Отговори
# 150
И аз съм болна  Cry Утре ако съм по-добре ще пиша, че не ми се става от леглото.

# 151
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Моргана, стискам палци бързо да оздравяваш  fingerscrossed
Анелия, дано по-бързо да ви излезнат зъбите та да се успокои детето  Praynig
Галентинас, успех с държавния. Много ви е красив новия член на семейството Heart Eyes. И ние от вчера имаме домашен любимец- декоративно зайче  Grinning Познай кой кого тормози Rolling Eyes Направих снимки и ще се опитам по-късно да ги кача.
Момичета, доволна съм от себе си, защото "излекувах" машината за вода - изсипах едно шише оцет и го прекарах няколко пъти през нея  Simple Smile
Вижте това http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/06/26/744630_dve_novi_vaksin … kalendar/?ref=rss
 55

# 152
Добро утро  Laughing След двудневно лежане сега съм се излюпила в 6.30 и немога да мигна повече Tired
Вече съм добре ама какво беше това чудо незнам. Докторицата ми вика нищо ти няма пък аз цяла нощ  Sick...
Уф днес мъжа като за запече да ходим на Авка парка и край думата му закон #Cussing out Пък малкия със сополи ама там щял да му се прочисти носа. Ей голямо мрънкане ще мрънкам днес  Close
Отивам сега да се отдам на себе си докато спят още.
Май не съм се похвалила, че от 2 месеца не пуша.  bowuu

Гале успех с изпита ама ти си си ни умница и не се притеснявам, че няма да го вземеш. Ама любимеца ви е сладур и половина.
Меги душата оздрявай и ти  Hug
анелия дано излязат скоро зъбките, че като е крив малкия и ти се дразниш покрай него и ситуацията сигурно е изнервена. Поне при нас е така.
Тонито честито и на вас за яслата. Дано да им хареса на децата и да не ни угасне ентусиаза.
Благодаря на всички за милите думи за аватарчето ми.  Hug

# 153
Здравейте здравейте Simple Smile
ех днес много хубав ден въпреки лошото време Simple Smile успяхме да минем между капките и си дръпнахме една страхотна разходка в Южния : )
Засякахме се с Поли и Румбата Simple Smile Румчо много послушен и пораснал ми се стори  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама те децата си растат Simple Smile
Да се похваля най накрая кухнята ми е готова  newsm44 newsm68 но нямам фотоапарат  за  smile3509 ще чакам комшиите ми да се приберат от почивка и ще нащракам Simple Smile и гардеробите са готови и Сани си умира от кеф на огледалните врати, а аз направо изтръпвам като почне да ги удря ooooh! ooooh!

Моргана - бързо оздравяване ти пожелавам Simple Smile И искаме снимки    Mr. Green  на кой аква парк бяхте? аз се каня да заведа Сани на този в Приморско много готин ми се стори Simple Smile Но и в Слънчев бряг било готино    grinning039

Гале господин Томас е БОЖЕСТВЕННННННН много е хубав    remybussi  remybussi и Жорката голям сладур на снимките Simple Smile как само пълзи подир него  Hug Успех на държавния ти пожелавам  Flowers Four Leaf Clover

Тони - честито ви приемане в ясла Simple Smile Дано Дианка да свикне лесно ида се адаптира без проблеми Simple Smile А за  морската срещчика може да агитираме и Моргана Simple Smile Време е викам да се запознаем с нея и сладура Крис Naughty

Ерисии - чести ви домашен любимец и на вас Simple Smile

Анелия - бързо да ви избиват зъбите и да спрат да тормозят маника ви пожавам на вас че и на нас че и при нас положението е сходно, побърквам се вече от постоянното му мрънкане....... вечер се буди по 10 пъти ooooh! ooooh!

Меги пожелавам ти бързо оздравяване   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Иначе от два дни Сани вече не пие АМ  Mr. Green Най-накрая човека се отказа сам и сега вечер пие кисело мляко без захар Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Приятна вечер от мен    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 154
Здравейте и от мен. ))))

Аз се позагубих, но от неделя до четвъртък тази седмица бях на изпити, 5дни, 5изпита, накрая бях доста скапана. Калина с баща си и баба си са се гледали доста добре, но сега постоянно е залепена за мен. )) Надявам се и това да отмине. )))

Бързо оздравяване на болните, ако някой все още не се е оправил. )))

Гале, котето е страхотно, и аз много искам, ама ще видим кога....)

# 155
  • Банкя
Честит Рожден Ден, Мишолина!
Бъди жива и здрава,
щастлива и успяла,
най-обичаната майка и жена!

Честит Петровден на всички празнуващи!

# 156
Честит рожден ден Мишолина!
Бъди жива и здрава и много щастлива!

Честито на всички именници! Да са живи и здрави!

# 157
Здравейте, аз наистина не съм ви навестявала мнооооооооого отдавна  Embarassed
Днес влизам случайно и гледам, че Mpulle ме е разконспирирала, че чакаме второ бебе  Heart Eyes
Такива неща ми се наслучиха и в такъв филм участвам, че ........  #Crazy Ама да не ви занимавам с мойте перипети.
Благодаря за пожеланията, много сте мили и да ви се връща  Mr. Green

# 158
Хелоу мацолини.Все сядам да пиша и айде ,вдигат ме на бърза ръка.Първо на рожденичката да честитя
Честит рожден ден Мишолина,да си жива и здрава и все така обичана.
Болничките да оздравяват бързо,няма да пиша поименно,че не мога да се съсредоточа,все някой нещо ми говори тука име ядосват.
Ние вчера бяхме на плаж на Албена,Мила се държа сравнително добре,естествено в морето не искаше да влиза,големи писъци,мокрихме се на душовете.Прибрахме се в 12 вечерта след поредното пиршество по ресторантите,беше като утрепана,спа днес до 9,30 ч. Иначе манджите от кухнята не ги кусва,само десертите,днес взех за последно,ще яде каквото има за нас.Да ви питам вие с какви защитни масла ги мажите децата,че аз си забравих моите да ги взема,и сега се чудя какво да взема,не знам много на пазара тук кое е добро и кое не,май скъпички ми се виждат?

За гърнето да кажа,че сме на улучване,някой път хващам момента ,но в повечето случаи не,ами то трябва да има един само да следи кога ще пишка или ака,аз толкоз работа имам , а пък кога ще се учим не знам,тя вече голяма .

За говоренето-вече казва на баба си баба,в началото казваше кака GrinningИначе другите неща по същия начин,нищо ново не казва.
Мпулле-много неприятно това с колата,и ние все треперим,не сме я застраховали.Плащаме паркинг,вечер оставяме колата на около 200 м от нас и се прибираме пеша,ама така сме по-спокойни.Дано нямате повече такива емоции.
Минана-честито ,лека бременност и на финала едно сладко и здраво розово бебенце.
Май ще ви оставям,че майка ми тука ми бърбори и не мога да пиша,честито на новоприетите в дет.ясли дечица,дано свикват лесно и да не плачат.
Прегърщам ви всички,айде една Варненска среща организирайте,че времето лети и да не стане така да не се видим.Галето ми има номера на мобилния,вече имаме кола ,така че идвам,само организирайте банкета. Hug

# 159
Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИШОЛИНА!!!   bouquet

Привет от Виолетка с тротинетка Wink Нямаше начин - купихме кола  Laughing
http://lh4.ggpht.com/_s5Vicvxr1RI/SkiZ-sPBmCI/AAAAAAAAEA4/4H7bB4 … s512/P1020182.JPG - говоря за червената, Мерцедеса не е наш.  Naughty

http://lh5.ggpht.com/_s5Vicvxr1RI/SkiaAbcPRnI/AAAAAAAAEBA/6lGcsJ … s512/P1020184.JPG
Освен това, прическата ни е нова  Blush
Мечтание, ама защо не свиркате като ни видите, аз явно пак съм бляла някъде...  Tired Дай да ги запознаем децата Simple Smile
Галентинас, изпаднах в див възторг от вашия господин Томас... Много обичам котета   Hug

# 160
Хелоу,

Мишолина, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, мир и любов да царят около тебе!

При нас нищо ново, стягаме се полека за гости при баба в Пловдив и после за моретоооо! Даже се хванах да обяснявам на Диана какво е море, колко пясък има и вода и картинки показвам, а тя ме слуша, слуша и гледа едно умно, все едно разбира, милата.

Днес видяхме охлюв - "охю" и се научихме да броим - "ино,ино,ино,ино" - разбирай "1,2,3,4".

Гале, котарака е разкошен. Нашите съседи си взеха току-що ангорче и  Диана вече знае "о-о,маци". Дано да ви е кротък и послушен.

Viodidi, почвайте да спестявате за мерцедес, че тротинетката скоро ще отеснее  Wink Да ви е честита!

Minana, честито и на теб! Пожелавам ти лека бременност и кротко бебенце!

Ох, аз нещо все за кротки работи бълнувам, но сутринта бяхме на гости у свекървата и малко се изнервих. Дианата пощуря и се наложи да я укротявам. Сега спи като пън, даже не отвори очи като я носех от колата. Надявам се поне още един час да откара.

Mpulle, събирай тайфата за морска среща.

Моргана, браво! Не е лесно да откажеш цигарите, затова пак браво!

# 161
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИШОЛИНА!!!
Да си здрава, щастлива с много късмет и винаги заобиколена от любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Минана честито!!! Желая ти безпроблемно бременеене и най-здравото бебче като резултат  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Тони Честито!!! Честито!!! Честито!!! Ех, май само вие сте приети в ясла...засега поне...

Мишонка аз лично ползвам La Roche Posay втора година за Денис, струва около 29лв., но ми е препоръчано от дерматолог и съм доволна и спокойна с него. Ето това е продукта http://www.laroche-posay.com/_int/_en/index.aspx  някъде по страницата има и превод на испански  Hug Heart Eyes Peace (сега видях, че линка не те праща директно на продукта, но в по-големите аптеки, където има медицинска козметика ги продават  Peace)

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 16:18 от Преслава

# 162
Честит рожден ден на Мишолина Желая ти здраве, късмет и много любов! Честито на именниците
Viodidi, ще се обадим изпуска ли се мадама с кола  Heart Eyes
Minana честито и на тебе  Hug Хайде прати една магийка и на мен че ние от десет месеца се мъчим за бебче този месец пак не стана сигурно съм се повредила нещо newsm78
Болните мами да оздравяват бързо бързо
Това е от мен за сега че Бобо пак е обърнал къщатата на горе с краката ooooh!

# 163
Мечтание, пожелавам ти от сърце скоро да се сбъдне желанието ти за още едно бебче  Hug Аз бях меко казано втрещена от новината  Shocked, но вече свикнах и съм много щастлива  Laughing Със сигурност не си се повредила, само малко се поуспокой и ще се наредят нещата  newsm10

# 164
Много благодаря за милите пожелания; извинявам се, аз почти не влизам вече тук  Crazy, то кое по-напред!

Прегледах назад; радвам се, че децата растат като гъбки Laughing Пожелавам прекрасно лято на всички! Бъдете здрави и усмихнати!

Общи условия

Активация на акаунт