Кухни - 24та тема

• 56 690
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Да, хубава е!  Grinning И ми хареса идеята с лампата!

# 212
Имате ли идея да слагате шкаф до печката?  Ние го направихме и сега там стои газовата бутилка. Над печката имам още 3 по-малки шкафа - в 2 е абсорбатора, а в третия, който се пада над бутилката, са подправките.

# 213
Купихме уредите преди изобщо да мислим каква ще е кухнята и аз,понеже бях убедена,че искам голяма съдомиялна,се хвърлих на такава-12 комплекта.Сега обаче се оказва,че за мивката има съвсем малко място и трябва да търся възможно най-малката мивка,нещо ,което да се събере в светъл отвор 40-41 см.Някакви предложения дали имате?Приемам съвети всякакви...

# 214
  • у дома с любимите си хора
Купихме уредите преди изобщо да мислим каква ще е кухнята и аз,понеже бях убедена,че искам голяма съдомиялна,се хвърлих на такава-12 комплекта.Сега обаче се оказва,че за мивката има съвсем малко място и трябва да търся възможно най-малката мивка,нещо ,което да се събере в светъл отвор 40-41 см.Някакви предложения дали имате?Приемам съвети всякакви...

http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=11&pid=508 ей това може да ти свърши работа

# 215
Da prawi6 kompromis s miwkata ne e mnogo dobra ideq. Nqma li na4in da razminete miqlnata i miwkata? Ako trqbwa w 2 sysedni 6kafa /nqmam kirilica sega, zatowa taka gadno pi6a, pro6tawajte molq!/ Ako oba4e nqma da mie6 - ok, nali ima6 hubawa miqlna - ne si sbyrkala, sigurna sym, 4e e naj-dobre da e golqma.
Tezi miwki s kwadratna forma predi 2g bqha dowolno skypi, wsi4ko zawisi kolko iska6 da dade6 i proekta na kuhnqta ti dali e gotow we4e.

# 216
Тази мивка на Еуролукс съм си я харесала,просто ми се искаше някакви други варианти да проверя,тъй като мъжът ми все още потръпва от цената й  Crazy но така като гледам май нямаме друг избор и тази ще е ...
Уфффф,размяна няма как да стане,просто мивката няма как да е другаде, освен там,просто трябва да намеря малка мивка...
Все си мисля,че няма да съжалявам за голямата съдмиялна,дори и да трябва да направя компромис с мивката,все пак ако машината си върши работата както трявба ,нама да ти се налага да ползваш мивката толкова често Thinking

# 217
<o))))>< благодаря ти, харесах си и едни други столове и маса  Embarassed

# 218
ето и моята кухня  Simple Smile

# 219
Кремче Ванилия, все по-малко жени избират този вариант за кухня и наблягаме на някаква 'стерилност" - все едно в нашите кухни не се готви изобщо, а са по-скоро като за каталог. Харесва ми твоята! Grinning В този туп кухни има повече топлина, и някак по-кокетни са ми Heart Eyes

# 220
Кремче Ванилия, много сладичка кухня. Аз съм от тези със "стерилната кухня", но причината е, че е общо помещение с хола, а иначе много харесвам малките джунджурийки, които създават уют.

# 221
А как се бърше прах?... Laughing

# 222
Момичета днес ми монтират кухнята  newsm44 newsm44 newsm44
 Дано всичко мине безаварийно и довечера да се похваля
Само че аз вече съм токова изморена от ремонта че нямам сили да се зарадвам newsm45

# 223
Да де, чистница ще да е тази, която има такава кухня. Домакиня демек. Аз предпочетох да съм с много шакафове, без витрини, за да не ми се вижда неразборията, която създава. Понещенията са ми съединени и няма как да "скрия" кочините си от гости  Laughing

# 224
Кремче Ванилия, все по-малко жени избират този вариант за кухня и наблягаме на някаква 'стерилност" - все едно в нашите кухни не се готви изобщо, а са по-скоро като за каталог. Харесва ми твоята! Grinning В този туп кухни има повече топлина, и някак по-кокетни са ми Heart Eyes

Peace

Общи условия

Активация на акаунт