Не знам дали ме разбрахте както го описах. И например връзка сушени чушки, или лук окачени някъде. Но това е подходящо за домове, които не са подложени на прахов стрес, а и трябва човек да е някак на друга вълна.

Прах вкъщи няма да ви излъжа аако ви кажа, че бършем на месеца по веднъж, или на два месеца. Е, то да забършеш нещо не е като да бършеш целенасочено навсякъде. Много голямо значение има къде живее човек. Ако е в блок по кварталите е едно, там на 2 дни можеш да пишеш по мебелите с пръст, но ако си в къща е друго нещо. Peace А ние сме до парка.

# 239
Едре кухнята ти е много хубава, и с много стил е направена  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт