Кухни - 24та тема

• 56 664
  • 308
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, а този иноксов панел става ли за предпазване на гръбчето от пламъка на газов котлон? Моето гръбче вече го съсипах - майсторите не ни казаха, че няма да издържи на пламъка, за да сложим газовите котлони от другата страна и още при първото пържене се развали.

# 256
  • София
Предпазем иноксов панел . и на котлоните имам такъв, взех ги от ла редут. Залепя се за гръбчето,а за котлоните е със силиконови крачета.
http://www.laredoute.fr/vente-protege-table-de-cuisson-vitrocera … &numberpage=2

Джемма
, благодаря ти! Надявах се, че мога да го взема оттук някъде Confused Няма ли в Бг такива неща?!?! newsm78

# 257
  • на плажа
Джема, благодаря ти за идеята за панела. Преди време казах на мъжа ми за нещо такова, но той каза, че нямало нужда. Обаче моите котлони ще са газови, та предполагам, че с такъв панел ще си е най-сигурно.
 А сега да се изфукам с половин уста, защото си имам половин кухня  Mr. Green http://iramira.multiply.com/photos/album/17#24. Тази седмица би трябвало да пристигнат плотовете.

# 258
Джема, благодаря ти за идеята за панела. Преди време казах на мъжа ми за нещо такова, но той каза, че нямало нужда. Обаче моите котлони ще са газови, та предполагам, че с такъв панел ще си е най-сигурно.
 А сега да се изфукам с половин уста, защото си имам половин кухня  Mr. Green http://iramira.multiply.com/photos/album/17#24. Тази седмица би трябвало да пристигнат плотовете.

Супер!  Flutter

# 259
Като гледам червените ви кухни се сещам за преди 15 години и повече.Бях ходила на гости и там кухнята беше в червено и бяло,ама всичко беше червено и бяло,дръжките на приборите,чинииите,чашите,всичко,всичко.Бях възхитена,ужасно много ми хареса,все още е пред погледа ми.Сега обаче не се правят в червено и бяло,а в червено и черно.
Aaaa, на майка ми беше точно такава! Laughing

# 260

Ира, ако газовите котлони ще са близо до гръбчето - при нас са така - задължително ще ви трябва панел. Когато сложиш тиган на големия котлон, пламъкът го обгръща и много силно нагрява гръбчето. Моето почерня и стана на шупли. Ужасно е. Сега се чудя дали да си поръчам един панел от Ларедут. Една майка ми беше писала, че предлагат подобни по мебелните фирми, но излизаха 2-3 пъти по-скъпи, отколкото в сайта.
Ако обаче малкия ти котлон е по-близо до стената - няма да имаш проблем!

# 261
  • София
Здравейте и от мен. Започвам да следя темата отново. Преди 2г си направих кухня в цвят бордо и венге. Сега концепцията ми е съвършено различна. Материалът беше пдч. Сега цветовете ще са други, спряла съм се на бяло или черно. Материалът - лак. Ако имате интерес към сегашната кухня ще пусна снимки.
Имам и едно питане. Видях в един филм фурни тип чекмедже. Днес видях същите на сименс в един магазин, но не питах за цената. Случайно някой да е по-запознат с този тип фурна? Това май е най-модерното за фурна..

Сега видях, че има тема за тези фурни, явно не е нищо ново под слънцето  Sunglasses

# 262
Здравейте и от мен. Започвам да следя темата отново. Преди 2г си направих кухня в цвят бордо и венге. Сега концепцията ми е съвършено различна. Материалът беше пдч. Сега цветовете ще са други, спряла съм се на бяло или черно. Материалът - лак. Ако имате интерес към сегашната кухня ще пусна снимки.
Имам и едно питане. Видях в един филм фурни тип чекмедже. Днес видях същите на сименс в един магазин, но не питах за цената. Случайно някой да е по-запознат с този тип фурна? Това май е най-модерното за фурна..

Сега видях, че има тема за тези фурни, явно не е нищо ново под слънцето  Sunglasses

Фурните са с   BackWagen – отваряне на вратата ,до колкото знам ги имат Сименс и Бош
http://bosch.expo2000.bg/category.php?cat=p1_c1
http://siemens.expo2000.bg/do.php?page=_cats&idg=1&ids=2

# 263
  • София
Интересното е обаче, че аз съм виждала такива с размери на чекмедже за прибори. Все едно само един ред фурна, за една тава само. За такива и питах, но не ги намирам в нета в момента.

Добрее..разгледах сайта. Не ми било фурна, най ми било чекмедже за подгряване..  bowuu

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 15:53 от Enti

# 264
Интересното е обаче, че аз съм виждала такива с размери на чекмедже за прибори. Все едно само един ред фурна, за една тава само. За такива и питах, но не ги намирам в нета в момента.

Добрее..разгледах сайта. Не ми било фурна, най ми било чекмедже за подгряване..  bowuu

Да,чекмеджета за подгряване са Hug

# 265
и понеже кухнята не е само шкафове, пускам малко детайли  Grinning

# 266
Здравейте момичета,радвам се ,че успях да открия тази тема ,и ние сме на тази вълна .Имам следният въпрос има ли някой представа какво представлява покритието  акрилукс, от къде да го намеря ?А сега отивам да ви разгледам

# 267
Момичета,личи си,че има професионалисти сред вас.
Имам не много сложен въпрос но тай като ми предстои,да правя ремонт на кухнята си.
И не мога да го измисля,само имам идея да избия терасата,щото сега ми е много тясна.
Като се избие терасата,ще стане 4/4,не знам дали съм ясна.
Искам да е максимално изчистена със необходимите мебели за двама.
Да не е много кичеста,рових се по старите теми,но нещо не ми хвана окото.
Ако някоя от вас има идея да сподели,аз ще се постарая да дам снимка в сегашният си вариант.

# 268
Здравейте момичета,радвам се ,че успях да открия тази тема ,и ние сме на тази вълна .Имам следният въпрос има ли някой представа какво представлява покритието акрилукс, от къде да го намеря ?А сега отивам да ви разгледам
Акрилукс е акрилен лак! намира се от складовете за дървен материал-плотове за кухни и материали за облицовки на кухненски и прочие! Наричат се акрилни плоскости!

# 269
Здравейте момичета,радвам се ,че успях да открия тази тема ,и ние сме на тази вълна .Имам следният въпрос има ли някой представа какво представлява покритието акрилукс, от къде да го намеря ?А сега отивам да ви разгледам
Акрилукс е акрилен лак! намира се от складовете за дървен материал-плотове за кухни и материали за облицовки на кухненски и прочие! Наричат се акрилни плоскости!
Много ти благодаря,аз питам тук защото една моя виртуална позната ми каза, че в БГ с този материал все още не е така масово използван .Тя ми обясни ,че тяхната кухня е МДФ акрилукс,и ме предупреди че има МДФ лак/гланц  който е различен от акрилуса ,защото мдф лака се драска и не е практичен.Каза че е трудно да се намери и именно за това попитах

Общи условия

Активация на акаунт