Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте   Grinning
Мишолина, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве и щастие!   bouquet  bouquet  bouquet Драсни някой ред  Wink
Минана, честито  bouquet и лека бременност!
Мечтание, чакаме добрата новина и стискам палци всичко да е наред
Мишонка, аз ползвам на Себмед, лосион 30-ти фактор. Peace Около 30 лева е.
Виодиди, честито ви ново возило. А манекенката е много сладка  Heart Eyes

# 166
Здравейте мили момичета  Hug  Влизам да се похваля и да ви зарадвам  Heart Eyes Чудото стана!!! Вече два дни съм изпрала само два чифта гащи и то наакани, защото моето гардже се научи да си казва за пишкането, но акането, явно защото го прави по веднъж на ден още не го усеща съвсем. Все още го тренираме... Казва по няколко пъти преди да се наака, но само пръцка и накрая ми сервира изненада в гащите. Както и да е...много, ама много съм щастлива. Сега само се надявам така да се задържат нещата и спокойно мога да тръгвам на работа. Много съм горда с детето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам на всички, свалящи памперса да е бързо и успешно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 167
Охооо, браво на момчето! Честито, Преславче!

# 168
Здравейте аз да се обадя,че съм тук! Върнахме се набързо,че всички се разболяхме,а малкия и Т вдигна и не ми се седеше с 2 болни деца! По къно като имам време,ще ви прочета,че Анна-природното бедствие пак твори някоя щуротия!

# 169
Здравейте на всички!!!  bouquet
Не съм ви чела минавам само да се отчета!!!

Ние малко се поизгубихме
Първо ни изгоря лан картата на компа и още не сме я оправили (сега съм в наще и пиша от там), второ бяхме на мореееееее!!! Изкарахме прекрасни 14 дни на КИтен, разходихме се до Созопол и Бургас!

Разбира се бяхме тримата, за къде без Коско!!! Той милия беше самата кротост на плажа, не се приближаваше на повече от 5 крачки разстовяние от морето, не тичаше по пясъка, че бил горещ...., стоеше си на хавлията с и си играеше с мидички, даже в басейнчето си не искаше да влиза  за разлика от миналта година!!!
Пътувахме с автобус и на отиване и на връщане, Коско разбира се беше много послушен!!!
Докато бяхме на почивка даде поръчки на дядо си и баба си, какво  "да му носят като го чакат - дядо да носи "Кушулаааат" - шоколад, а баба- "Кииииисел" и разбира се поръчките бяха изпълнени!!!
Снимки имаме около 400МВ, но за сега не съм ги качила и не мога да показвам, скоро обещавам  да пусна поне 2-3!

А да и още нещо! Вече и ние сме ш отбора на НЕкърмещи и кърмени, със  стаЖ по "специлаността" от 1г. и 8м., дребо се отби съвсем сам постепенно и се чувстшаме чудесно и двамата!!!
Толкова от нас за сега!!!

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 12:02 от Bulechka™

# 170
Така сега да разкажа на спокойствие! Бяхме на море 2 седмици,но миналия ден каката почна да се сополиви и кашля,вчера и малък бебо вдигна Т и набързо се прибрахме! Иначе беше супер-каката немога да я изкарам от водата,все с рев си тръгвахме от плажа! Но живот и здраве на 12-ти пак сме там!

Булечка и ние бяхме в Китен,говорих с 2 Софийски мами,но те бяха с по-големи момченца,ама може и да сме се засякли някъде,ако сте ходили на южния плаж,че на нас той ни беше по-близо!

# 171
Ето ни и нас  Simple Smile
Ванеса расте с всеки изминал ден, изучава света отвсякъде. Доста почна да се отпуска да говори къде на бг, къде на китайски но и се отдава нали е жена .
Честито на приетите в детска ясла, ние макар и от провинцията подадохме документи миналата година, и преди един месец мъжа ми ходи да провери и ни успокоиха, че тази година място за нашето дете няма  Rolling Eyes А догодина на есен за кога на  ясла ще я взимат незнам  newsm78
Меги бързо да се оправяш  Hug
Галя малкия много е пораснал, и много хубаво другарче си му взела.
Минана Честито   bouquet Лека бременност ти пожелавам и хубав и здрав бебок накрая  Hug
red_girl  бързо да се оправят децата и браво, че сте си изкарали хубаво на морето. Весело море и на 12-ти
 Bulechka™ браво и на Косьо ама много послушни тези деца.
Да ви се оплача малката последните 2 седмици проявява страшен характер, и колкото и да си сдържам нервите се успява да ме влуди. Научи се да казва много хубаво НЯМА и познайте казва го за всичко и на всичко.
И така тя расте, дивее из нас на улицата и на всяка 1 мин чувам тази вълшебна думичка. Надявам се бързо да ни мине този период и бързо да се върне моето добро и послушно дете.
Ох стига съм се оплаквала, извинявам се ако някой съм пропуснала и пак ще пиша  Hug

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 23:50 от Irenn

# 172
Минавам доста набързо и съвсем накратко да дам отчет.
Да напомня за нас /ако вече не сте ни забравили/. Лелята, която гледаше Мария доста бързичко ни напусна  - писнало й да работи и си замина. Добре, че ни каза от днес за утре и аз успях да се спретна. От 1-ви юли Мария ходи на ясла. Засега нещата са доста добре - на Мария й харесва, но.. Все пак ходи само до обяд и за 3 дни не е ясно как ще е по-нататък. Всички в яслата се държат много добре, но.. нали затова си и плащаме. Мария е голяма бърборана и смятам, че доста по-добре ще се оправя в живота от брат си. АЗ се опитвам някакси да балансирам между работа, домакински задължения и двамата терминатори... как се справям не е много ясно, но таткото няма друг избор....  и ме търпи.
Пускам две актуални снимки, за да видите колко е пораснала Мария.
Оставям ви и на всички, които вече сте били на море благородно ви завидях... Надявам се дребните да са здрави и следващия месец и ние да отидем до морето.
Целувки на всички
Ето и снимките
http://www.bgphoto.net/request/photo/11491/111493/8065822/.jpg
http://www.bgphoto.net/request/photo/11491/111493/8065887/.jpg
http://www.bgphoto.net/request/photo/11491/111493/8066190/.jpg

# 173
Здравейте момичета Simple Smile
Минавам да ви се похваля Simple Smile
СТАНАХ ЛЕЛЯ НА ПРЕКРАСНАТА МОНИКАААААААААААААААААА

# 174
Mpulle Честито да Ви е жива и здрава и много да ви радва всички, а най много мама и тате   bouquet

# 175
Mpulle,
 честита ти племеница! Да ви е здрава, красива , послушна и много да ви радва МОНИКА! Весел празник!

Hug Hug Hug

# 176
Mpulle Честита ти племенница,да ти е жива и здрава и много да ви радва!!!

# 177
Мпулле-честита ти племенница Моника,да е жива и здрава и много да радва цялата фамилия.Майка й бързо да се възстановява.  bouquet  bouquet  bouquet

# 178
Здравейте от мен ,включвам се да ви почерпя ,моя син Мишо днес става на цели 14 години.Снощи празнувахме до ранни зори днес,и сега мъжете са още по леглата и искат хапчета за глава Laughing.Та почерпете се за негово здраве.

# 179
Още едно спамче- КОГА АДЖЕБА ВАРНЕНКИ ЩЕ ОРГАНИЗИРАТЕ ЕДНА СРЕЩА???? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт