Отговори
# 180
ЗДРАВЕЙТЕ!!!! Много на бързо влизам ,малкия е с 39,8 температура и цялата му уста е с някакви червени пъпчици,чудя се дали е от температурата newsm78, нищо не ще почти да яде само кисело мляко се излъгва да пие  ooooh! днес и аз с 38,5 температура и болки в гърлото /вода не мога да пия,много боли/.

mishonka-да ти е жив и здрав!!!

mpulle-честито!!!

Благородно завиждам на тези който са били на море,дано и нас ни се усмихне късмета да отидем!!!

ВЕСЕЛ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!!!! Hug

# 181
Анелия може и да е херп-ангина. Влади изкара тази седмица една и определено в момента се е активизирал този вирус...Заведи детенце на лекар.

# 182
здравейте Simple Smile
минавам да се разпиша , че от доста време не съм имала възможност да пиша
честита  племенница Мpulle , да ви е жива и здрава и много да ви радва !!!
честит рожденник и на  mishonka95!!!Благодаря за почерката  bouquet
anelia 10 дано се оправи по - бързо малкия ,как сте днес ?
Минана Честито  bouquet Лека бременност ти пожелавам и хубав и здрав бебок накрая
От миналата седмица съм с двете деца вкъщи и направо е лудница на моменти, и ние изкархме вирусна ангина и беше много интересно малкия ляга да спи и се събужда с Т и го заведох веднага на лекар и бяхме с тази диагноза и за три четери дни се оправи , но днес каката преди да заспи се оплака от главоболие , дадох и малко хексалгин и сега спи , дано не се разболява и тя , че ми писна от болести , ние също през деня сме без памперс почти от 2 седмици ,правим и бели ,но със всеки изминал ден се надявам ,че скоро ще свикне и ще  си казва,защото сега като го сложа на гърнето прави малка или голяма работа , но сам като ,че ли не се сеща да отиде,казва си браво и се смее с глас
приятен ден на всички

# 183
Лелеле каква активност има в темата,не е за вярване.Айде бре,разпишете се,срамота.То и аз хайманосвам много ама фърлям тука по едно око.
Желая на болничките дечица бързо да оздравеят.
Ние сме добре,Мила бърбори доста,повечето не й разбирам,но на нея не й пука много.Обикновено следобедите излизаме,доста е социална,но и нахалничка ,ходи и взима на другите деца играчките,те не че и нейните не ги взимат де,ама после настава една припирня,кое на кого беше.Инак с храненето сме много зле,яде от дъжд на вятър,хапва по 2 пъти на ден по малко,иначе мляко пие,за туй много не се притеснявам.Прихапа си езика преди 3 дена и й тече бая кръв,удари се в масата като слизаше от стола.Може и за това да не яде.На плаж ходихме веднъж,ама нещо май другия път ще идем сами. Grinning
Междудругото да информирам варненки,че в четвъртък или петък ще се домъкнем,аз ще звънна на Меги и Галето,само на тях имам телефоните,та който иска да се присъедини.Пишете тук или на скайпа,включена съм нон стоп.Айде,че имам чувството ,че сама си говоря тука,то не че не е така де.Пишете,че пак глоби ще има и то яки.

# 184
добро утро момичета Simple Smile
заповядайте на едно кафенце , който  е тук

някой знае ли какво се прави като се намери злато , аз оня ден си намерих един златен пръстен и имах монети и оставих на мястото ,където намерих пръснена и сега се чудя какаво да го правя
приятен ден на всички

# 185
Сега му се радваш и отиваш да пуснеш фиш от тотото  Joy Явно си в късметлийска серия

# 186
ПРИВЕТ!!! ДОБРЕ СМЕ!!! Малкия е ок,не е херп-ангина/кво беше това чудо не знам/,но добре че мина.Само малко устичката по изгоря от температурата ,но минава вече.На всичкото от горе от един магазин взе касетка в която докарват киселото мляко и започна да я бута по земята,НО една плочка беше по нагоре от другите и БАМ.Та сега и с разбита уста!!!!

valen_tina-браво!!!И аз подкрепям идеята да пуснеш тото Joyпък и ще почерпиш после Joy Hug

# 187
Здравейте ,днес имах намерение да посъбера варненската дружинка ,но дъждът ми развали плановете,така,че оставяме за друг път,мисля другата седмица ако не вали да се организираме по-сериозно,може събота или неделя,за работещите мами да е по-удобно.Така,че приемат се предложения.
Анелия-браво ,че сте оздравели,разбитата уста е част от порастването,няма дете дето да не си е разбивало устата или коляното Wink
Валентина-късмет просто,не знам кво се прави,ама пази си го.
Айде пишете да не почвам с Crossing Arms глобите

# 188
Здравейте здравейте Simple Smile
Ех нещо все не смогвам да пиша, пък и май нищо интересно покрай нас Rolling Eyes по цял ден обикаляме като за световно я да свършим нещо по апартамента, я да обикалям със Сани градинки и паркове Sunglasses Добрата новина е че апартамента е готов  Simple Smile остава само другия месец да се монтират щорите и сме готови Simple Smile Септември живот и здраве, ако пуснат ТЕЦ-а се местим ако ли не......като прекарат парното тогава #2gunfire
Моника расте и дебелеее Simple Smile за сега любимите и занимания са да суче лакомо и спинка сладко Simple Smile)))))))))
Днес заминаваме за Бургас и планирам до към 22 август да сме там Simple Smile Надявам се за този период Сани да се научи как се ползва гърнето  Simple Smile За целта съм решила по цял ден на двора в баба ми да е по гащички или по дупе Simple Smile

Пожелавам на всички весело изкарване на почивките Simple Smile в Бургас няма да имаме интернет така че края на Август очаквайте включване от нас  Simple Smile

Целувки и ви пожелавам весело, слънчево и прекрасно лято   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 189
Глоби,глобиииииииии #Cussing out

# 190
Привет от нас!!  bouquet

Еййй, ама срамота, от 7
-ми юни я пишем тази тема и не можем да я изпишем вече толкова време!!! Къде сте, бе хора? newsm78 Врeмето последните дни никак не е за разходка?

При нас нищо ново! Дребен си е ОК, расте и палавеее и все повече приказва, вече свободно повтаря изречения от 2-3 думички, които му казвам!

Целувки от нас[/color]

[/color]

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 19:29 от Bulechka™

# 191
Много се загубихме всички. Май всички сме по животааа.
Булечка, добре сте си изкарали на почивката. Нали в Китен бяхте?
И ние тези дни ще заминаваме за Китен, само че децата оставяме при бабите. То иначе с нашите диваци няма да е почивка.
Ще сменим малко обстановката, ще релаксирам, че нещо се сдухвам напоследък.
Мпуле, и на вас весело лято. И на всички останали  Hug
После ще плащам глоби Wink

# 192
Здравейте и от нас. ))))

МНого опустяла темата, защо така....) крайно несериозни са всички. ))))

На тези, които са по морето пожелавам приятно изкарване....аз както гледам до морето тази година няма да стигнем (аз не страдам особено). ))
Ако има болнички деца бързо да се оправят и всичко да е ок. ))))

При нас е все едно и също, гледаме Калина кой, когато може. ) Аз ходя на работа, но сега края на месеца приключвам и ще видим какво ще правя, не съм го измислила все още. )
На Калина не и млъква устата, постоянно учи нови думички и повтаря като папагал след нас каквото кажем. ) Лошото е, че понякога ми казва нещо, а аз не мога да я разбера (по-дългите думи ги съкръщава на половина и си харесва първата, или втората половина от думата), и започвам да изреждам различни неща, та дано уцеля какво казва точно. )
Последните 2седмици си играем с едно приятелче от София, момченце с 1месец по-голямо от нея, чудесно дете и много добре се разбират. ) (започвам да си мисля, че момчетата са по-спокойни от момичетата).

Ето и някой нови снимки от нас от петък. ))))

с топка
и пак
муцунка
още една
показваме си езика
късаме листа
ето защо заваля вечерта

# 193
Хей,браво бе.Има лееекичко развитие.Коската и Калина са много пораснали и много сладки. Heart Eyes
Днес бяхме във Варна в Морската градина,не се обадих на никого,бяхме цялата фамилия,барабар с майка ми.Но скоро надявам се да се видим с мамите от Варна и с тези които ще дойдат на почивка. Wink
Мила днес беше център на внимание ,опищя навсякъде,яде  бой по дупето и както си му е реда наказания .Ужасна е просто.Иначе е много любвеобвилна,радва се много на деца,даже онзи ден се радваше на едно момченце и го милваше по лицето и изведнъж детето я захапа за пръстчето.Голям рев падна,ама то бая си заби и зъбите де.
Мацки аз снимки ще пускам вече от Каракас,защото нямам кабели тука да сваля снимките.Това е от мен за днес,пишете ей,че много глоби ще има. #Cussing out

# 194

Общи условия

Активация на акаунт