Отговори
# 225
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Мирама, отиваме от 25-ти август в станцията на военните. Не знам къде се намира точно, защото за първи път ще ходим в Рибарица. Ако искаш да ти пратя телефона или ти да ми пратиш твоя да се чуем там  Simple Smile
Ирен, и Христина заспиваше много трудно, но както писах в предния пост след като се върнахме от една хижа започна да заспива по-лесно, а днес даже бише и сама  в стаята Wink Дано и вие да намерите някъкъв начин за по-лесно заспиване, винаги има, но докато го открием ooooh!
Бързо оздравяване на Дими и Варти  Praynig
Лека вечер на всички  55 newsm46

# 226
Здравейте,аз дет се каних толкоз,днес не можем да дойдем,Мила е на АБ ,сополи,тече й очето и днес има много суха кашлица,едвам говори.Кисела ужас.По-късно ще се включа.

# 227
Мишонка, много лошо, че са се влошили нещата при вас. Дано малката се оправи бързо, че и в това топлото представям си какво му е на детенцето.  Hug
Варненски мами, а със срещата какво става? Кажете дали останалите ще дойдете, за да не се окажем само двете с Дея накрая.
Альонка, бързо оздравяване и на Дими Hug  и на Варти на мама Азалея. Бързо да ви оставя на мира морския вирус.  Naughty Hug

# 228
Здравейте пак,много ми е кофти ,че не можем да дойдем на срещата,но такива са обстоятелствата в момента.Дано другите мами се появят та да си изкарате добре.Мила за сега бива ,не е вдигала Т,но пък на всеки 3-4 часа все давам по някое лекарство и АБ и е страшна борба,оклепваме цялата къща дрехи мрехи,става манджа с грозде.
Альона-дано Димка се оправи по най-бързия начин ,че много неприятно така.Ние снощи бяхме на рожден ден и в 23 ч трябваше да се прибера да дам АБ ,щото майка ми не може да й отвори устата,абе не пожелавам на никого да му се разболява детенцето.
Варненки,пийте по едно кафе и заради мен.Надявам се скоро да ви видя. Hug

# 229
Здравейте и от мен. )))
Днес ставахме кръстници за втори път, по-късно ще пусна и снимчици. )))

erisii, ние си ходим на станцията на военните вече от 2г, ако искаш ми драсни на лични и ще се разберем. Ние сме там от 23ти. )))

Пожелавам бързо оздравяване на болните дечица.

# 230
Вчера си чакахме с Ники до 18ч и тръгнахме  Crossing Arms

# 231
Момичета пиша ви да ми стискате палци.
Сутринта като се събуди Ванеса и не можеше да пази равновесие. Беше много отпаднала и много се уплаши тя, след като хапна и малко си постоя в столчето се пооправи, но много се уплашихме всички.
Сега баба и я преспива и после ще видим като се събуди какво е положението, ако пак не е добре ще я водим да я види педиатърката ни.
Много се уплаших да ви кажа.
Няколко пъти говорих с педиатърката по телефона, каза че щом после се е оправила и сега всичко е наред може да е от жегата последните дни. А и в нашата спалня е голям задух.
После като и мина даже игра с баща си на гол с топката, смя се, пееше ми МИЛА МААМОО.
Ох дано вече няма такива неща, и на никой да не се случва  Praynig

# 232
: Irenn Стискам палци всичко да е наред при вас и да няма нищо тревожно HugОт тия жеги и Бобо е като пиян морков Rolling Eyes Даже неиска и да хапва само течности и млекце
Всички болнички да оздравяват бързо
аз имам болки в яйчниците и кръста и ми се плаче а Бобо е нахапан по ръчичките от комарче с какво да го мажа много се сърби newsm78

# 233
Здравейте,

Ние тъкмо се прибираме от морето. Бяхме с баща ми и Диана и много хубаво си изкарахме. От голямото треперене да не разболея Диана, тя се оказа здрава като камъче, но съм на антибиотик.  Mr. Green

Ето ги Диана и морето - http://vbox7.com/play:d5b948b8 Зза съжаление ми се прецака фотоапарата и спасих само този файл и две снимки.

Това беше основното ни занимание на плажа - аз се опитвах да извадя детето от водата, тя се опитваше да ме надхитри и да се нацамбури вътре. Слава богу, още я е страх да влиза навътре, само до коленете и бяга навън. Занимания с пясък и кофички почти нямаше, като изключим компромиса - аз нося с кофата вода от морето, а Диана си топи краката вътре. На майка си се е метнало, милото. И мен трудно ме вадеха от водата навремето.

Това е накратко, връщам се назад да попрочета изпуснатото и пак ще се включа.

Дано болните дечица оздравеят бързо, че е много неприятно да си болен в жегата.

# 234
Момичета то София, ето идея за среща!!! newsm18 Дано се решите да дойдете и да се видим, поне от нас нищо не се изисква, има място за децата, за нас и не искат такси или друго - дано ви хареса!!! Hug

Болничките да оздравяват!!! babydust7

Не съм ви чела, че дребо е във вихъра си!
Ние сме добре, растем и палавеем, учим нови неща, разказваме, научаваме наизуст (малка част от приказката за щуреца и мравката) и се опитваме да се научим за какво точно е гърнето, освен за игра и "шапка", вече излизаме без количка, взимаме я само за по-дългите разходки, Коско обяснява какво му се яде, какво иска да си облиа, кои обувки да обува и т.н., и т.н., абе човече с характер...

# 235
Здравейте отново от мен. )))

Ирен, дано е било от жегата и да няма никакви проблеми с Ванеса. За всеки случай може да прескочите до лекарката.

Тонито, хубаво сте си изкарали на морето, браво. ))))

Ето малко снимки от кръщенето вчера на Троянският манастир. )) Хубаво беше, мисля да прескочим някой ден само тримата и да се разходим, от година и нещо не бях ходила. )))

гледа към едни котки (в последствие си хванахме едно малко котенце да го гуши). ))))
пак там
свещите бяха голяма атракция
на чешмата
прегладняла след кръщенето, хапва питка
уммм че вкусно!
с кръщелницата
с мама
и пак
и още веднъж

# 236
Мимка* , много неприятно, че никой не е дошъл на срещата Confused  ... то и последният път беше същото, но Меги&Кари прелетяха за за отрицателно време от другия край на града  и успяхме поне тях да видим. Hug

Много болнички дечица - дано бързо се оправят! Ирен, дано да е било от жегата и да нямате повече такива случки с Ванеска!

Мама мия, Дея много е пораснала! Heart Eyes и ти хубаво си си попътувала.
Мирама, Тонито - много хубави снимки!

Мечтание - Бобо и Роско май са все на един и същ режим за храненето Laughing и при нас картинката е същата. За нахапано от комари и др.такива имам едно спрейче на Autan - dopo puntura (пише на него) - то е за след ухапване.

erisii, браво на Христинчето за памперса и заспиването! Дано да си изкарате хубаво в Несебър и ако си направите разходка до Вн. се обади! Hug Дано да свикне бързо Хриси с яслата и ти да не се тревожиш!

Irenn и ние бяхме доста дълго на този принцип - с памперс навън, но накрая реших да си приготвям по три чифта резервни гащурки и да си правим разходки близо до нас (стига човек да няма други ангажименти), че иначе само го обърквам и мога да кажа, че стана Simple Smile - иначе и той като се заиграе забравя...като почна да го питам често пък почва да си измисля Laughing.
Нося си и по 2-3 пластмасови чашки Laughing - все пак се оказа добър вариант за в заведение/рестор. например Wink
Получихме си и сгъв. гърне -много е компактно и става и на адаптер за WC (лесно преносим).
..аз ви надух главите с моите памперс истории Embarassed Rolling Eyes, но при нас това е най-актуално.

Мишонка, не се тревожи за срещата! Мила бързо да се оправя, пък дано все пак се видим докато сте тук. Май лятото по-трудно става организацията, че всеки по почивки, задачки, гости и т.н.

Лека и спокойна вечер на всички!

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 01:02 от Di&Ro

# 237
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile Ето една малка почерпка за здравето на сина ми,който днес е именник /Извинявам се за размера на снимката/

# 238
здравейте Simple Smile
гледам раздвижила се темичката през последните дни, ние бяхме на гости по селата ,децата си изкараха много хубаво , имат басейн и се къпят на воля,иначе сме добре,бяхме на консултация и Станислав тежи 12.300 кг и 88 см
erisii да ви е жив и здрав баткото   bouquet

# 239
Само набързо ,че сега се прибираме от разходката.
Ирен-дано сте добре вече,нормално е от жегите.
Мимка-много съжелявам за срещата,много неприятно,поне да бяха се обадили другите мами,че не могат да дойдат.
Мила е по-добре вече,но до четвъртък трябва да си пием АБ.
Утре ще пиша повече,че напират тука д агледат филми.

Общи условия

Активация на акаунт