Отговори
# 240

Хайде всички дето сте на морето пийте едно кафе и за нас Hug
erisii Да е жив и здрав баткото Честит имен ден със закъснение отнас много хубава почерпка Hug

# 241
Ериси Чести Именник със закъснение, да Вие жив и здрав  Hug
За Ванеска  да ви кажа, вчера бяхме на лекар, малката е добре не е залитала пак така. Лекарката ми каза, че може да е от жегата, а и сегашния грип бил такъв, че е възможно да засегне някои нерв на тялото (се едно ти е схванато) и каза да следя малката. Видя ли пак нещо притеснително веднага ще ни пратя на пълни изследвания и всичко друго необходимо. Иначе я прегледа изцяло, пробва я дали е адекватна и разни други, и каза че за момента всичко и е наред.
Дано няма вече такива моменти  Praynig
Мерси  на всички, които ни стискаха палци  Hug

# 242
Мацки, здравейте Hug
Вчера се завърнахме от почивка. Изкарахме си страхотно една седмица на Китен. Починахме си както подобава и се забавлявахме. Бяхме без деца, ергенската.
Сега ще обърнем внимание и на децата. Много се бях затъжила.
Гледам среща сте гласили, ама не сте я нагласили. Laughing
Дано следващия път успеем. Вече съм на линия. поне за сега.
Това е набързо от мен.
Мирама, Мамма мия, Тонито, много сладки дами си имате. Heart Eyes
Всички болни да оздравяват скоро!!!

# 243

Хайде да се разхладим малко в жегите

# 244
  • София
Малеееееее тук бомба паднала  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Аз първо да се похваля - компа оправен и всякакъв вид баби и дядовци изпратени в София  Crazy
Кари расте и дивее, гърнето - какво беше това а? говоренето - тук таме по дума - две нови на седмица, 11кг и 86см, яде когато и каквото иска - за ужас на бабите  Mr. Green  обожава морето и водата, ще кача снимки. Аз бачкам и явно съм лоша, защото хич не ми липсва целодневното седене при малката  newsm78

БЪРЗО СЕГА ДА СЕ ОТЧЕТАТ Всички ама ВСИЧКИ!!!!!!!!!!! Като мен, кратко ясно и точно.

Обичам ви и ми липсвахте, сега отивам да гледам снимки и да чета пропуснатото. Hug Hug Hug Hug

# 245
Здравейте и от мен. )))

Хайде на бърз отчет щом трябва. ))

И ние сме скарани с гърнето и да направи нещо в него е по-скоро инцидентно, хич не иска да стои там.
За сметка на това пък пишка и др. работи по килимите и мокетите в къщи, все едно си имам куче. Това викам на моя мъж да вземем и едно куче, поне да не ме е яд, че ще ми препикава къщата. )))
Иначе говори много, не млъква, даже всички познати и приятели се учудват. На моя приятелка дъщерята с 1месец по-голяма казва по някоя дума и толкова, та вчера се бъзикаха с Калина да казва разни думички. )) Повтаря абсолютно всичко което и се каже, естествено не може всичко да каже правилно, но много се забавляваме с нея. ))

# 246
Меги вече си помислих, че се сърдиш и няма да пишеш тук толкова отдавна не съм те мяркала.
И Крис като Кари е жаба и половина. Дай му една локва и не го търси.  Mr. Green От няколко дни почна по да ме слуша май  Thinking ама не смея да се похваля. Иначе за яденето и ние сме зле. 10кила на 84см ама вече хич не се ядосвам колкото и когато и аз като теб съм решила.
Думи тук там научава по някоя ама не ги казва много добре.
С гърнето сме до никъде. Опика къщата ама развитие никакво.

Рапорт даден  Heart Eyes

# 247
Веднага и аз да се отчета кратко и ясно:)
Оправихме се от гнусния вирус, дано да не ни хване пак до края на лятото, че при някои повтаряло. Варти още нииищо не говори, само бърбори бебешки и казва мама на всички.
Майка ми купи тук едно гърне - прилича на столче с махащо се по средата съдче, за да се изхвърли съдържанието лесно. На цвят е розово - нямало друго в магазина:) не че ме интересува особено. Но... на Варти изведнъж взе, че му хареса и му е по-удобно от другото - обикновено и по-ниско. Така, сменихме модела и човека си казва и сяда. Естествено не всеки път, има и пропуски, за целта се снабдявам с няколко чифта панталонки, когато излизам. Освен това, когато се напишка не бързам да сменям, оставям го малко, че да му е гадно Blush

Хайде, който иска разходки в морската градина да свирка!

# 248
  • София
 Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

Ще ходим в морската като стане диването. Ще си оставя колата на автомивката на спортна зала и съм там.
Час за жалост не мога да кажа, но не по-рано от 18 часа. Спи до късно Кари.

# 249
Мегиииии
Хайде и аз да се отчета!

Не сме ходили на консултация и не знам точни мерки, но е около 12,500кг. и около 88см.

Мнооого говори, всичко повтаря, включително мои изречения от по 2-3 думи,като копира и интонацията ми, даже си исмисля разни неща и разказва, обяснява с изречения от по 3 до 5 думи, както вече казах е научил малка част от приказаката за мравката и щуреца, която звучи ето така:
"Мамо, (бабо), махке, а така!" - бабо, мравке, где така?
"Ичам Уучо, ааа на!" - тичам Щурчо за храна!
И на него му се чудят колко много говори за възрастта си, мълчи само,когато спинка!!!

За яденето не се оплаквам хапва си всичко

С гърнето и ние сме до никъде, голяма игра пада с него, слага играчките, обяснява им да пишкат в гърнето, но той рядко сяда без памперси на него, иначе му е много удобно сталче!!!

Вече излизаме без количка, върви с мен за ръчичка или без, но в моята посока на движение!!!

Ето и 2 заглавия за следващи теми:
ОКТОМВРИйчето на плажа се препича и нови думички изрича!
ОКТОМВРИйчето отива на море, шоколадов тен да събере!

Ами, това е май за сега!!!

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 18:14 от Bulechka™

# 250
Здравейте,

Ето отчет и от нас :

за гърнето - нула постижения като навици, но явно й е горещо с памперса, защото протестира и го сваля сама. Днес го махам и купувам повечко прах за пране и нов парцал запода. Навън - вътре все ще сме без памперс. Идеята за куку-столче е добра. Ще ни бъде трета бройка, но какво от това.

за говоренето - дъра-бъра безспир. По нейно желание казва  и цели изречения и  е на периоди. Например сега разучаваме гласната "у" и всичко е "маму", "а'у"(ако), "бабу", "папу", "аму","мацу","бебу","паму" (памперс). Обича да пее, при това доста вярно, най-често приглася на триколката с "ня,ня,ня".

с яденето - и ние сме на периоди. Някой път като затвори устата и по цял ден кара на вода, друг път като вчера си изяжда и трите порции от кухнята и още куп неща. На морето ме измъчи. Иначе сме 11 кила 86см някъде. Отдавна не сме се мерили. Много е яка и се катери след каките и батковците за мой ужас.

Mirama, много хубави снимки правиш, но и моделката ти е страхотна.

На всички   bouquet Hug и хубав ден желаем с малкото торпедо.

П.П. Абе, не мога да си сложа снимка на профила. Не знам какво става, но не ми приема файловете.

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 12:28 от Тонито

# 251
Здравейте и от нас!

Аз не пиша, ама всеки ден ви чета. Просто вече немога да смогна на темпото, наложено ми от щерката.
Отчет както следва: Грета- дива и щастлива. Аз -  #Crazy

Иначе говори, но пред непознати мълчи. Не винаги й разбирам, но пък тя винаги открива начин да изрази желанията си ясно. Успяваме дори да водим кратки диалози.

Гърнето използваме по предназначение. От 1 месец слагам памперс само нощем и когато излизаме. При нас се оказа проблем, нежеланието й да се изхожда без гърне или в тоалетна. Принудих се да слагам памперс, защото не мога да нося гърне навсякъде.

Яде всичко и по много, а все така слабичко и дребно дете.

Не върви, а само бяга. Като куршум е - не помня откога не съм пила кафе седнала.

От морето изпитва див ужас, та се отказах да я водя вече.

Лек ден ви желая!

# 252
Момичета и аз да се намърдам в темата.И аз си имам октомврийче ,но никога не съм писала тук.
Искам да ви питам дали и при вас е така.От известно време моята хубавица започна пак да се събужда нощем,а така хубаво си спеше преди...Не вярвам да е от зъби.По-скоро мисля дали сънува вече кошмари.Отиваме при нея,слагаме ме я пак да легне,помилваме я малко,тя се успокоява и излизаме.Отнема по-малко от минута за разлика от преди,но аз се чудя каква ли е причината.Аз разбира се след това съм ококорена,не мога да заспя поне час.Казвам,че не е от зъби( макар,че още 4 трябва да излизат,не че мога да видя ),защото веднага спира да реве като отидем при нея.А все още си заспива сама,не е страх от отделянето.

А да кажа за ръката,повече ходи за ръка с баща си.А като даде ръка на мен съм много щастлива.
А от вчера започна да казва мама.Най-накрая.Преди само тати тати.Не е от много говорещите.Речникът и се състои от:тати,кола,папа (пате),мама,цвете(или някаква си нейна форма на цвете).Толкова ми е интересно като започне да казва някоя нова дума.

# 253
Цитат
Не върви, а само бяга. Като куршум е - не помня откога не съм пила кафе седнала.

Аз пък от както е проходил изобщо не съм ходила  на кафе  ooooh! с него това е мисия невъзможна Приятелките ми вече не ме канят на кафе ooooh!И да се похваля утре заминаваме на Сандански Peace

# 254
Snasho, моята булка се буди когато я хапят комари. Веднага заспива след това, но явно я боли и се стряска. Мисля да сложа апаратче с таблетка довечера.

Мечтание, нали и аз от това се оплаквах. Напоследък Диана започна да търси други деца и да се заиграва с някого или в група, та положих и аз д-то и на пейките. Даже една кола изпих с притичване. Досега беше бегом в тръс из цялата градина, а тя не е от малките. Изглежда се променят нещата с възрастта.

Да докладвам, че махнах памперса сутринта. Резултата е 5 чифта напикани гащи, повечето само подмокрени. Цяла сутрин подпикваше, резултат в гърнето или в тревата = 0. Купих гърне-столче и половин час седя на него по голо дупе, пак без резултат, но явно й хареса. Вече не се тревожи като се напишка, направо идва да й сменя гащите и пак тича да играе. Гледа с интерес едно момиченце как клечи в ръцете на майка си и естествено и ние поклечахме и попяхме даже, без да свърши нищо. Връщане назад няма, обаче, следобед ще купя още гащи.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт