ЦЕЛУВКИ И ОТ МАЛЪК ВАРТАН!
Опитах се бързо да ви прочета ,за да съм в час с разискваните теми. 
/. Много е нежна. 

Условията също не ми харесаха , дворът е много сенчест , но пък имаше доста катерушки и беше чист. Аз потвърдих, че ще го запиша , но все още не съм сигурна , че го искам. Хубаво е да ходи на държавна ясла , защото догодина ще имам още една точка и може би ще имам по голям шанс за ОДЗ. Оф, не знам ....иначе от сегашната частна ясла съм много доволна , както и той , ама таксата си е доста сериозна. Просто не знам какво да направя.
Ние все още не сме решили кога и къде ще почиваме. Води ни се акъла пак да отидем до Турция септември, ама нищо конкретно за сега.

Сигурно много е пораснал, дай някоя снимчица. За яслата не мога да те посъветвам друго, освен - слушай сърцето си, то ще ти подскаже.
На всичкото отгоре,един мъж припадна точно до мойта седалка,при падането си удари главата в един ръб и си разби главата,картинката беше ужасна,аз само дето не припаднах от гледката,но се окопитих де.Ама жената на този мъж как рева на умряло ,абе ужас ви казвам.Както и да то има много за разказване,но е гадно и дълго,важното е че сме тука вече.Отивам да удрям главата във възглавницатаче едва гледам,до скоро .