Отговори
# 195
Здравейте и от нас  Hug
Ние глоби за сега не можем да плащаме защото Бобо изхвърли апарата през терасата ooooh!
mishonka и Бобо е ужасен имам си скрита лимонка в къщи, вчера едно детенце искаше да му вземе топката и докато се усетя такава глава му удари че умрях от срам пред майка му децата хапят , удряд а ние вече удряме с глава ooooh!
Завиждам на всички дето са по морето,ние няма да ходим за съжаление но пък в края на месеца заминамаме при баба на Сандански
ох дано баба да ме отмени че другата баба не иска да гледа Бобо каза ни
Много ви е палаво детето не мога да го гледам ooooh! а ние така искахме да отидем някаде на седнем и пийнем   двамата сами но по- добре с Бобо отколкото без него Laughing Laughing Laughing
Забравих да ви кажа събори телевизора в хола 21 инча е но е доста тежък минал е от зад и го е изритал с крачетата добре че не се е ударил  а на терасата ме заключи за втори път баща му каза при друг такъв случай вече да викам пожарната да ме свалят със стълба  ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 09:25 от Мечтание

# 196
Мечтание  ooooh! един малък терминатор имаш,ама важното е да е жив и здрав.Дано ти помогне бабата,че голям кеф е да знаеш.

Ние днес май ще сме си в къщи,много е студено тук.Дори преваля ,само да понамокри малко.Аз обаче съм на фризьор Grinning

Маграт-хич не ми пращай прегръдки ,ами пускай снимки ,че ти имаш мнооогооо голяма глообаа. Hug
Айде туй от мен за добър ден,сега ставаме.

# 197
mishonka знам че е кеф да ти помагат ама на мен ми се случва много рядко и въпреки това искам второ детенце направо съм луда
Един поздрав от нас Бобо много обича това клипче
 http://www.youtube.com/watch_popup?v=XQcVllWpwGs

# 198
Да се разпиша и аз, че все не остава време......

Мпулле, честита ти племенника - да ви е жива и здрава!
Мишонка, всичко най-хубаво и на твоето момче! Много ще се радвам да ви видя и на живо с малката къдрокоска! Hug

Булечка, Мирама - много са хубави снимките и малките моделчета!
Венера, приятно моренце и добре да си релаксирате! Благородно ви завиждам.

Мечтание, Бобо много бързо действа hahaha - на теб сигурно не ти е смешно, но само като си представя сценките и се развеселих. Приятно изкарване при баба! Успех в бебеправенето! Hug

Да се похваля, че имаме напредък с махането на памперса. Казва си сам, стига да не е зает с нещо интересно..... Laughing. Доста рядко имаме инциденти. В момента пробваме и навън да пишаме.... Питах доста майки, някои казват с чашка Laughing, други май директно ги учат прави. Преслава, вие май сте по-напред с материала,  как действате навън?
Сега съм си поръчала едно сгъв. гърне, въпреки че не си представям как ще се нося с него по улиците Laughing.

Мишонка
, и ние почти не се храним Whistling - започна пак да пие предимно АМ, таратор+много плодове. Много рядко се излъгва да хапне някакво ядене. чудя се да не започват сега последните кътници да растат - нищо не се вижда като гледам Thinking

Джидже, Меги къде се изгубихте? Как са малките сладури?

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 00:53 от Di&Ro

# 199
Di&Ro вие сте крачка пред нас с памперса Бобо не казва още но аз не се отказвам Това с чашката звучи интересно ще взема да пробвам навън че сигурно сме най-накрая от всички октомврийчета
И ние почти не ядем но енергия не му липсва
Целувки за Росен от нас
[Мпулле, честита ти племеничка да е здравичка малката Моника казват че връзката между леля и племиница била много силна

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 14:05 от Мечтание

# 200
Мечтание, не се отказвай! и Роско не казваше нищо и после от раз започна сам да си сяда на гърнето. Успех и поздрави и от нас!

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 00:50 от Di&Ro

# 201
Здравейте момичета!  Embarassed  Аз се появявам един път на 6 мес., та имам големи глоби май  Thinking  Laughing .
 Аз започнах работа, Дими ходи на ясла.  И ние сме без памперс вече, но сам не казва. На ясла слагат памперс за обедния сън, понякога  има по един - два чифта мокри гащички. Сигурно когато не уцелват момента с гърнета. И в къщи се случват инциденти, но тава е защото забравям да предложа на детето гърненце или кофичка   Laughing  . 
За чашки, ние ползваме кофичка от кисело мляко и вън и понякога вкъщи . Научих го да пишка прав, интересно му, но сега се опитва сам да си държи пишока  hahaha .
Di&Ro, ние имаме такова гърне, не му харесва и не иска да сяда. Ползваме го за главата, а понякога вкарва главата вътре и се заклещя.
И мене ме заключвал по терасите, но най ужасно беше когато ме заключи в банята. След като седях там и ревах повече от час, се наложи да излизам през малко прозорче и да скачам от 2 етаж  ooooh! .
Иначе е много палав. Бела след бела прави. Пресен случай,  След обедния сън тихичко седи в стаята , надрусал си гащи , свалил ги и занесял в хола на гладилна дъска която беше на пода (да не падне върху него) и изглади това което имаше във гащи.  Като му чух гласа отидох в хола, не питайте какво видях. Цялото л**но  изгладено по хола  #Cussing out
Два пъти ходихме на плаж,  не издържам!  Искал сам да влиза във море  #Cussing out

# 202
Темичката се оживи малко затова черпя едно лятно кафе за съжаление няма да мога да го пия на този фон но пък може на някой плаж на Сандански

Alyona и ние сме имали доста такива случки с акото Laughing Laughing Laughing

# 203
Ехаа,не може да бъде направо,няколко отговора за 1 ден.
Мечтание мерси за кафенцето,супер настроение дава,а тези бебета Мила ги гледа снощи поне 10 пъти.
Альона,давай снимки на Димка,много отдавна не сме ви виждали,честито нова работа.Гладило детето,защо се сърдиш,помогнал. Laughing Laughing
ДиРо-айде тази седмица на среща,мисля събота ако искате да заформим една срещичка ,ама така следобеда.Лени ще е във Варна,тъкмо да се съберем повечко мами.
Айде Варненки,казвайте кога ви е удобно следобеда тази събота дето идва.

# 204
ПРИВЕТ !!!!!!!  УУУУУУУУФФФФФФФФФФФФ как си мечтая за кафенце на моренце.Да кажа и аз за гърненцето ,онзи ден седна и се из пишка в него /С 100000000000000 УГОВОРКИ/както и да е,но голямата работа си я свърши до него.Определено не ще гърне!!! ooooh!.Сега да разкажа днешна случка,става младежа сутринта мокър до косата ,пишкал пишкал та се олял Joy сменям аз памперса ,тоест слагам последния и се приготвям да тръгвам към вкъщи/ние сме при свекърва ми/, казвам си ей как точно ми стигнаха памперсите ,НО след закуската  голяма беля в памперса #Crazy.Никога не го прави по това време,но по закона на гадостта.Аптеката отваря в 10 а часа е 8:30 ШАХ,обувам му гащички и му казвам ''миличък обувам гащички и тръгваме към вкъщи недей да пишкаш за да не се намокриш,ако има пиш ще ми кажеш''.40 мин пътувахме и наистина не направи нищо в гащичките,като слезнахме се из пишка Joy.

ВЕСЕЛ ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 13:26 от anelia 10

# 205
След обедния сън тихичко седи в стаята , надрусал си гащи , свалил ги и занесял в хола на гладилна дъска която беше на пода (да не падне върху него) и изглади това което имаше във гащи.
Joy Joy Joy страшни имитатори са дребните!

Мечтание, много симпатяжко клипчето - аз чак сега го видях.
anelia 10 , при мен линковете не са активни. Имаш сладко аватарче Simple Smile.

За срещата
, аз най-вероятно няма да мога, че ще имаме гости, но ако случайно се освободя ще ви прозвъня да разбера къде сте.

# 206
Нещо става с компа не мога да кача снимки #2gunfire #2gunfire #2gunfire newsm78 newsm78

# 207
anelia и ние сме така не иска да види гърне а като излизам навън нося с мен една чанта с гащички и панталонки

# 208
Привет на всички от един позагубил се човек.  Embarassed
Бързам да ви благодаря на всички за милите пожелания за рождения ден.  Hug Да ви се връща стократно цялата положителна енергия.  Hug Hug Hug
Аз да си призная тогава точно осъмнах на път за Берлин и въпреки че ми беше мъчно за Дея, си прекарах страхотно. Целият юни пътувах, бях по концерти и съм доволна, че успях най-накрая да си подаря /е, не и без специалното участие на мъжо де  Heart Eyes/ всичките тези емоции.
Признавам си, че и нищичко не съм чела от много време, но ми се мерна, че Мишонка е споменала нещо за среща тук. Пускам това и ще продължа да чета. Пишете ни и нас с дребата, ако се уговорите нещо.
Целувки на всички и ще следя, за да не пропусна, ако все пак има среща.  lovekiss

Малко нови снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183622&pid=13566284&view=3

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 16:09 от mamma mia

# 209
http://lh3.ggpht.com/_jUHyWgG9x90/SlxzVVWp1VI/AAAAAAAADbw/W_5prB … s512/IMG_3012.JPG  ОБИЧАМ ДА ЗАСПИВАМ С ЛЮБИМАТА СИ БРАТОВЧЕДКА!!!!!!!!!!

http://lh6.ggpht.com/_jUHyWgG9x90/SlxzhJthVKI/AAAAAAAADcI/j83TSK … s400/IMG_3021.JPG ОБИЧАМ И ЦЕЛУВКИ ДА РАЗДАВАМ!!!!!!!!!!!!!

http://lh5.ggpht.com/_jUHyWgG9x90/SlBME4MVKaI/AAAAAAAADME/EEArme … s512/IMG_2849.JPG ОБИЧАМ И ЩУРОТИИТЕ!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт