Отговори
# 60
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛОНИТА И ЕСКАРИНА!! БЪДЕТЕ МНООГО ЩАСТЛИВИ ЖЕНИ И МАЙКИ!
ЦЕЛУВКИ И ОТ МАЛЪК ВАРТАН!

# 61
Честит рожден ден Илонитче!
честит рожден ден Ескарина! От любов, късмет и здраве да не се отървете!

# 62
Честит рожден ден на Ескарина и Илонита!
Винаги здрави, щастливи и обичани!

# 63
Честит рожден ден на Ескарина и Илонита
Бъдете здрави и много щастливи

# 64
  • La casa de Mickey Mouse
ЦЕСТИТ РОЖДЕН НА ИЛОНИТКА И ЕСКАРИНА И ОТ МЕН, ДА СТЕ НАЙ ОБИЦАНИТЕ И ШАСТЛИВИ ЖЕНИ НА СВЕТА
меги модела ти е страхотен, ама как го правите номера с шапката и очилата, при нас е мисията невъзможна  ooooh!
не мога да редактирам и ми липсват букви, съжалявам за лошия правопис

# 65
Честит рожден ден на Ескарина и Илонитка!

# 66
         ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ЕСКАРИНА И ИЛОНИТКА!!!!! newsm59 bdbaloni

БЪДЕТЕ МНОГО УСМИХНАТИ !!!!!  bouquet

# 67
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Ескарина и Илонитка! Бъдете живи и здрави, много обичани и желани! newsm59 nbirthday newsm67 

# 68
Бърз поздрав и от мен . 55 Опитах се бързо да ви прочета ,за  да съм в час с разискваните теми.
На първо място да поздравя днешните рожденички.
Честит рожден Ескарина, Илонитка! Да сте здрави, щастливи и много обичани!!! bdbaloni

Успях да видя и много хубави снимки на вече порастнали млади госпожички и господа Laughing - Калина, Вили, Дидко, Дианка , Косьо , Кари . Дидко Бандитко почти настигнал баща си.  Mr. Green
Тонито, твойта принцеса много се е променила / е , то аз последно съм я виждала преди повече от година  Grinning/. Много е нежна. Heart Eyes

Среща се заформя и много ще се радвам да успея да дойда. Зависи как ще мине работния ден и в какво състояние ще съм . Ще направя всичко възможно да дойда поне за малко да ви видя. Peace

Анет, пиши как е Алекс и дано тази кашлица бързо да мине. А за крачетата и Румито съм го забелязала , че с едното краче стъпва на вътре и все си мисля , че като махна памперса ще се оправи. Rolling Eyes Уж на ортопед го водих като бебе и всичко беше ок тогава.Rolling Eyes Иначе той си е все така  шишкавичък и носи 22-23 номер обувки. Успех с подготовката на кръщенето. Peace
За ходенето за ръчичка- много рядко имам честа да бъда хваната от моя синковец за ръка. Винаги е в обратната посока на моята. Rolling Eyes
За количката- отдавна не съм я използвала, сигурно е прашясала вече в багажника.
За храната- не мога да се оплача от липса на апетит от негова страна. Вечер след ясла е много гладен и лошото е , че се тъпчи с боклуци , защото оставаме на игри пред блока и хапва разни солети, вафли, зрънчовци и......
За млякото вечер- след като навърши 1,6 год. му го спрях. Иначе имаше опастност да му се пръсне тумбака .Mr. Green

Иначе той продължава да е едно от най-буйните деца в яслата. Не се е отучил да не хапе, бие , скубе... Бера вече доста срам с него по този повод. Често е наказан, но явно това не помага. Една майка вече и на психолог ме прати да го водя .Rolling Eyes
С памперса сме до никъде. Вечер като се приберем го оставям по гащи докато си легне , но успех нъцки. Само локви бърша, та той даже се кефи на тях, обича да си стъпва вътре и да разнася .... по цялата къща. Rolling Eyes

Момичета, пред огромна дилема съм. Румен , естествено, не го приеха в ОДЗ , но пък го приеха в Държавна ясла. В първия момент много се израдвах, изобщо не очаквах, защото доста късно се сетих да подам молби по държавните ясли. Реших , обаче да седна да прочета какво пише за въпросната ясла /между другото това е 45 ДЯ в Лозенец/ и какво да видя : само лоши, лоши неща. Нито една доволна мама няма от там. Днес отидох да видя за какво става въпрос  и не бих казала , че се очаровах. Влезнах в една от групите и заварих всички деца на 30см седнали пред един стар , малък телевизор с черно-бяла картина и на снежинки да гледат детско , за да мируват явно. #Crazy Условията също не ми харесаха , дворът е много сенчест , но пък  имаше доста катерушки и беше чист. Аз потвърдих, че ще го запиша , но все още не съм сигурна , че го искам. Хубаво е да ходи на държавна ясла , защото догодина ще имам още една точка и може би ще имам по голям шанс за ОДЗ. Оф, не знам ....иначе от сегашната частна ясла съм много доволна , както и той , ама таксата си е доста сериозна. Просто не знам какво да направя.  Whistling

На всички , които скоро им престои да летуват на морето им пожелавам много слънце и хубаво настроение.  Nature Sunny  grinning039 Ние все още не сме решили кога и къде ще почиваме. Води ни се акъла пак да отидем до Турция септември, ама нищо конкретно за сега.
Олеееее,какъв ферман съм изписала.

Целувки от нас! Heart Eyes

# 69
Ескарина, честит рожден ден!
Илонитка, честит рожден ден и на теб!

Значи тази седмица се посветих на ученето на Дидко да ходи с мен за ръка , изключително и само с метода на поощряването.
Т.е. когато реши да ме хване за ръката и да ходи с мен, дори и три крачки да са - аз изпадам в луд възторг, "браво, най-умния, най-добрия, най-готиното момче на мама и.т.н...  Joy   
Май имаме напредък !
Броят на крачките се увеличи от 3 на 5 примерно хахаххаха

Така или иначе обаче поръчах това от ибей -

Хем ще ми е под ръка, хем няма да му подтискам стремежа към независимост.

Като го пробваме ще ви кажа дали е удобно Simple Smile

Poulin, как си душа, работата как е, липсвате ни с Румбата Simple Smile Сигурно много е пораснал, дай някоя снимчица.  За яслата не мога да те посъветвам друго, освен - слушай сърцето си, то ще ти подскаже.

Меги, много сте сладки на плажа, завидях сериозно. И двете с тези шапки, скицииииии  Heart Eyes

# 70
Здравейте скъпи мои,аз нали ще пътувам днес,та приготвях багажи от вчера та до сега,за туй днес на патеричка да честитя на Илонитка и Ескарина Рождените дни.Да сте живи и здрави и много,ама много щастливи.

Меги-Кари е страхотна,как се е накиприла само и седи,Мила и тя ходи с една шапка и с очила ,ама постоянно,не само на вън.

Тонито-Дианка и тя сладуранка,много е пораснала.
Момичета не мога да пиша повече,Мила е станала и мрънка в леглото.Оставям ви ,до след няколко дни,живот и здраве да пристигнем ,утре следобед трябва да съм на българска земя.Стискайте ни палци моля да пристигнем живи и здрави.
Прегръдки на всички.

# 71
Мишонка лек и безпроблемен път! Чакаме те на БГ земя  Hug
Нигела, хубава тактика си измислила, дано сработи и по нататък  Hug
Меги, е няма такава скица  Heart Eyes
poulin, мисля че сама ще стигнеш до правилното решение, нали знаеш приказката "мама знае най-добре", успех   bouquet

# 72
  • София
илонитка зло да те збрави  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

нямам комп  Sad развали се

# 73
Ехооо
здравейте от българска земя.Пристигнахме най-сетне,много се изморих,полета от Каракас до Фрнакфурт беше не много добре,имаше много турбуленции,познайте кво си мислих през цялото време CryНа всичкото отгоре,един мъж припадна точно до мойта седалка,при падането си удари главата в един ръб и си разби главата,картинката беше ужасна,аз само дето не припаднах от гледката,но се окопитих де.Ама жената на този мъж как рева на умряло ,абе ужас ви казвам.Както и да то има много за разказване,но е гадно и дълго,важното е че сме тука вече.Отивам да удрям главата във възглавницатаче едва гледам,до скоро . Hug Hug Hug

# 74
Мишонка, ха добре дошли в Абсурдистан:) Радвам се, че въпреки премеждията сте кацнали по живо, по здраво. Това спътника с разбитата глава е много гадно, като за капак към притесненията ти. Но карай, важното е, че сте си тук и ви чака хубаво лято! Hug

Общи условия

Активация на акаунт