Отговори
# 210
Добро утрооооо,айде поспалани,сядайте с кафето тук и се разпишете поне с два реда,ама ха :(Eто да се събудите

Ние вчера бяхме на море,Мила се държа учудващо добре,много се забавлява,напълнихме й басейнче с вода и се кисна там,за влизане в морето и дума да не става.Но не можа да си поспи ,имаше силен вятър и я събуди точно 15 мин след като беше заспала.Та сега все още спинка,въпреки шума който правим с  баща й.

Анелиа-голям сладур дребо.
Мамма мия-Дея е голяма пуканка,а ти ми се виждаш бая заслабнала.Дано се организираме нещо за събота,за сега две мами отпадат,Джиджа и Ди Ро ще имат гости.Галето и Меги са под въпрос,също и Венерка,нямам кординати на Мимето.Предлагам да е събота ,щото тогава мамите които работят ще са в почивка,ама то май работещите няма да дойдат .Ох незнам,вече за 2 и път се опитвам да събера дружинката .Дано този път стане да се съберем,че ей на мина 1 месец от как сме тука и не съм видяла никого.
Писах ти на лични.

# 211
ей как надуших че ме търсите  Mr. Green
Събота следобед ми е ОК, ще чакаме ли да се наспят децата или навън който спал-спал?
Иначе аз работя вече усилено, нямам хич време за форума, вечер като се върна имам 2 часа точно с малкия и после 2 часа за мен  Rolling Eyes
Абе вече посвикнах ама ми е кофти още понякога.
Ще влизам да проверявам за срещата, много искам да се видим  Hug

# 212
Хей Варненки
относно срещата
понеже има нови предложения хайде на бързичко да кажете кога е по удобно на повечето за среща
Петък или Събота следобед в 17ч (може и по късно)
на входа на Морската под винса на алеята с пейките

хайде мислете и пишете

# 213
Привет и от нас!!!
Чудесни снимки!

Ето и по нещо освежаващо в жегата, днес Косьо става на 1г. и 9м., еееех, как лети времето!!!!

Какво става с общата среща по повод РД на децата?
Като не успяхме миналата година, поне тази да се съберем, а?

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 10:06 от Bulechka™

# 214
Bulechka- Не е лоша идеята !!!!!!Ние с малчо  като нови във форума не сме се запознали с никой от октомвриичетата Sad

# 215
  • Пловдив
Здравейте  Grinning
Ние се позагубихме, бяхме малко на балкан. Хванахме лошо време , но пак си беше разнообразие и хубавото е , че откакто се върнахме Хриси заспива по-лесно от преди. Преди ми трябваше около час за да я приспя, т.е. да стоя при нея докато заспи, а сега максимум 20 минути. Явно смяната на обстановката се отразява добре и на децата, а не само на нас  Grinning
Сега се готвим за морето, купих бански, джапанки и други дребни неща. Заминаваме на 31- ви за Несебър. После като си дойдем ще подготвям документи за ясли  Sad. От 25-ти другия месец сме на Рибарица и после от 31-ви тръгва на ясли. Не знам на кого ще му е по-трудно да свикне, на мен или на Христина. Много ми е притеснено, че е свикнала само с мен и не ми се отделя от полата, постоянно ме търси. Но рано или късно все ще трябва да свикнем. При нас всичко е наред. Доста е понапълняла малката и затова се възползвах, че не си търси млякото вечер и и го махнах вече. Вече 4-та седмица е без памперс, но все още има дни в които се случва да се напишка. На обед я слагам с памперс, но почти винаги е сух като се събуди. Пак беше няколко дни с температура и съм в очакване да се появят и последните кучешки зъби, че иначе нищо друго и нямаше.  newsm78
Варненки, айде да направите една срещичка и после чакаме снимки. Hug Чак ме е яд малко, че реших тази година да ходим в Несебър, а не във Варна, като гледам колко много сте там сега. Crossing Arms
Прегръдки и целувки на всички  Heart Eyes

# 216
Здравейте,набързо само да напиша за срещата,че Мила е малко крива ,има едни сополи,май от морето.Та ако Мила е добре и не ни мине котка път викам аз в събота да е срещата,че ние в петък сме на рожден ден и няма да можем.
Та така предлагам в събота ,17 ч. на входа на морската от към винса,както миналата година.

за сега сме

Мишонка95
Мимка
мамма мия
Лени

Меги -ако не е на работа
Галето -все още не знам,чакаме включване да потвърди.
Венера под въпрос

Ако има други мами моля да се включат

# 217
Здравейте и от мен отново. ))))

При нас нищо интересно, все същото с някой изключения. ))
Калина близо седмица имаше страх, че ще падне, не можех да я преоблека на шкафа за преобличане, нито на спалнята. Като я накарах да легне и тя почваше да се стиска за мен и да повтаря, че ще падне. Но от вчера пооправихме нещата. ))))
Всеки ден ги измисля нови номера, все глупости в общи линии. )))

Чудесни са снимките на всички дечица, от вчера разглеждам. ))))

Аз съм естествено за ОБЩА СРЕЩА НА ОКТОМВРИЙЧЕТА, но....за съжаление ще се окаже, че ние сме най-несериозните (да не използвам по-груби думи) от всички отчетни...) Не само че миналата година не направихме, ами като гледам и тази няма да стане.
Навита съм и да поема организацията ако е някъде в нашият край, няма никакъв проблем за това.

erisii, не се притеснявай толкова за градината, като гледам по моите приятелки, децата се адаптираха веднага, без драми и т.н. (като на едната момченцето беше вечно залепено за нея, страх го беше от други хора и деца и не ядеше нищо в тях, а в градината е точно обратното).
Къде ще ходите на Рибарица, ние също ще сме там от 23ти август. ) Може да се видим там поне. )))

# 218
Ето ме и мен кукувицата по никое време  Rolling Eyes
Сега ще видя да попрегледам снимките, че май има нови и съм ги изпуснала.
Малката е добре, имаме голям проблем със съня, много трудно заспива. Трябват ни 2-3 часа да я преспим, както на обяд така и вечер. Тази сутрин е станала в 10 и едвам я преспахме за близо 2 часа в 23.30 часа. В 22  я изкъпахме и я сложихме уж да спи, а повече от 1 час си игра докато заспа. Цял ден днес не се е спряла, тича, подскача на обяд не е спала,  и за 1 мин мирно не седи, а вечерта чак се сърди, че трябва да спи  newsm78.
Я кажете при вас как заспиват малките, ние дори стигаме понякога до там, че след 2 часа опити я приспиваме на ръце и пак не става всеки път.
Ето и малко снимки и от нас
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13594465
паролата я знаете
Пак ще пиша  до скоро  Hug

# 219
ДОБРО УТРО!!!! newsm64

irenn-по някога и ние имаме проблем със заспиването ,но е много рядко.Когато е неспокоен или болен иска да го гушкам,НО иначе вечер  си казва като му се спи /около21:30/заспива сам на леглото,а аз лягам до него!!! Hug

# 220
Здравейте момичета. Дими се разболя, мого се притеснявам. Вдига Т 39,8 и не можем да я свалим.  Панадоли, Нурофени, оцет, мокри чаршафи.  Пада за малко и пак се качва. Снощи имал Т 39,5 а краката и ръцети ледени бяха и посиняваха. Испадхах в паника. На инжекции от вчера, барками във устата и да му почистваме налепи с Тантум Верди и сода.

# 221
Альона дано падне бързо Т  Sad стискам плаци да се оправи по бързо Дими  Praynig

# 222
Благодаря Мимка. Той първо се зарази с конюктевит от ясла, после се появиха сополи , после кашлица  и сега гнойна ангина. За капак излизат кътници. 

# 223
Alyona бързо да се оправя малкия Дими  Hug.  Много е гадно с тези болести бързо да си заминават и да се оправя.
А за памперса да кажа и аз. През деня у нас седи само по гащички, има дни се напишква, други не всеки ден е различен, но заиграе ли се напълно забравя, че трябва да ми каже. Навън не иска да пишка по никакъв начин, иска си само гърнето и затова винаги си слагаме памперс, няма как да тръгнем на разходка с кукли, колички, играчки и допълнение гърне. С две думи сме си още с памперс, но предимно навън, докато спи или имаме гости, че незнам в кои момент няма да имаме локвичка.

# 224
Alyona, дано бързо да се оправите. Давай му малко клеева тинктура разредена в сребърна вода. Действа много добре, прочиства, при висурси, афти, налепи, повдига имунитета..
Ние вече сме на морето и естествено веднага лепнаме морския вирус. Всички сме се натръшкали, слава Богу мъничето се оправи най-бързо с разни методи от гореспоменатите. Много ми се иска да се видя с варненски мами, но ме е страх, още сме заразни. Ако се оправим ще дойдем на срещата.

Общи условия

Активация на акаунт